Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- New Game Blitz - 2024
- Astra kalandok @Első rész
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
Borosz
őstag
válasz szandisas #125 üzenetére
Megint én...
Macsonik: sztem 5-7K attól függően, hogy milyen chipsetes.
GF FX5600 -256MB: ha azt nézzük, hogy egy Ti4200 jobban megy mint az FX5600 és azokat 6-8K-ért viszik akkor ez érne vagy 5-6-ot. De ez mégis csak 256MB-os és nem DX8.1-es kártya. Így érhet akát 9-et is. Szerintem...
Többiek? -
Antimatrix
senior tag
válasz szandisas #314 üzenetére
Nekem van valami 333Mhz P2 cerkám!
Ha érdekl és megrá a ca$He akkor cserélhetünk VGA-raPH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
TudorVigyor
aktív tag
válasz szandisas #371 üzenetére
Igaz hogy ez már brand (meg tudom hogy milyen elszállt áron adták ezt annó), de ha jól látom van vele egy gond: <Hogy hívják az egyfülű manót?>
Szóval ezt 4k körül tudom újra eladni, ha arra kerül a sor (sajnos csak Ph, és csak Debrecen), tehát az ajánlatom is ennyi.
Szerk: simonzétől eltanultam a helytakarékosságot, szóval: tudom, nem érdekel ennyiért, nem gond.
[Szerkesztve] -
norbz
tag
válasz szandisas #1396 üzenetére
Apropó, nem tud vki megjavítani egy fejegységet: JVC-KDS654R asszem, vmi ilyesmi, az biztos, hogy az S70R előtti széria Kint porosodik a polcon, mert olyan szinten ugrál benne a cd, hogy nem tudok végigmenni egy jobb állapotú, kissé kátyús úton Én szereztem már helyette egy S70-est, de jó lenne ha ezt is meg lehetne javítani pár ezresért, és akkor odaadnám asszonynak, had zenéljen
Hallottam ilyeneket, hogy vannak benne vmi gumibakok, azok vetemedtek el, hátha csak azokat kell cserélni. Én nem állok neki, bár műszaki beállítottság van, de inkább olyan kezébe adnám, aki már csinált ilyesmit!Mivel az ALC '97 6ch intgrált hangkarim 8ch integráltra való cseréjére senki nem jelentkezett :D Ezért most keresek ugyanehhez a hangkarihoz +2 csatornát :D
-
_seth_
veterán
válasz szandisas #2049 üzenetére
1 128-as még engem is érdekelne 2k/db áron!
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
_seth_
veterán
válasz szandisas #2053 üzenetére
Ok
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Borosz
őstag
válasz szandisas #2323 üzenetére
2K a zalman. 6310i az nagyon halott. Azóta is csak azt csinálja. GF4-hez passzívom lenne, de KngAlex azt mondta neki kell, de nem nagyon vanmost kesse. 3500Ft egy Zalman HP-C (szürke). Ha megkérdezed őt és nem kell neki akkor a tied lehet. van hozzá 8db titan memo borda is.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest