Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cuko
aktív tag
"hogy tradel valaki, ha nem figyeli a híreket"
Szerintem itt sokan nem tradelnek / tradelünk, inkább HODL plusz az esetenkénti opportunizmus ráugrani egy "low hanging fruitra".
Viszont tényleg Google-be beírva a Top Stories szalagcímekből már át lehet látni a miérteket legtöbbször. -
Fiddlestick
aktív tag
Persze hogy az, minden fel fog menni.
Direkt szandekosan manipulalja ujra a piacot, mint par honappal ezelott mikor a btc 6k-n volt, aztan masfel-ket honappal kesobb 19k
CSAK A HODL!!!
Legalább annyi gerinc legyen benned, hogy válaszolsz az üzenetedre, főleg ha látszik mikor voltál utoljára belépve!!
-
Danex
addikt
Ha kitalálják fent, hogy akkor menjünk a crypto után, ráadásul most jönnek a választások, tökéletes téma az, hogy rászálljanak a bányászokra, cryptosokra és eltereljék magukról a szót.
Az emberek meg majd hőzöngenek, hogy pazarolják az áramot a bányászok, emelkedni fog miattuk az áram ára, mert nem bírják majd a hálózatok stb.
Ha ez megtörténik, akkor nem lesz nehéz kiszűrni ki dolgozik vele, kb 2-3 nagyobb számlaszámot kell megnézni (Coinbase, Kraken), hogy ki küldött/kapott onnan pénzt és kész is.
Plusz hallottam már régebben, hogy a lakbért számlára kapta a kiadott lakás után és megkérdezte a NAVocska, hogy mi ez a havi fix utalás és miért nem látjuk ezt nálunk is.
-
Szilu
tag
Nem tudom hol bizonyította be számtalanszor, de én most épp ennek ellenkezőjét figyelem. Bármilyen időtávot választok, szinte már a bollinger szalag mozgó átlagának áttörésével egész jól kihozható a dolog, és ez a legalapabb cucc. (A gyors egymásutáni áttöréseket nem feliratoztam.)
Most kettőt (naposat és 5 órásat) ide be is teszek ennek igazolására. Természetesen ez nem ennyi, és légyszi senki ne ugorjon ez alapján fejest, de én azért csak nézegetem ezeket tovább, hiszen sokkal több a szám és a szín, mint az ha csak az aktuális árfolyamot nézném. Úgysem kereskedem[ Szerkesztve ]
-
mepet
addikt
Cryptoról van szó. Mivel a hírek full kamuk és nincs olyan szervezet (pl. kibocsátó jegybank, stb...), akinek a jelentéseire lehetne frankón objektív képet alkotni a fundához, így nem marad semmi más, mint a technikai elemzés, vagy az álhír majmolás. (Álhír majmolás pl: "miért esett/nőtt tegnap 5%-ot a BTC?" majd erre válasz jön azonnal egy linkkel egy negatív/pozitív álhírhez. Én egyébként inkább ezeken a magyarázatokon szoktam felkacagni...) Vagy esetleg neked van bevált módszered a crypto fundához?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs