Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz Magnum_ #11725 üzenetére
Az hagyján. Az sem piskóta, 2500 Ft egy szelet sütemény, meg egy komolyabb kávé is 2500, egy üveg sör 1000-1500, de ez benne van. Kapitalizmus van, ha kifizetik, hát legyen.
Az volt a nem mindegy, hogy előreküldtem feleségemet, hogy nézzen már körül, milyen sütik vannak (sütilap ohne, csak fagyilap volt meg itallap) a pultnál, visszajött, hogy nem tud választani. Na mondom ezt megnézem. Én sem tudtam. Volt kb. 4 fajta egész torta (egy B-C kosaras mellnyi halmot képzeljetek el 7000 forintért) kb. csoki-eper-vanília szinten, meg 2 fajta szelet torta, trüffel meg eszterházi. 2500-ért. Pont. Ennyi volt a választék. Nem a Jászladányi Cuki cukrászda kínálatáról beszélünk 1972-ből, hanem az ország legpatinásabb leghíresebb és minden bizonnyal legdrágább cukrászdájának szerda este 6 órási választékáról.
Pakoltunk 'szt mentünk.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz *Ropi* #11727 üzenetére
A vicc az, hogy a vezetőség egyik oszlopos tagját régről ismerem, nem egyszer csaptuk szét magunkat együtt, nem is mondanék rosszat a helyről, ha nem a két szememmel láttam volna. Tisztelem becsülöm a munkájukat, és tudom, hogy jól csinálják. Lehet csak kifogtunk egy igen hulla holtidőt, nem tudom, még egyszer be fogok térni csak körülnézni, de ez itt most nagyon nem jött össze nekik.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
Milyen íze van? A Gordon's-t én is megkóstoltam, de annak olyan íze volt, mint az egészben elrágott szerecsendiónak, nem volt kellemes egyáltalán.
@Mercutio_: az Unicum kifejezetten finom és ízletes, csak szokni kell. De ha megszokod az ízét, akkor onnantól már kifejezetten kellemes.
-
DeFranco
nagyúr
válasz Dr.Zoo #11807 üzenetére
Csak olyan, amiben nincs kukoricadara vagy mi a tosz... mostanában belerakják mindenbe, és csinál olyan piszok másnaposságot, hogy három napig fel sem bírok kelni. Meg a sör ízét is elrontja. Ami jöhet az a megfizethetők közül a HB és a HB búza, meg emellett a Leffe még. Kocsmában meg bármi, amiben nincs ez a kukoricatosz.
-
DeFranco
nagyúr
Ki megy majd locsolkodni? Aki igen, verset tanul-e vagy zűderdűbengyártam?
-
DeFranco
nagyúr
válasz Dr.Zoo #11807 üzenetére
uuuuuUUUUUU a legjobbat meg elfelejtettem, bitpork meg nem szól, hogy fene a hülye fejemet
Okocim
Bárhol bármikor bármilyen állapotban bármennyit. A világ legjobbabb söre. Természetesen itthon nem kapni, lengyel barátaink megisszák az összeset.
@LÁZ: nagymamák szoktak örülni a szép versnek?
@Saint_: aldis búza jó? tényleg? van annak valami márkája?
[ Szerkesztve ]
-
-
DeFranco
nagyúr
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz Dr.Zoo #11846 üzenetére
lengyel sör. igazából semmi extra kint, kb. annyira elterjedt mint itt a dreher vagy a borsodi, de piszok jó íze van, pont az a karakter, amit én sörben keresek. se túl sok, se túl kevés, se túl pilzeni, se túl édes, nincs neki utóíze csak egy rövid tiszta ízletes lecsengése. egy igazi snapszeros, bajusztörölgetős, sült kolbászos sör, a jobbik fajtából. nincs túlszofisztikálva, de amit kapsz az egy teljesen jól eltalált, teljesen minőségi darab.
-
DeFranco
nagyúr
béres szemerő és béres porcerő tablettával van valakinek tapasztalata
fáradt-gyenge a szemem már hetek-hónapok óta (amúgy sem 100%-os, de jól látok azért, most viszont érzem, hogy küzd valamiért) a jobb szemem alja picit tikkel is több mint egy hete
az izületeim meg hidegfrontra fájnak, megelőzném egy-egy kúrával a nagyobb bajt
-
DeFranco
nagyúr
válasz etejedu #11901 üzenetére
Gondolkodtam én is benne, de most a szemerő az elsődleges (meg a szemtorna persze) amiről infót akarok gyűjteni, és aztán jöhet hosszú távon a B
C-vitaminból 1000 mg-ot nem akarok szedni, mert vesekőképződésre hajlamos vagyok (meg nem is iszok eleget, bár igyekszem) 500-at szoktam szedni, béres cseppből meg évek óta minden reggel 10 csepp megy a teába
ezért is gondoltam a béres-béresre, hátha az úgy kompatibilis
amúgy monitor, persze, meredten nézem, nem is pislogok, az autofókusz kb. most tropa, mert mindig fix távra nézek, egyszerűen érzem a szemizmaimon, hogy be vannak állva, és ha már máshogy kell nyomorítani a szemgolyót (máshova kell fókuszálni) akkor érzem, hogy el vannak macskásodva (bocs radi )
-
DeFranco
nagyúr
válasz CoolBoy323 #11905 üzenetére
volt erről a topicban már vita, jó kis sértődésekkel. ismerem, hogy mennyi kell a szervezetnek, meg tudom becsülni, hogy mennyit viszek be egyéb módon, és tudom mennyivel kell kiegészíteni. nem fogok fölé lőni, mert azzal csak a kockázat nőne, a haszon nem.
az izületeim meg genetikusan nem jók, alacsony is a fehérvérsejt-számom, ami szintén ront a helyzeten. előbb utóbb kicsinálja őket, de ha lehet elhúznám még 80 évig mire gond lesz vele
-
DeFranco
nagyúr
válasz Magnum_ #12026 üzenetére
én is volt már, hogy simán benéztem, pedig reggel nem is vezetek, sem fáradtan sem szétszórtan. szerencsére épp nem jött senki.
nem is értem, hogy reggel hogy tudnak emberek egyáltalán a munkahelyre bejutni személygépjárművel, szerintem a fele vakrepül. jelen állás szerint én képtelen lennék reggel tényleg maxibiztonságosan vezetni.
-
DeFranco
nagyúr
válasz Melack #12030 üzenetére
nem is rád értettem, hanem azokra a vakegerekre akiket te is látsz nap mint nap
kihagytál, van ilyen, le kell nyelni. a lónak is négy lába van mégis megbotlik. tanulj belőle aztán lépj tovább, ha megoldható, van most fontosabb dolgod is szerencsére
feleségem meg a piroson szaladt át tegnapelőtt.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
a mai ebéd: olaszkolbászos pizza (forte)
-
DeFranco
nagyúr
Eladó lesz egy pár 43-as férfi meg egy pár 38-as női görkorcsolya (a méretet majd otthon megnézem pontosan, de 90% hogy ekkora, max. egy számmal nagyobb, de akkor is ekkora lábakra való).
A férfi Powerslide D1 a női Powerslide F1 modell, abec 5-ös csapágyakkal, gyakorlatilag gyári új állapotban alig használva. Elég jó belépő márka, amargo ajánlására lett véve a görkoris topicból. A női háromszor a férfi négyszer volt lábon, egyébként végig szobában volt tartva, nem dohos tárolóban, a görgők rendszeresen átgörgetve.
Magyarul megvettük de nem használtuk, ellenben vigyáztunk rá rendesen. Van hozzá térd- és könyökvédő szett is, doboza mindene megvan sérülésmentesen.
Egyelőre érdeklődési fázisban van dolog, képek lesznek, de ha valaki más most jelzi, hogy érdekli egyik vagy valamelyik, akkor annak nyilván elsőbbsége lesz.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
St. Magnumnak: Ha Ön egy Jennifer nevű nővel randizik, azonnal meneküljön!
Csak a miheztartás végett.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz bitpork #12147 üzenetére
A Family Guy az, amikor valaki Simpsonsból South Parkot akar csinálni - rosszul.
Néztük egy jó ideig, és az első pár évad rendben is volt, de mára már többségében inkább öncélú sokkolásból áll, szatírából szépen lecsúszott a Jackass szintjére.
A Cleveland show már egy fokkal jobb.
Félreértés ne essék, régen jó volt, szerettük, de egy idő után már nem volt ugyanaz.
-
DeFranco
nagyúr
-
DeFranco
nagyúr
válasz Mercutio_ #12157 üzenetére
Nem ismerem, így nem tudom megmondani. Krimiből eddig csak az Elementary ment, az mondjuk mindent visz, az egyik legnagyobb kedvencünk. A sztori is 100-as de amit Jonny Lee Miller alakít benne, arról csak felsőfokban lehet beszélni szerintem. Még a második évad végén is süt az ürge. Emellett Lucy Liu sem gyenge, meg a többi mellékszereplő. Csillagos ötös.
szerk: ja, és Elementaryt csak eredeti nyelven... fogjátok látni (hallani) miért. Mi is úgy nézzük, magyar felirattal.
@CoolBoy323: krumpli-burgonya
@Ace owner: városfejlesztésivel lehet teszek egy kísérletet, az Office szerintem már lassú lenne. Az IT crowd is itt bukott el.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz CoolBoy323 #12163 üzenetére
kolompérra, igen.
-
DeFranco
nagyúr
Akit esetleg érdekel:
custom egérpad 0,99 dollárért szállítással együtt, olyan mintával amilyet akarsz
én már rendeltem, bevette a magyar címet is
http://www.artscow.com/photo-gifts/mousepad/large-mousepad-160
kell hozzá ez a kuponkód: Z099PLAYGK8JB így adja meg a kedvezményt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest