Hirdetés
- Nillkin CamShield cover case for Xiaomi Redmi K70E, Xiaomi Poco X6 Pro 5G
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdeznél, OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT
-----
HATÁLYOS DÍJTÁBLÁZAT (2024. 10. 28.): [link]
(ÚJ: havi limit bevezetése 1% visszatérítésre)
-----
LEGGYAKRABBAN FELMERÜLŐ KÉRDÉS
Volt egy sikertelen vásárlásom a Curve-vel, mégis levonták az összeget. Mikor kapom vissza?
Két lehetőség van, mindkettő előfordul. Mivel az összeget először csak zárolja a bankod, néha zárolásban is marad, aztán néhány nap elteltével automatikusan felszabadul. Ha mégis lekönyvelik az összeget (ez a gyakoribb), a levonás mellett (valamikor) lesz egy ugyanakkora összegű jóváírásod is. Minden elutasított, mégis lekönyvelt tranzakciót 7-10 nap után automatikusan visszatérít a Curve rendszere. Ha írsz a supportnak, a folyamat talán meggyorsítható, az appban tegyél bejelentést (Launchpad -› Support -› Chat -› New Conversation -› Transactions -› Declines).
Ha viszont az érintett tranzakciónál ilyeneket látsz az appban rögtön a vásárlás után (vagy 1-2 órával később), biztosan nincs további teendőd: ezek azt jelentik, hogy a Curve rendszere kezdeményezte a zárolás feloldását, vagy visszatérítette az összeget (=bejelentést NEM kell tenned). A második szöveggel találkozhatsz akkor is, ha éppen nem azonnal, de legfeljebb 7-10 nap után automatikusan elindult a visszatérítés, innentől már csak a bankodon múlik, hogy mikor történik meg a tényleges jóváírás (jellemzően 1-5 munkanap):
---
(Az összefoglaló nem ért véget, klikk a folytatásért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fap333
aktív tag
Helló!
Szeretnék csatlakozni a curve felhasználók népes táborához. Privátban küldene nekem valaki valamit , hogy minél jobban járjunk mindketten...10 fajta ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
fap333
aktív tag
Szervusztok!
A curve kártyámat be akartam tenni applepay alá, viszont az adatok megadása után kérne egy kódot, aminek smsben kellett volna jönnie, hát az nem jött meg. Volt már valakinek hasonló tapasztalata?
Esetleg megoldási javaslat?10 fajta ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
-
fap333
aktív tag
válasz Oliverda #4013 üzenetére
Nos, feltelepítettem az iphone-ra is a curve appot. Bejelentkeztem, láttam minden előzményemet, és az wallethez is hozzá tudtam adni a kártyát.
Viszont kidobott az androidos telefonomból. Ha visszajelentkeztem ott, akkor meg az almás telefonból.
Ebből úgy látszik, hogy egyszerre csak egy telefonon használható az app.
De legalább a kártya bekerült, remélem működik is .10 fajta ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
fap333
aktív tag
válasz kanyi51 #4344 üzenetére
Egy kis pontosítás: nem 0.91 fontod van, hanem 91 curve pontod, amit ha beváltasz, akkor 0.91 GBP -t ér. Curve pontokat ajánlással tudsz gyűjteni (500pont), vagy az 1%-os visszatérítéssel bizonyos üzletek esetében. Nem tudom pontosan, hogy ilyen pontokat lehet-e küldözgeni egymásnak, nekem gyanús, hogy nem lehet...
Én a helyedben valakit megfűznék, hogy regeljen a ref kódoddal, és akkor az 591 pontot (5.91GBP) már át tudod tölteni.[ Szerkesztve ]
10 fajta ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
fap333
aktív tag
Szervusztok!
Ha hitelkártya van a curve mögött, akkor elvileg 200GBP az atm felvételi limit, utána 2% díjat számol fel. De mi van, ha a hitelkártyáról egy revolut kártyát töltök fel, és ezt berakva a curve mögé veszem le atm-ből a pénzt. Így is észreveszi, hogy hoppá ez hitelkártyáról származik, vagy, így már le tudok venni havonta 10 x 200GBP-t?
Avagy ezzel már nagyon beletrappolok a morális szürke zónába?
Van ilyen jellegű tapasztalat valakinek?10 fajta ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
fap333
aktív tag
-
fap333
aktív tag
Szervusztok!
"CROWDFUNDING" témában megerősítene, vagy megcáfolna?
Jól értem, hogy ez arról szól, hogy befizetek valamennyit a curve-nek, ezért kvázi valamekkora tulajdoni hányadom lesz a cégben, így ha nekik jó, akkor nekem is, ha nekik rossz, akkor nekem is. És ennyi.
Ezen felül kézzel fogható előnyét én nemigazán tudtam a weboldalukból kihámozni.
Jól értelmeztem?10 fajta ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
fap333
aktív tag
válasz <Adamsky> #8629 üzenetére
Gyakorlatilag csak gpay alatt lévő curve kártyával fizetek telefonnal. Volt már mindenféle összeg fizetve (egyszeri 400.000, többszöri 80.000 - 100.000, millió kis összeg, stb). PIN kódot sosem kért a terminál, DE a kasszás hölgyek többször "figyelmeztettek" már, hogy be kell írnom a pin kódot. A megoldás minden esetben az volt, hogy meg kellett mondani a terminálnak a pénznemet...
<Adamsky>: Bocsi a kérdésért, elolvastad, hogy mi volt a terminálon, vagy csak elhitted a kasszásnak, hogy PIN-t kér a terminál?10 fajta ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
fap333
aktív tag
A praktikerben szobaton nekem is volt egy 'declined'...szerencsére most nem zárolt semmit. És szintén a curve mögött lévő K&H-s hitelkártyát minden gond nélkül elfogadták.
(Nálam gpay volt mind a két tranzakció, fizikai kártyát nm használtam.)10 fajta ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
fap333
aktív tag
válasz KaiotEch #8876 üzenetére
Azért ne dobjuk el ennyire hirtelen a lehetőséget....
Ahogy a limitjeimet visszanéztem az almúlt 356 napban több mint 1millió forintot vettem fel ATM-ből. Ráadásul néha el is felejtettem átváltani a kártyát, így volt, hogy egy-egy felvét hitelkártyáról ment. Eddig a kutya nem szólt hozzám, békén hagytak, sőt mi több a limitemelést is szó nélkül megcsinálták, amikor közeledtem a határhoz. .
VISZONT, ha már van egy ilyen kártyám, akkor teljesen mindegy, hogy a boltban mit adok oda fizetésnél, szóval van normális bankkártyás költés is a curve kártyával rendesen.Véleményem szerint próbáld ki nyugodtan, legfeljebb nem jön be, vagy szólnak, hogy az ilyesfajta felhasználás nem engedélyezett...
Hangsúlyozom _szerintem_
10 fajta ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
fap333
aktív tag
Szervusztok!
Tudom, hogy "morális szürkezóna", de azért megkérdezem, hogy van-e tapasztalat az alábbival:
Ha van nekem egy saját curve kártyám, és van a feleségemnek is egy saját curve kártyája, akkor be lehet tenni mögéjük ugyanazt - az én nevemre szóló - hitelkártyát?10 fajta ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdeznél, olvasd el a kibővített összefoglalót! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Nillkin CamShield cover case for Xiaomi Redmi K70E, Xiaomi Poco X6 Pro 5G
- EA Sports WRC '23
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- DIGI Mobil
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Napelem
- Motorola Edge 40 Pro - szélsőséges eset
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest