Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
grozam
tag
Sziasztok!
Androidos teló szoftver javításra kit tudnátok ajánlani? Ha lehet Békéscsabán?
-
grafnet
veterán
válasz littlelion21 #41505 üzenetére
Igen.
Azért érdemes előtte rákérdezni!
A Stonesban már tudtak róla, a Speed(y)-ben meg nem...Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
Stylewars_kp
őstag
Környékben ki milyen programot javasolna céges csapatépítőre?
Nem ottalvós, piálás, délig hányás a cél!
9-16 óráig, 21 kolléga töltene el valami szabadidős tevékenységet.
Lehetőleg délben kajálnánk is. Vegyes a társaság 30-50-ig, férfi-nő.Köszönöm a segítségeteket.
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
grozam
tag
válasz Stylewars_kp #41509 üzenetére
Pusztaottlaka
Autós szafari. Dodgem van. Büfében kaja. (Gyros,hambi,ilyesemi) -
grafnet
veterán
válasz Stylewars_kp #41511 üzenetére
Centerben van.
Paintball?
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
grozam
tag
válasz Stylewars_kp #41511 üzenetére
Szerintem már nincs. Úgy tudom lakat.
-
SipiBcs
őstag
válasz Stylewars_kp #41514 üzenetére
Nincs. A pletyka szerint majd újra építik a régi Centrum helyén a Kossuth téren.
Paintball az van azt hiszem zárt épületben is, Google kidobja, ha még működik.
[ Szerkesztve ]
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
Dani_kp
addikt
válasz Stylewars_kp #41514 üzenetére
Centerben volt bowling, de az most zárva van, nincs helyette más. Paintball itt az Orosházi 32. szám alatt lévő "Mezőker" udvarban láttam kiírva.
De őszintén szólva Békéscsaba elég kihalt ilyesmi téren, kocsma is egyre több zár be. Illetve személy szerint én nem is ismerek olyan helyet, ahol lehetne amerikai biliárdozni, azt is a centerben lévő Bowling bárban tudtam csak.Amúgy ha csak a kaja meg a pia a lényeg, akkor a Bessenyei elején lévő Jobb mint otthont tudom javasolni. Ugyan a menüs kajálós részén eléggé leesett mind a mennyiség, de sajnos a minőség is. Ellenben van bár része, kert helyisége, plusz lehet sültes tálat rendelni, illetve be is zárnak "Zártkörű" rendezvény miatt és akkor csak Ti lesztek.
Bónuszként ha a fent említett helyen lehet paintball-ozni, akkor ez a vendéglátó ipari egység csak 3-400 méter sétára van.https://ingatlan.com/33821564
-
Digger
senior tag
válasz Stylewars_kp #41509 üzenetére
Az excégemnél most volt Balatonberényben egy csapatépítő.
Mivel nyugger lettem, értelemszerűen én nem voltam már ott.
Viszont több exkolléga is dicsérte az egyik programot, állítólag nagyon jó buli volt. Amikor bementek a terembe, egy nagy asztalon mindenféle furcsa tárgy volt. Fakockák, falapok, különféle csövek, labdák, golyók. Na meg különféle szerszámok, akkusfúró, gyorskötöző, ragasztópisztoly és ehhez hasonlók.
Ismeritek azt a mókát, amikor elindul egy labda, vagy dominósor és gurul, borul és halad folyamatosan, jó hosszan.
No ilyen pályát kellett építeni. Mivel itt közel száz emberről volt szó, csapatok alakultak, minden csapatnak volt egy asztala és egymás ellen is játszottak. A végén minden csapatból választottak egy embert, akik mint egy bizottság, értékelték az ötleteket, a működőképességet, ilyesmit.
Persze kevesebb létszámnál, gondolom együtt lehetne építeni egy jó pályát. -
SipiBcs
őstag
Sziasztok!
Nincs valakinek elfekvőben egy wifi adaptere? Az asztali gépem be kellene átmenetileg, mert nincs netem az új albiba egyelőre . Köszi
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
Dani_kp
addikt
Ph! Nyereményjáték
Megosztom veletek, mert ritkán van és az utóbbi időkben mindig lemaradtam róla. Ne járjatok úgy mint én .https://ingatlan.com/33821564
-
tááo
aktív tag
Na, a DIGI összesz@rta magát Csabán még az áremelés előtt. Mióta ez is lölö érdekeltségébe tartozik már ez sem a régi.
"Ha faragsz még egy ilyen rímet, fogad funkcióját átveszi az ínyed" (L'art pour l'art)
-
Dani_kp
addikt
Miben nyilvánult meg? Nálunk most este nézhetetlen volt a tv műsor, szétesett a kép vagy nem is volt és a hang is akadt.
Durva, hogy most volt áremelés és január 1-től megint lesz. Mondjuk engem nem érint, mert 8400 helyett továbbra is "csak" 6900 ft lesz, a több csomag előfizu + e-számla kedvezménnyel.
https://ingatlan.com/33821564
-
tááo
aktív tag
válasz Dani_kp #41522 üzenetére
Ott a válasz a második mondatodban. Bár nálam már hetek óta olyat csinál, hogy pl. nézek egy HD videót a youtube-n egyszer csak megtorpan, teker, tölt, tölt, átvált SD-re és megpróbálja úgy tovább játszani. Ilyen korábban nem volt.
"Ha faragsz még egy ilyen rímet, fogad funkcióját átveszi az ínyed" (L'art pour l'art)
-
Dani_kp
addikt
-
Stylewars_kp
őstag
válasz Dani_kp #41524 üzenetére
Országos probléma. Mivel a gerinc vezetékek is a Digi tulajdonában vannak, amiről a többi szolgáltató is kapja az adatot, így szinte minden szolgáltatót érint. Javítsatok ki ha nem helyes az állítás.
[ Szerkesztve ]
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
public73
senior tag
válasz Stylewars_kp #41525 üzenetére
itt pesten semmi hiba...
-
DrBubo77
veterán
Hajdú-Biharban is működik minden rendben.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
BaKeSZ87
őstag
Győrben ok.
-
TaaT
nagyúr
válasz Stylewars_kp #41532 üzenetére
Ma amit a virágboltból töltöttem le F1 időmérő is pixeleződött, néhol hibás volt. Valszeg máshol is volt gond. Muterom meg a digi online-on nézte a TV-t mert az működött rendesen.
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
Geby
senior tag
Sziasztok!
Véletlen nem lapul valakinél egy Nokia BL-5C akku ? Fel kéne élesszek egy telefont ....
-
Morris
veterán
Urak, Békéscsabán matt feketére szintereznek valahol aluminiumot?
-
p.t.r
aktív tag
válasz Stylewars_kp #41537 üzenetére
Úgy ahogy mondod. Plusz a csúszások
-
Morris
veterán
válasz Stylewars_kp #41540 üzenetére
Áh, az messze van.
-
Dani_kp
addikt
válasz Morris #41535 üzenetére
A Gyár utcán van egy szinterező cég, talán elektroset kkt. vagy mi a szösz. A hajléktalan szállótól eggyel visszább, ha jól emlékszem kék nagy kapujuk van.
De van egy homokfúvó srácnak is telefonszáma, itt van a mezőker mögött eldugva, Ő szokott hozzájuk járni tegnapi munkákkal alkalmanként. Ha megtalálom a nevét és a tel.számát átküldöm privibe.Ps.: Mondjuk nem tudom, hogy alut szintereznek, de egy próbát megér.
https://ingatlan.com/33821564
-
akaigx
csendes újonc
Sziasztok!
Apukámat szülinapján szeretném meglepni egy jó pacalpörivel egy étteremben. Esetleg finom halászlével.
Ismertek a környéken ilyen helyet?Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
grafnet
veterán
válasz akaigx #41543 üzenetére
Szia,
Csülkös pacalt Békésszentandráson tudtok biztosan finomat enni!
Halászlé meg Szegeden az igazi...
Csabán nem tudom, hogy hol csinálnak finomat.A berényi tópartban van mind a kettő, de indulás előtt azért kérdezz rá.
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
grizlisandor
veterán
válasz akaigx #41543 üzenetére
A32 Bisztró(fb link)ból kollégám evett már pacalpörit, azt mondja jó volt, én csak a finom marhapöriről tudok nyilatkozni!
Szamos Vendéglő Halbolt(fb link) a te vendéglőd, ha halászlé kell csabán! -
Gyuri27
félisten
Urak szerintetek tud valaki 3d nyomtatni a közelben?
Amd - Radeon - Ryzen
-
akaigx
csendes újonc
Köszönöm szépen mindenkinek a tippeket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest