Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
-
Devid_81
félisten
válasz Undoroid #39202 üzenetére
Szia Uram!
Tessék lőni képet arról a gépről, eddig az enyém a legszebb!
Mindenkié túl rendezett!Szerk: (#39203) ErikSon: Megyek lesem, addig nem jövök míg meg nem látom.
Lehet akkor el kellene kezdjek búcsúzkodni!
Szerkszerszerkszerk: áhhh most már látom/értem, ez tök jó![ Szerkesztve ]
...
-
fero02
nagyúr
Ha jó csajos képeket akartok látni, ill felhőtlenül beszélni bármilyen témáról, akkor gyertek ide!
Egy gyors regelés és mehet a buláj!
-
benzol
aktív tag
-
benzol
aktív tag
-
Varoz
addikt
-
Devid_81
félisten
Megnyugodtam, eddig enyém a legkókányabb gép!
Szerk: (#39210) benzol: Holnap kipróbálom, úgyis feleslegesen nagy a táp a gépemhez, inkább kiszedem és direktbe kötöm
[ Szerkesztve ]
...
-
Varoz
addikt
válasz benzol #39212 üzenetére
Tudod a modelleket is kiviszik terepre.
Te nem szoktad legelteni mint Varoz?
Áháháhá, meghalok.[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
fero02
nagyúr
-
Varoz
addikt
válasz fero02 #39218 üzenetére
Ő.. a csöcsökön kívül más is van a képen?
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Undoroid
őstag
Joccaka' Urak!
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
Dani_kp
addikt
Jó éjt!
https://ingatlan.com/33821564
-
Varoz
addikt
Jó éjszakát!
-
ErikSon
tag
Reggelt!
Napfényeset!
- Mit csinál a jövendőmondó kannibál? - Jósokat eszik...
-
public73
senior tag
kicsit fényképezgettem a kutyómat is reggel:
-
benzol
aktív tag
Üdv Mesterek!
A céges gépemet szívatja a 7-es szervízpekkje.... a rendszerinformáció szerint feltelepült... de minden indításnál még konfigurál valamit... 30%-tól indít eljut 45%-ig. Utána rendesen elindul és fut is.
mi a t*köm lehet ez....
[ Szerkesztve ]
///\oo/\\\
-
littlelion21
addikt
[link] így jár aki...
-
Devid_81
félisten
válasz public73 #39238 üzenetére
Rám fogta, meg a sárga biciklimre az egészet!
Szerk: (#39239) littlelion21: liter benzin, gyufa, had égjen az ilyen.
Most olvasom
Első, utsó hsz a lényeg.
Az ilyen mit hisz bazz?Minek ad neki még pénzt?!
Bár tőlem tudna valaki kicsalni 6 millát, még Oscar díjra is jelölném![ Szerkesztve ]
...
-
littlelion21
addikt
Srácok, Bp-re nem megy valaki az elkövetkező 1 hétben?
-
Pacák
senior tag
válasz Morris #39191 üzenetére
Az lesz az, átjáró felé félretolva, mögötte néha láttunk vagonokat és a VF1121 lesz az. - A gyerek meg ott nyagat mindig a vonat ablakában lógva, hogy:
"- Apa ez is V43 -as?"Rövid kutatómunka eredményként megértettem, hogy szegényke V43 -as ugyan, de már a "Jurassic Park" hasznos tagjaként már nem vontat semmit sehová, csak vagonokat fût. - Kár érte...
A múltkoriban egy idióta kaminos miatt elszállt és felborult egy V43 (a vonat vezetôje meghalt, a tanuló srác túlélte) - alig tudtam megnyugtatni szegény gyermeket, mert pont akkor kapcsoltam oda a hiradóra és meglátta...
Vonatbolond ött évesen, ahogyan az kell. Thomas -os pólók, pizsik - a csabai Mami meg vart neki farsangra egy elölrôl Thomas -os, hátulról meg James -es jelmezt. Ütközôi is vannak.
Kurvára nem ugrott be a betûjelzése eddig, kellett ez a kis rásegítés. - Kösz!
[ Szerkesztve ]
Nuclear launch detected
-
benzol
aktív tag
" Vonatbolond ött évesen, ahogyan az kell. Thomas -os pólók, pizsik - a csabai Mami meg vart neki farsangra egy elölrôl Thomas -os, hátulról meg James -es jelmezt. Ütközôi is vannak." ezt a jelmezt megnézném... biztos jópofa lehetett
Nálunk a Barbis poló, pónis izé meg csillámos cucc a menő és minden rózsaszínben...
///\oo/\\\
-
benzol
aktív tag
-
geza12
aktív tag
válasz moha bácsi #39247 üzenetére
Én feltettem és Mozilla Firefoxot használok.
NO PROBLEM!
Viszont nálam olyan van, de nem flasplayer miatt , hogy a Facebookon ,ha meg akarok nézni nagyba egy képet nem nyitja meg, csak fekete kép.
Explorerrel jó, és nem tudok rájönni mi a jó fene lehet
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs