Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Infranyuszi #7514 üzenetére
Hogynemán
-
Huma
addikt
válasz Infranyuszi #7514 üzenetére
Naná. Egy kis vérfrissítés majdnem mindig jól jön.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Infranyuszi #7520 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Huma
addikt
válasz Infranyuszi #7520 üzenetére
Nem lesz. Ezek nem termelnek sok hőt.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Magnum_
nagyúr
válasz Infranyuszi #7529 üzenetére
most hibáztál..
(#7531) Liteonka : nem veled van baj.. :-) még
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Melack
veterán
válasz Infranyuszi #7531 üzenetére
Keress rá visszamenőlegesen Huma nevére itt a topicban. Elég vegyes véleményt fogsz találni, de úgy a topic 70-80%-a ignorálja.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
B-L-A-C-K
titán
Nem rossz hobbi a gép építés, pulya koromban én is csináltam, viszont egy jánnyra ez nem nagyon jellemző...Tudom nem illik megkérdezni hogy hány éves vagy, de itt mindent szabad, így megkérdezném...
-
Huma
addikt
Ne hallgass a többiekre, csak irigyek.
Én sokszor szereltem már gépet és gyakran volt, hogy valamiért nem működött utána. De ne ess pánikba ha ilyesmi történik mert általában csak valami voodoo átok lehet a ludas. Kétszer körbetáncolod és megjavul. És ezt most komolyan mondom. Mármint nem a táncot meg az átkot hanem azt, hogy először nem működik aztán kétszer csúnyábban ránézel és magától megjavul. Fene se érti.
Miért pont ilyen színűt választottál? Irtani akarod a bacikat?
Régebben nekem is volt világítós cucc a házamban gyárilag, de engem inkább zavart. Persze szépnek szép volt, de éjszaka számomra túl világos volt.(#7536) Liteonka:
Fával? Pontosan mit csináltál? Favágás, erdőirtás?[ Szerkesztve ]
-
Huma
addikt
válasz Infranyuszi #7548 üzenetére
Zárlatot? Azt meg hogyan?
Az UV kifejezetten bántja a szememet. Én piros, zöld vagy kék színt használnék. Igaz hogy ezek tök szokványosak viszont sokkal barátságosabbak a szemhez.
Érdekel, szóval jöhet a privi.
Nekem is voltak érdekes eseteim a géppel. Pl amikor elkezdett terhelés alatt leállni. Nem tudtam először hogy mi baja lehet. Aztán nagy nehezen észrevettem hogy a két hónapos, gyári procihűtőm ventijének az egyik lapátja eltörött és megakasztotta a ventit. Gondoltam gyorsan szétkapom és rakok rá egy másik hűtőt. Igen ám csakhogy a hűtő rásült/ragadt a procira. Addig erőszakoskodtam vele amíg végül sikerült leszednem a hűtőt viszont a proci nem volt a helyén ugyanis rajta maradt a hűtő alján. Sikerült kitépnem a lezárt foglalatból. Ezután nagy nehezen lepattintottam egy késsel a procit. Lepucoltam és visszaraktam. Rá a másik hűtőt és ezután még kb három évig használtam gond nélkül.
-
Huma
addikt
válasz Infranyuszi #7554 üzenetére
Ja. A procinak semmi baja sem lett. Én is meglepődtem.
Milyen hűtőd van? Elég szokatlan megoldás hogy nem lehet cserélni a ventit. Ha esetleg gyári a hűtő (proci mellé adták) akkor megéri lecserélni valami jobbra. Jobb a hűtési teljesítmény és halkabb is. Persze a halkság nagyban függ a ventitől.
Lehet kapni hajlékony világító csövet is. (Nem tudom, hogy mi a hivatalos neve.) Azok szerintem nagyon jópofák. Össze-vissza lehet őket tekergetni a házban.
szerk:
A képekhez:
Ezt teljes egészében te csináltad? Nagyon jól néz ki. Szerintem nyugodtan berakhatod ide is a képeket. Lehet valaki még venne is ilyet. Amúgy pont most karácsonyra vettem Munchkint. Nagyon jókat szoktunk vele játszani. Csak az a gond hogy mindenki ellenem játszik.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Infranyuszi #7536 üzenetére
Arra próbáltak célozni a srácok, hogy akármit ír az illető, nem kell neki válaszolni, ha hozzád intézi a mondanivalóját, akkor sem. Hosszabb, sőt rövidebb távon is ez a megfelelő megoldás.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Infranyuszi #7558 üzenetére
Majd 1-2 hét múlva térjünk vissza erre a kapcsolatra, és akkor szerintem Te is más véleményen leszel az illetővel kapcsolatban...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Infranyuszi #7564 üzenetére
Majd előbb utóbb rájössz hogy ő mindenhez ért, mindenhol dolgozott már, van 23 diplomája + 23 szakmája, nincs olyan hely ahol ne járt volna, plusz nincs olyan téma amibe ne tudna mondani hatalmas okosságokat!
Persze az elején nekem sem volt vele bajom, de utána ez a hozzászólás kényszere lassan leépítette bennem a rendes illető státuszát. De mondom majd te is rájössz. Bár véletlenek vannak, lehet gyerekalapítás lesz belőle....
-
DeFranco
nagyúr
válasz Infranyuszi #7589 üzenetére
cserélj körtét.
-
Melack
veterán
válasz Infranyuszi #7589 üzenetére
Nehogy a parázs ismét fellángoljon...
(#7592) Huma: felszítottad benne a tüzet?
[ Szerkesztve ]
-
Huma
addikt
válasz Infranyuszi #7567 üzenetére
Csak most vettem észre ezt a hozzászólást.
Lehetséges. Az mintha egy csavar lenne alatta.
Ezek szerint ilyen lepattinthatós keret van hozzá? A ventiket fellehet szerelni anélkül is. Bár ha van keret akkor érdemesebb azt használni.És mitől égtél ki?
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Huma
addikt
válasz Infranyuszi #7623 üzenetére
Vagy nem kap elég áramot vagy pedig rossz. (Most gondolom újat mondtam. )
Próbáld ki hogy másik csatlakozót dugsz bele.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Sanyi.il
aktív tag
válasz Infranyuszi #7651 üzenetére
Köszönöm a tippeket Liteonka & Melack
-
Melack
veterán
válasz Infranyuszi #7654 üzenetére
Huma rossz hatással van már rád :S
Amúgy csinálj rakott karfiolt belőle, az nagyon jó kaja.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Infranyuszi #7654 üzenetére
Miért rosszul már vettél
-
Magnum_
nagyúr
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Infranyuszi #7659 üzenetére
Tegnapi napod se volt rövidebb. Mármint a fórumon. Előtte alig fórumoztál, aztán tegnap vagy 50 HSZ.
⭐ Stella
-
Huma
addikt
válasz Infranyuszi #7668 üzenetére
Mentálisan versenyképes valakit? Erről a Predátor című filmben lévő jelenet ugrik be mikor infrában kutat az áldozat után. Vagy a terminátor mikor keresi a célszemélyt, futnak az adatok a képernyőn és mindent/mindenkit kielemez.
(#7669) Mercutio_:
Biztos nem az én klónregem. Annak más a neve.[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz Infranyuszi #7676 üzenetére
Ahhoz képest, hogy milyen laza csajnak(?) tűntél, kicist túlreagáltad a dolgot, de a te döntésed
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest