Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
thumb
aktív tag
válasz Madn!ght #5679 üzenetére
NOS! Próbáltam már angol nyelvű leírást mert 64bites XP-m van és ahhoz nincs magyar nyelv, ugyanakkor ez is okozta a patch telepítési gondot - de vissszatérve azok a leírások nem működtek. A te megoldásod is hasonló bár kicsit nehéz volt a nyelv miatt kibobozni a szálakat meg amiatt is, hogy csak sp2 és hát nem mindent hívnak ugyanugy stb.
De meg kell emeljem a kalapom előtted és a vendégem vagy egy sörre mert a te megoldásod bizony működött csont nélkül. Szóval gratula és nagyon nagyon köszönöm a segítségedet és a linket is.
A lepke egy olyan rovar, amely a helikopterek családjából származik.
-
Thome
veterán
válasz Madn!ght #5692 üzenetére
Unhandled Exception Caught.
Utánaolvastam, hangkártya, vagy directx, vagy a 48khz 24bit-en okozhatja, de a hangkártya hiba kilőve, oprendszer ugyanolyan, directx-et felfrissítettem, a hangminőséget bárhogy állítottam, mindig ugyanezzel a hibaüzenettel leállt.
[ Szerkesztve ]
-
Corpuscle
őstag
válasz Madn!ght #5711 üzenetére
"szoktak". Ez jó! Szóval előfordul. Annak idején Cod4-re X-firen keresztül kerestem magyar szerókat. Sajnos lehangoló volt a közeg, így itt meg sem próbáltam. Bár úgy emlékszem az elején, mintha nem is működött ez a része (meg még egy jó pár) a játéknak. Grat a stathoz. Ahogy látom leginkább rusholsz japcsi módra
-
Skyhunter
őstag
válasz Madn!ght #5719 üzenetére
No,újabb problémám van...
WIN7,64 bit,frissiben felrakott,felpeccselt gyári COD WAW.Indítás után ha bekapcsolódok bármely szerverre,a csapatválasztás után egyből fekete képernyő fogad...pb frissítettem,vga drivert is ,de semmi eredmény....ha magamnak akarok egy multis szervert csinálni,ugyanaz....fekete képernyő. Vmi ötlet?
-
Skyhunter
őstag
válasz Madn!ght #5721 üzenetére
No,megoldódott....nem tudom miért,de a fekete képernyő után 8-10 másodpercre már lehet játszani.
Másik probléma...minden graf csutkára húzva.Szép grafika...kilépek,vissza,és azóta a főmenüben olyan szálkásak a betűk,mintha nem menne a monyó teljes felbontásában,ez mitől lehet? -
-
grma
csendes tag
válasz Madn!ght #5749 üzenetére
El hát!
A g-ét q ra cseréltem. Én répa. Az hogy a bénabandán müködött épp véletlen volt.
Köszike. Hehe.Mészike:
Nekem Invitel 4Mb és mükszik szépen 30-60-as pingem van a legtöbb szerón...
Jah Win7 64 bit, meg Vista32 bit(haver), úgyhogy tuti nem az oprendszer a gond.[ Szerkesztve ]
-
grma
csendes tag
válasz Madn!ght #5760 üzenetére
Hi!
Ja én vagyok az. Marci. Cod4, Cod5,Cod6 meg Vietcongba is.
Gyakorlok, gyakorlok....
Hát nekem bannom van a bénabandán, pedig imádtam azt a szerót. 110 körül voltam feljövöbe mikor bannoltak.
Állandóan lecsalóznak, pedig nem vagyok nagy játékos néha összejön néha nem.
124kill a rekord a dome-on. Akkor is lecsaloztak.
Én kb a fél időmet azzal szoktam tölteni hogy beírom: Idősebbek nem szoktak csítelni...,
Minek? ha jobb vagyok hát jobb vagyok ha nem akkor nem. Ennyi.Sok gyakorlás azt lessz kill. De kb óránként megkapom a ....... ot. Úgyhogy már kezd a tököm tele lenni... -
grma
csendes tag
válasz Madn!ght #5762 üzenetére
Most bannoltak a RAB ról. Pedig direkt figyeltem hogy ne legyek jobb mint az adminok.
Azt írja a szabályok megszegéséért. 1 szabály van no kemp. Hát én nem igazán tudok kempelni, megyek a type 100 al azt darálok....
Bakker már nem is tudok hol játszani... Gáz ez az egész.[ Szerkesztve ]
-
grma
csendes tag
válasz Madn!ght #5764 üzenetére
Hi!
Ezt kaptam maidézem)
A játékod miatt lettél kitiltva!
Nagyon furcsán fordulsz rá az emberekre, ha nincs (admin) mindig nagyon jó az arányod, ha van akkor meg általában rossz, de akkor is sokszor furcsán találod meg az embereket!
Sajnos még van pár ilyen ember. Úgy gondoljuk hogy használsz vmit, ami nem kell ezekhez a játékokhoz
Most csak ennyit tudok ehhez hozzáfűzni! Azt nem tudom megígérni hogy a bann fel lesz oldva!Hát ilyet apám...Ennyit arról hogyan csalok...
[ Szerkesztve ]
-
fsb1000
nagyúr
válasz Madn!ght #5768 üzenetére
hát izé... elmentem erre az "alte jungen" szerverre kipróbálni.
Kellemes TDM szerver nem az ultra hentelős (kép nem rezeg....)
Meglepetésemre van csapatsebzés és killcam.
Sajnos a játékos felírat fennvan és reconplane is sokat segít hogy falon keresztül irtson az ember.
Amugy tényleg okés szerver.Az első két körben én voltam az első 8 vs 8-ban (tele van a 16 slot), igaz csak szerény stat-val.
Meg ugye a gyangébb csapatban voltam szokás szerint. Kizárólag némat vagy amcsi szoktam lenni, oda "hülyébbek" állnak érzelmi alapon.A 3. pályán mér elhagyott a szerencsém, pedig a rohanos stilusomnak kedvez a subpen és az elején -20-ban voltam 2 csapatfejes meg egy feleslegesen eldobott gránát miatt, de aztán összeszedtem magam és 2. lettem a toronymagasan elhúzó pro-pro után (oroszoktól átállt valami "larie". - na ö 2 percebként nyomta a bombázást, másnak nem is jutott mert végig not avi volt, tán rplanet tudtam elereszteni)
-
Mészike
aktív tag
válasz Madn!ght #5777 üzenetére
Veled párszor már összefutottam
Jó az a szerver, csak néha nagyon összejönnek a csalók. Aztán még fel vannak háborodva, ha így is legyakom őket.
32 vagyok. Eredeti game (meg oprendszer), felteszem, rámennek a hivatalos patch, beállítom fullra a grafikát, és mehet. Semmit nem állítok.szerk:
http://www.kodes.hu/stat_codwaw/players.php?sorting=Kills&start=0&serverid=1[ Szerkesztve ]
-
fsb1000
nagyúr
válasz Madn!ght #5777 üzenetére
Szerintem sem kell bizonygatni semmit, mert egyre hülyébben néz ki.
Egyébként , a bombázástól csak a kutyákat utálom jobban. Annak aztán végképp semmi köze nincs az egyéni teljesítményhez.
Ezért (is) kedvelem a BOLT ONLY szervereket. Se kutya, se bomba, se gránát.A puskagránát is egy vicces dolog, nem véletlen, hogy a jobb szervereken tiltva van a "mártir" gránáttal együtt. Szóval ez a halál utáni gránát dobás.. elképzelni sem tudom, hogy kinek és miért jutott az eszébe..
Végülis egy lecsupaszított COD WAW majdnem úgy játszható mint a COD UO csak szebb. Én ezért ragadtam le ennél a játéknál.A játékstilusod értem és valami hasonlót játszom én is (mert ez a leghatékonyabb) csak kevesebb reflexxel és több megállással, de szerintem ennek a módszernek semmi köze a valósághoz, sem pedig semmilyen taktikai megoldáshoz. (általában nincs kommunikáció vagy vezérlő erő - parancs - a játékosok között igy eleve csapattaktikáról beszélni sem lehet)
Az erőből rohanás bizonyosan nem volt gyakori eleme a II. VH-s hadszintereknek, késöbb pedig végképp nem a városi vagy utcai hadviselés miatt.
Egyéni szinten sokkal gyakoribb lehetett a fedezék keresés, lapulás kivárás, pozició tartás.
A játékokban ezt Campelésnek csúfolják, és aki nem fut ész nélkül (számítva igy a jaték sajátosságai által nyújtott előnyökre) az általában a lista aljára csúszik, vagy lekemperezik. -
fsb1000
nagyúr
válasz Madn!ght #5781 üzenetére
Segits légyszi!
Hogy lehet belépni a bénabanda szerverére?
A benabanda,hu szerint minden COD5 szerver áll, a gametracker szerint se ip se név alapján nincs ilyen szerver.A statok amiket linkeletetek..... ha átállítom All Years-ról 2010-re, akkor alig van játékidő.
Már nem látogatjátok ezeket a szervereket?
vagy mikor aktívak ezek?Az utolsó menet a stat szerint 2010-02-14 20:17:51-kor volt.
vagy rosszul nézek valamit? -
fsb1000
nagyúr
válasz Madn!ght #5794 üzenetére
Voltam a Részegen is meg a Béna bandánán is.
Ma nem ment valami jól..Béna bandán csak 3-an voltunk.
Két sráccal küzdöttem, és a vége 130-120 lett volna, erre mindketten kiléptek az utolsó 10 másodpercben...Ez miért? Ilyenkor nem számolja a statba a pontjaikat vagy mi?
Már máshol megfigyeletem ezt a mentalítást, az utolsó 30 secben átállnak a játékosok a nyerésre álló csapatba.
Igy szoktam csapat-harmadikból első llenni. Persze mindig a vesztes csapatban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe SSD IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest