Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bordoi
őstag
Én általában egy szerveren játszok, csak feltették az 1.7-et, erre én is.
Aztán úgyvolt, hogy megy vissza az 1.6 ezért kérdeztem.
Viszont maradt az 1.7, úgyhogyHa elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
-
Attila14
aktív tag
szerintem nemkell kiizzadni a lövést, hanem aki tud lőni annak nemkell kiszenvedni a lövést, hc-ban viszont minden low tud őlni ha megsorozza a célpontot mert ugye 1 golyó ugyis célba talál
Ha jól tudom akkor a csipafixet meg a nogunsway-t nemkell kikapcsolni a szerveren mert alapból nincs benn, csak ha külön felvannak téve!Ja és a 14 nem a koromat jelöli :)
-
kavicssli
addikt
Igen az éremnek 2 oldala van HC ba! Mert ha tényleg tudsz játszani akkor nagyon ellehettalálni a ritmust és csak darálni miközben figyleni kell és "koncentrálni" hogy 1 láma ne lőjje el a kislábujjad
[ Szerkesztve ]
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Formula-1
- Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EA Sports WRC '23
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5