Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Melack #31953 üzenetére
Közben találtam egy-két specifikus márkaszervízt ahol versenygépeket (is) építenek, azt hiszem oda viszem végül az a tuti. Biztos nem lesz olcsó... De hát a jó dolgok sokba fájnak.
mod:
Petyyyyy: Igen lassan én is feldobatom a télit. Milyen télid van?
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
-
Mercutio_
félisten
-
Mercutio_
félisten
válasz Melack #32366 üzenetére
Mobilról vagyok és épp merülök így nem tudok rákeresni, de nem bukott volna, indexen 1-2 éve volt erről cikk, hogy ha nem rövid távon gondolkoznak - illetve figyelembe veszik a javaslatokat - kis plusz költséggel megoldható lett volna, mert akkor egyéb munkálatok miatt amúgy is turtak.
Saint : Ha nyugdíjas leszek és nem Thaiföldön tengetem napjaim, akkor Pécsett fogom!... vagy Sopronban..... esetleg Egerben.
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
válasz Melack #32370 üzenetére
Most esélyes, de inkább a vasút a befutó abban nagyobb pénz van, legalább is álomtitkár vagy ki úgy nyilatkozott, hogy a következő EU támogatási ciklus nyertese a vasparipa.
Saint :Kislány, vagy bebaszcsi?
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
válasz Melack #32812 üzenetére
Nem Ha van oszkáros utazó akkor Népliget 11:45- Nagytarcsa 12:10- Üllői út 206 14:00körül- Hungária 191 15:15-16:00- Szeged. Apró kiruci
Ace: itt egy diák is megél ha becsületes diák munkából. Rendesen kell dolgozni, és akkor nincs gond. bruttó 15€ a minimum órabér, a kulira. A szakszervezetek nagyon erősek. A munkavállalót nagyon védi minden jog. A lakhatás embertelen drága (bérelni a legegyszerűbb lakást is olyan 1000€/hótól lehet, amiben a víz benne van de az áram és fűtés nincs - kivéve ahol már megújuló geotermikus fűtés és napelem van ) Étkezni 4 ember 1 hónap napi 3 hideg és egy meleg étkezése otthoni főzéssel, olyan 1000-1400€. A gázolaj olcsóbb mint itthon. Mindenkinek van olcsó, kicsi kocsija ( sok-sok suzuki ). A bérek sávosan adóznak. A minimum olyan 50% körül van, de ha valaki sokat keres, akkor bizony befigyel akár a 70% is.
(#32815) macilaci78 : hun vagy címileg?
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Tim82
félisten
-
Petyyyyy
addikt
válasz Melack #32992 üzenetére
Az új lakótársam is ott rekedt, igazi "őskövület".
Nem bagózik, zongorázik és....Kérdi tegnap este hogy megy a 'zinternett meg hogy nekem hogyan van...?
Mondom én kábelen csorgatom, de csak MAC cím regelés után megy, rendszergarázda itt és itt lakik. Ja és ha telóról akarsz wifizni, akkor a mobilod MAC címét kell átvinned.
Mondja, hogy nem fog telóról wifizni, nincs okostelója, a kőkorban ragadt.
Nincs okostelód és egy nyomógombos Nokiát használsz, mi?
Erre villantotta és tényleg.[ Szerkesztve ]
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
-
Magnum_
nagyúr
válasz Melack #33056 üzenetére
Nem. Az holnap van. Pentek munkanap. Fyki
Szerk: brada, a pentek hivatalosan munkanap. Legfeljebb Te nem dolgozol, de attol meg az
Mercutio: egyre szarabb minden. Regebben meg kihuztam 2-3 honapot ilyen vilagszepe sunakkal. Most mar 2-3 hetet se
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
-
föccer
nagyúr
válasz Melack #33672 üzenetére
Ilyenkor is GDP? Nekem csak 1-2 5M-es feladatom lesz ma.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
válasz Melack #33726 üzenetére
Ilyen kiszolgáltatott helyzetbe, újoncként nem érdemes egyből a nagyjanit eljátszani. Leglaábbis a nagykönyvben ez van. Én is csak azért üvöltöttem le a nagyfőnököt és küldtem el az egész cégcsoport felső vezetését a melegebb égghajlatra, mert 1: igazam volt, 2: igazam volt, 3: igazam volt, 4: 6 éve non stop gürizve hordom vállamon a cég 2/3-át 5: totálisan ki voltam borulva a válás miatt és semmi nem érdekelt. A fentiekkel együtt is kirúgtak, csak utólag belátta a főnököm, hogy 1,2,3,4-es pont és végül szabadság lett belőle. Amikor vissza jöttünk szabiról 1-2 perc alatt megbeszéltük a történteket, amiért én bocsánatot kértem és ő elfogadta.
De ilyet az első hetekben, amíg nem teszel le semmit az asztalra nem lehet eljátszani.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
-
Qru
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- TCL LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Acer notebook topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- UHD filmek lejátszása
- Óra topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Crypto Trade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok