Hirdetés
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz MurdR #116659 üzenetére
A grillezés is nagyon jó program, mi hosszúhétvégén fogunk a családdal
Apa-fia program ez a mai horgáazat
17. Kerület szélén lévő csali tónál vagyunk.
Mindketten egy bottal fenekezünk, egyel pedig ragadozó(ő fenéken tirolifával, én meg úszóval)
Sajnos eredménytelen eddig a nap.Két hete ezen a helyen fogott egy brigád négy süllőt, ezért jöttünk ki mi is, főleg ragadozóra....
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Mr.Csizmás #116708 üzenetére
Ha jól tudom a belvárosban a legnagyobb ilyen bolt a Nagy és Nagy
Telefonálj oda először szerintem.[ Szerkesztve ]
-
őstag
Azthittem betévedtem a viccesképekbe DD
-
őstag
-
őstag
válasz darvinya #118548 üzenetére
Ha már szemtönkretétel és monitor.
Észrevettem hogy amióta a mostani cégnél dolgozom, látványosan romlik a szemem, fáj és kiszárad nap végére.Összehasonlításképpen egy Benq GW2255öt használok kb 5-6 éve itthon, és ennél a típusnál abszolút nem voltak és a mai napig nincsenek ilyen panaszaim.
Mi az a specifikáció amire oda kell figyelni, ha az ember nem akarja tropára vágni a szemeit mire eléri a 30at?
-
őstag
válasz hszilard666 #118695 üzenetére
Bármilyen basic babafigyelőszintű cucc megtenné neked, aminek van saját appja.
-
őstag
válasz macilaci78 #119196 üzenetére
Ez még tőle is nagyon szokatlan, azért rendszeresen feljárkált...
-
őstag
válasz sketchifun #122978 üzenetére
Mire lenne szükség?
-
őstag
Én azt tapasztalom, hogy a megkereshető pénz mértéke egyenesen arányos a stressz mértékével.
És ha meg akarsz élni magyarországon, sőt ha /jól/ akarsz élni magyarországon, akkor meg kell küzdeni a stresszel. -
őstag
válasz bajnokpityu #123129 üzenetére
Jár az is épp elég stresszel szerintem.
Nem azt mondom, hogy nagyon nehéz feladat lenne,de azért kell hozzá gógyi meg tapasztalat. Meg türelem, az emberekhez türelem is kell -
őstag
válasz hszilard666 #123149 üzenetére
Az élet kemény, de lesz jobb helyed. Ezekszerint kölcsönösen nem működött a dolog. Hosszútávon jobb ez így
-
őstag
válasz sketchifun #124319 üzenetére
Na ne szívas...ez elég szőrszálhasogatásnak hangzik.
Bekamuztál rá legalább valamit? Behúzószálnak hagytad ott vagy tarcsiba vagy valami? -
őstag
válasz FoxiestFox #126697 üzenetére
6 éve ezen vagyok, de esélytelen, beteg világot élünk. Elég csak a nőtopikba beleolvasni
Az állami hiteltől meg mégjobban hidegrázásom van. Amiatt lett ellehetetlenítve mindenki más is a piacon. -
őstag
Sziasztok,
Mivel a topikban nagyobb a tapasztalat éttermek terén mint a családban, szeretnék tőletek tippeket kérni.
Kislányt vinnék étterembe szerda este, Pest és közvetlen vonzáskörzete(indulás 16-14 kerület határáról). Harmadik randi, nem dobnám el a kalapácsot, a hangulat és a hely szférája fontosabb mint a flancolás.Eddigi tippjeim/ötleteim:
-Menza étterem (Liszt téren)
-Vakvarjú valamelyik étterme
-Lakomotiv étteremAlapból én a Váctól nem messze levő Ördögmalomra gondoltam, de véggiggondolva túl messze van, aznap és másnap meló, így nem szeretném utazással elnyújtani az estét.
Köszönöm előre is. -
őstag
válasz macilaci78 #126880 üzenetére
Vakvarjúk között van bármi érdemi különbség? Fekvés szempontjából melyik a hangulatosabb?
Mr.Csizmás: Lakomotivot kilövöm, nekem sem jött be az ajánlás. aranyos meg minden, de nekem már sok esetleg egy sörre majd elmegyünk, ha ott tart a dolog[ Szerkesztve ]
-
őstag
Köszönöm a topiklakóknak a aok konstruktívat!
Minden opciót elmentettem magamnak, végül mezába mentünk. Szerintem megérte, az árakhoz képest nincs okom oanaszkodni. A lányzó amúgy sajnos rip, dehát ilyen az élet.Ha hasonló nyűgöm van, jelentkezem a topikban. Csak fáj látnom ezt a mély csöndet. Pontosabban nem látnom
Lorcsi: Örülök hogy ilyen jókedvet okozhattam, ha van hasonló örökzöld sztori itt ph-szívesen veszem.
-
őstag
válasz Mr.Csizmás #126898 üzenetére
Így van, igazából én őt. Sajnos egyre jobban tapasztalom, hogy 28 évemmel kezdek kicsúszni abból a rétegből, ahol van lehetőségem fiatal lányog társaságában mocorogni, sőt válogatni. A másik, hogy nagy a baj a fejekben, ami szerintem a modern világ hibája főleg, és ez nemtől független jelenség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest