Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz whitezo88 #20349 üzenetére
Elvileg nem is ő vezetett. Anyós fotelen ült... Szóval ide a korsós téma nem passzol. Ahhoz kétség sem férhet, hogy piszok jól kezelte az autót, csak választhatott volna versenypályát is eme szenvedélyének. Ez tök jó összeállítás, kár, hogy ezt egy forgalmas városban játssza.
Először csodálkoztam is, hogy a fenébe halhatott meg a vezető ülésen, mikor ott nem látni komolyabb deformációt.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz whitezo88 #20349 üzenetére
Persze őrült volt, agyilag nem stimmelt vele valami. Felelőtlen... Magában bízott, tulajdonképpen nem is hibázott. Csak sajnos ha egyszer találkozott volna egy béna autóssal, vagy figyelmetlen/rohanó gyalogossal, akkor abból nagyon csúnya dolgok születhettek volna. Ezt kihagytam, nehogy szóvá legyen téve....
Don't Tread On Me
-
-
MPowerPH
félisten
válasz whitezo88 #20478 üzenetére
De, váltsad, mert forintból lett kikalkulálva.(340 ) Itt egy jobbos 28i 600-700 font körül van, ellenben a tulaja otthon marad, így nem lesz jó neki a jobb kormány. Ugye amik cserélve lettek 2 éven belül: fékek elől-hátul, gyertya, olaj, szűrők, 4db lambda szonda, görgők+szíjak, láncfeszítők, vízpumpa. Ezt tudja az új tulaja is... És az egyéb múltját is tudja, beleértve a szervo szivattyú cserét, meg az comp-ot is. Tehát olyan 850k, plusz 68k a felni+gumi.
Ezért mondtam, meg lehet venni 600k-ért az E39-et, csak ha beugrik egy ilyen tétel, akkor a 600k már mindjárt nem annyi.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
-
MPowerPH
félisten
válasz whitezo88 #20542 üzenetére
Persze... És otthon az semmibe nem tartott volna. A hátsó lökösömet így is fújatni kell(meg kiegyengetni), mert beletolattak vele valamibe, és repedezett a festék azon a ponton, nem beszélve arról, hogy tiszta karc a csomi felöli teljes része. Tehát így csak 1+0,5+0,5 elemet kellett volna pluszban festetni, ami 36k.(persze nem itt festetném, itt kint az egy vagyon)
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
ignorant
senior tag
válasz whitezo88 #20589 üzenetére
Ezek szerintem regi berogzodesek.
1.) 150 ezerenkent valtoolajcsere es kesz (60K Ft munkadijjal).
2.) Fogyasztasban steptronictol felfele elhanyagolhato a kulonbseg
3.) Nem kell varosban kuplunggal meg valtassal sz@rakodni
4.) Dinamika ugyanaz meg 300 loerovel is (igen vezettem manualt meg automatat is)
5.) Nem hibazik valtaskor
6.) Megbizhatoak
-
MPowerPH
félisten
válasz whitezo88 #20616 üzenetére
Köszi, tényleg elég jó környék, én is nagyon szeretem. (ja nem, mindig elfelejtem, hogy én egy 18. századi dohos, penészedő házban lakok, 20 lengyellel összezárva, 2 hálószobával, és 1 fürdővel, késdobálós környéken)
A kérdésedre privátban szívesen válaszolok, ha gondolod.
Ez a mennyit keres, mi marad meg dolog pedig egyénfüggő. Van aki okosan gazdálkodik, annak elég akár fele annyi pénz is. De van olyan, aki havi 20k fontot is simán elkölt, úgy hogy egy garasa sem marad.Gebriel: Ez egy főút melletti kis kitérő, Crescent a neve az ilyeneknek itt kint. Itt nem járnak autók, max azok, akik itt laknak, és itt parkolnak. Úgy kell ezt elképzelni, mint egy boxutcát.
Majd kiderül, hogy jó választás volt e. 2 óra múlva indulunk haza, ez lesz az első igazán nagy utam vele.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MODERÁTOR
válasz whitezo88 #20625 üzenetére
Kicsit utánakérdeztem a német (mobile.de) oldalon olcsón árult autóknak, jelen esetben egy BMW-nek.
Az illető aki több éve hoz be külföldről autókat, a következőt mondta.
Általában román, de mostmár sokszor magyar és német polgárok nyitnak egy céget, és foglalót kérnek autóra a vevőtől előre utalással. Persze egy autóra több foglaló is érkezik. Majd ezek után az eladók fogják a pénzt és el is tűntek a rendszerből.
Én nem értek hozzá, de azért aki autó vásárlás előtt áll annak lehet hasznos ez az információ is.20 éve a Prohardveren
-
MPowerPH
félisten
válasz whitezo88 #20639 üzenetére
Igen igen...reggel vettem át a fényezőtől, 10-re Muhánál volt. 1 órája hívott, hogy kész a gép, turbócső kicserélve, hűtők kipucolva, inspekció megcsinálva. Autó hibátlan, szépen lediagolva, átnézte. Jó vétel volt, azt mondta nagyon nagyon rendben van a kicsike. Piszok gyorsan végzett mindennel, szvsz le a kalappal. 19 körül megyek, és átveszem.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz whitezo88 #20646 üzenetére
Rendes volt, szépen megcsinált mindent, nagyon elégedett vagyok.
Kérdeztem a chipről is... Azt mondta, hogy maga az autó bírja, ha normálisan és ésszel csinálják. Hűtés, fékek, váltó, kardán... Minden kellően túl van méretezve. Sőt, egy normális mappal a kipufogott korom is csökkenthető, tehát a DPF is tehermentesíthető. Van ilyen opció a korbelnél is, teljesen rugalmasak ezen a téren.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz whitezo88 #20654 üzenetére
Klíma nélkül ilyenkor ki bírja ki?!
Egyébként 3-as coupe ide vagy oda, teljesen üresen is 1570kg-t írnak rá(érdekes, mert máshol meg 1645kg, megnézem a katalógust), tehát nehezebb mint az E39 -em volt(1520kg), tehát a súly az megvan. X5-öt kár idevenni, SUV kategória, nem összehasonlítható egy sedannal.
És még érdekesebb, hogy majd ugyan annyi a fogyi 50-nél, mint 90-nél vagy 110-nél. 130-150-ig van a köv. lépcső, de az is még 40mpg fölött van.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Sziszka_88
tag
válasz whitezo88 #20705 üzenetére
Én is most Total-t használok(5w40), de Liqui Moly-n gondolkodok - mert - mind a váltó/diffi is ezzel a márkával van feltöltve. Én bizalmatlan vagyok ezzel a castrollal szemben. Gondolom a tied valami korszerűbb dízel lehet, enyém egy 2.5 TDS Írja az enyémhez is mondjuk, de valaki ebbe a mociba 10w40et használ.
-
MPowerPH
félisten
válasz whitezo88 #20771 üzenetére
Ezért nem is értettem, hogy mi az a nagy forgalom. 4. próbálkozásra sikerült ezt elérnem, mert mindig valaki beugrott a belsőbe. Az utcsó kísérletnél is azért kellett elvenni, mondjuk ott csak a szándékot láttam, de ilyen sebességnél az is bőven elég.
mod: Dehogy. Meg sem rezzent, igazából fel sem tűnt. Csak nyomtam a gázt, majd ránéztem a GPS-re, aztán köv pillanatban a féket tapostam. Hajnalban lenne ott jó, akkor még hűvösebb is van.(34 fok volt) A gyári specifikációk 20 foknál vannak megállapítva. Az a +14 fok kb. 20 lóerő mínusz 35D-nél, pados mérésből ez is kiderült.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz whitezo88 #20774 üzenetére
Azt azért be kell látni, hogy a 200 feletti tempo nem ide való, főleg nem a legforgalmasabb időben. De ugye ez egyszeri dolog, mindennek megvan a maga helye és ideje. Ez most nem az volt.
Tálydi: 4500RPM környékén volt, kicsit fölötte, pontosan nem figyeltem meg, mert másra kellett koncentrálni. 270 körül hagyott alább a lelkesedés, de természetesen még ment volna, csak tiszta pálya kell az ilyenhez. Próbáltam videot csinálni, de így nem lehetett, kormányt nem igazán szabad itt elengedni egyik kézzel sem.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
hdman
őstag
válasz whitezo88 #20863 üzenetére
Akkor még nem cseréltél Grande Puntoban... Aki azt igy kitalálta, kötelezném, hogy napi 16 órában cserélgesse. Lenne egy káromkodásfigyelő gép, ha káromkodik, jól megvágná az áram
BMW001: ha lesz másik videó, akkor jöhet, vagy vágd le a mostani végét...
Sopron city :)
-
MPowerPH
félisten
válasz whitezo88 #20897 üzenetére
Dehogy... Maszek.
Szintén a láncos témára. Azt hiszem én hozzá viszem az autót a lapátok miatt. Kifejezetten erre a két gyári hibára álltak rá. Nézek valami guide vidit, és megnézem magamnak azokat a lapátokat is.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
menalcas
őstag
válasz whitezo88 #20894 üzenetére
Nincs 50k munkadíjjal együtt a komplett vezérlés ha van ismerős...persze ha nincs ismerős ez alsó hangon 100k-t el mer kérni bármelyik szerelő, márkaszervizet meg hagyjuk mert az csillagászati áron csinálja.
Szerk: nesze neked gazdaságos Diesel hírtele már nem is olyan baráti ha azt nézzük szívósorból leszakadó lemezkék, szakadó láncok, az autó benzinnel megy gázolajjal meg a munkagépek (nem akarok benzin-diesel háborút)
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest