Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lineage OS használat közben
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz SimonYana #1986 üzenetére
A Pioneer-nek jobb a média képessége,de viszont nem tud wifit csak a gyári adapterrel ami borsos áron kapható.
A Panasonic cuccnak beépített wifije van.
Viszont a lejátszó harmadlagos képessége a wifi mely kevésbé szükséges.Talán még az lehet a Pioneer előnye,hogy a firmware esetén jobb (gyakoribb firmware) mint a Panasonic esetében,mely talán a 1x kihoz a termék élet ciklusa alatt.
Amúgy ha lenne bőven zsetonom rá akkor én ezt a típust venném meg
-
Flashget
félisten
válasz SimonYana #1989 üzenetére
Úgy látszik nem jött át.
Ha csdak a BD lejátszó képessége számít abban tök egyformák a különbség a kimenetekben eltérő csak.
Ha a médialejátszó képességei az fw frissítés számít abban a Pioneer a jobb.
Amennyiben szükséged van smart funkcióra (nem olyan a tv-d) abban a wifis panasonic a jobb.amit én sem tudom a DVD felskálázásában eltérnek vagy sem, mert a Pionak az is nagyon jó!
Realme GT Master Edition
-
Csabroncka
addikt
válasz SimonYana #1986 üzenetére
Szerintem nem kellene magyaráznom az írásjelek és a mögötte lévő grafikus elem jelentését!
PH! Addikt vagy b@szki? Legalább a cuccok alatt nézd meg az embernek mire mond jót vagy rosszat!
Természetesen jó választás a Pio, én ezen nem gondolkodnék ilyen sokat, már rég használhatnád és élvezhetnéd!
nuke7: ahogy BBéci mondta optimalizáld a beállításokat, még én is kicsiholtam amit tudtam az u30-ból. Például a BD lejátszó alá nem kell semmiféle képjavító funkció, a kontraszt szín és egyéb paraméterek lehetnek igazán "kemények" amik kihozzák a TV igazi színeit és feketéjét nem eltúlozva (legegyszerűbb kalibrálással), viszont ezt a beállítást semmiképpen ne alkalmazd TV adásra, egyrészt fölösleges illetve az állandó képelemek miatt nem célszerű mezei normál mód én nem vacakoltam ezzel a részével.
"in medias res"
-
mayday00
őstag
válasz SimonYana #2033 üzenetére
pioban a kezdeti konfigurációnál,(lejátszó menűje)Ott HDMI,majd HDMI 1080p 24hz
Ki vagy be van kapcsolva?24hz-n lehet akadás ez velejárója.24képkocka/m
Ha kikapcsolod 60hz-n megy a készülék az sokkal jobb.24hz-n nálam is néha akadt,ha kikapcsoltam simán ment,tökéletes fullos a kép.Van akinél a szeme,nem folyamatosnak érzékeli a 24képkocka/s et.Hanem kicsit szakadva.[ Szerkesztve ]
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
mayday00
őstag
válasz SimonYana #2036 üzenetére
Nálam semmi se szaggat,minden simán megy-Bár én 3d-t még sose néztem rajta,de a többi,mkv,Bd,avi minden simán megy.Lehet nem a készülékben van a hiba.
3 napon belül visszaviheted,jogod van hozzá törvényileg.Mond azt tévedésből rosszat vettél pl.vagy hasonló.s simán kicserélik,vagy le lehet vásárolni a árát.Én anno dvd írót vittem vissza 3napon belül,satas volt s kiderült szar a gépemben a sata vezérlő vagy mi s nem lehetett vele írni.Levásárolhattam vettem egy ide-set.
Mond azt nem jó rajta a kimenet,vagy másik valami kellene mellé.Gond nem lesz.Csak mindent vissza kell rakni bele a utolsó celofánt is mindent s így visszavinni."A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
-
jeni
félisten
válasz SimonYana #2047 üzenetére
Nem mkv-zok. Ja és ha a Panasonicban nem szaggat akkor miért szaggat a Pioneerban?
a fenti írásod az hiteles,próbáltad valakinél?vagy már le is cserélted a lejátszót?
az lesz a gáz ha kicseréled egy Panasonic-ra és arra is szaggatni fog a 3D-s filmed.
amúgy ha szaggat a kép a lejátszón,azt lehet érvényesíteni garanciában?
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
válasz SimonYana #2080 üzenetére
Én is már régóta.
Árban, minőségeben a legjobbak.
megbízhatóak, precízek.
Van pick pack pontos átvevés,ami máshol nem nagyon van.
Pár 100ft így a költség,de minél többet rendelsz annál olcsóbb.
Pl 5000ft os rendelésnél, 200ft a szállítási díj,8ezernél semmi szinte, s így tovább."A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
206 cc
senior tag
válasz SimonYana #2139 üzenetére
Na egy pár ilyen megerősítés még jól jönne...sajna írott lesz a nagyobb rész amit nézek majd rajta...ezért is érdeklődöm,hogy melyiket?
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
BBéci
legenda
válasz SimonYana #2167 üzenetére
Szerintem a 40000 forint körüli árkategóriában a Pioneer BDP-150 a legjobb választás, kezdettől fogva arról írok. Mögötte, picivel lemaradva következnek a Panasonicok. Nem drámai a különbség, le létező.
Egyetlen szóval sem mondtam, hogy vegyetek LX55-öst. Azért sem, mert fogalmam sincs, mennyire szereti az írt 3D lemezeket. Próbáltam néhányat, de csak 2D-seket.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Flashget
félisten
válasz SimonYana #2165 üzenetére
Van egy rossz hírem...semmi gond a másolt 3D lemez lejátszással Pioneer BDP-150K-n
Nos Avatar 50GB-os 3D lemez másolva Verbatim 50GB BD-RE lemezre.
RECCENÉS NÉLKÜL lejátszotta! 45 percen át néztem, hogy a cinavia előmászik vagy sem de még az sem.
Szóval szerintem:
1. user error volt a másolásban, lemezben, BD íróban
2. valami bibis volt a készülékben amit 3 napos cseregariban kicseréltek volna.Én csak annyit tettem a lejátszó beállításban, hogy a beállításokban a HDMI felbontást automatára raktam de kiírta a tv, hogy 24Hz-en játssza a filmet.
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
BBéci
legenda
válasz SimonYana #2183 üzenetére
Senki nem mondta, hogy szar a Pana, csupán arról volt szó, ha választani kell, inkább Pioneerre szavazunk.
Azt a linkelt oldalt inkább hagyjuk, mert akik a legjobbak között, egy lapon és napon említenek CA 751BD-t és holmi LG-t, Sonyt, Samsungot, azoknak a hitelessége megkérdőjelezhető.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz SimonYana #2188 üzenetére
Sosem volt más videokártyám, csak nVidia. Remélem nem is lesz!
Viszont van Pana BD-játszóm, Pioneer merevlemezes DVD-felvevőm (LX70D), CD-játszóm, kazettás deckem és a most tesztelésen nálam lévő erősítő (SC-LX76) szintén Pio.
Tévéből csakis Panasonicot vennék.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Flashget
félisten
válasz SimonYana #2188 üzenetére
Szerintem aki itt harcolt és valótlant állított általánosan egy modellről az te voltál.ű
Én megnéztem és cáfolom amit írsz a Pioról. Ennyi.Egyébként 12 éves Panasonic TV-t váltotta a samu LED-je illetve a 6 fejes VHS videóm is ami már ezer éves szintén Panasonic. Nekem semmi bajom a panasoniccal, de ami CD-DVD-BD lemezhez köthető lejátszó, író nálam Pioneer lesz mindig. Még sosem csalódtam benne.
Realme GT Master Edition
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a topic kifejezetten a Blu-ray lemezek lejátszásához használt keszülékekkel foglalkozik.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest