Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #129337 üzenetére
Reggelt
-
norbert1998
nagyúr
Akkor elbújjak az Intel 530-ammal?
5,8 TB/5,4TB az összes R/W
77 nap
1794 indulás
97 százalék -
norbert1998
nagyúr
Macskáéknál már újév van
Itt még nem, sas meg bőven ráérNa mindegy, boldogságos, FOSokban gazdag új éveket, legyen mindenkinek Ryzen 2-je
-
norbert1998
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #129577 üzenetére
Igazából, parabolikus, nem?
Egy átlag 40 ezres cucc pont négyszer jobban szól, mint egy tízezres. De amúgy tényleg
Viszont az átlag 160 ezres már nem lesz négyszer jobb, csak max kétszer.
Tehát a ~640 ezres sem lesz négyszer jobb a 160 ezresnél, sőt, merem állítani, kétszer sem.
Biztos, hogy jobb, ehhez kétség sem fér, a különbség mennyisége érdekel
Mert a VGA-k ára nagyjából lineáris az FPS növekedésvel, nem?
Amúgy szabad kérdezni, hogy a cuccod mennyiben van, és hogy mennyibe fájt ez neked összesen, beleszámítva, ha valamit akár profittal is adtál el?proci: Sajna ami itthon van, szerintem elég gyér, házimozi téren. Bár nem tudom, mi a szűkebb keresztmetszet. A hátterek(vagy oldalak, már nem tudom, melyikre van dugva a pici, de az tuti túl pici), a center, vagy az optikai kábel, házimozi célra. (Szeretném meggyőzni az ősöket egy multimédia lejátszóról majd, azért a HDMi-t mégiscsak jobban szereti az Onkyo TX-SR805. Nem tudom, hogy ez melyik kategória amúgy, de bitang korrektnek tnik az eleje, és 70 rugó volt avx fórumról 2 éve , és persze nem tudom, hogy milyen egy többszáz ezer forintos ketyere eleje )
Viszont a frontok szerintem elegek a célra, a sub is megfelelő, illetve a háttér vagy oldal is. De a többbi elég szűk. Na meg a helyiség is távol van az alkalmastól térhangzás kivitelezésére.[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz proci985 #129609 üzenetére
Ó, ez is csurig van dugaszokkal 9 erősített csatorna, két sub, meg két zone c vagy mi kimenet, meg egy rakat be.
Úgy értem, hogy az eleje 3-as lemez és csillapított ajtó nyílás, az tetszik nagyon. Volt sony, yamaha, denon előtte, műanyag meg fém előlappal, de ez messze túltesz mindegyiken.[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz #Morcosmedve #129636 üzenetére
Akkor ne is mondjam, hogy az összes közül a syndicate volt a kedvencem?
-
norbert1998
nagyúr
Ennyi dead inside cuccot. Mint a férges alma. Lehet titokban össze fognak
Valami más történés, téma?
Itt van ez. A celica-s haver öccse egy a3 pd tdi-vel tolja. Nyáron meghalt a pd elem vagy mi, motort cseréltek jooo sok pénzért, valami fél milliós feletti tétel. Egy hónap után hengerfejes lett, gariba motort cseréltek (garis volt az új motor). Tegnap hívja a gyerek havert, hogy vigye haza, mert meghalt az a3 már megint. A harmadik motor halt meg, letörött a vezérműszíj feszítő, úgy ahogy, zusammen.
Ejj, a jó kis német
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
Hogy őszinte legyek, nem tudom, mi baja volt. A lényeg, hogy szerintem azt húz le ezekről a szerelő amit nem szegyenl, de az is lehet, hogy komoly baja volt. Nem tudom. De fél év alatt ez a harmadik motor, amit cserélni fognak.
Hablaty tudom én
De oda jöhetnél, van ott minden, ami itt nem lehet. Egyet kivéve, ugyanis észre vetted, hogy itt jelentősen megcsappant a néni post. Na az nem a fb csoport miatt történt
És mielőtt magas labdára hivatkozva és kerdeznel, gay phorne sincs[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz DiszNóÓl #129888 üzenetére
Van workzone felső maró. Hulladék. A kobon. A b&d egy mesevilág hozzá képest.
Van parkside sz/n porszívó. Tök korrekt.
És mivel mindkettő lidl, szerintem akár ugyanaz a gyártó is lehet. Mindenesetre, jól meg kell nézni, mert nem mindig tuti.De van(volt) ferm fúró kalapács is. Az egy rebrandelt szemét volt, minden létező budget márka rebradnelte azt a szemetet.
B&d-vel eddig nem volt gond, van belőle 125-os flex is.
Meg van metabo vagy makita is. Ég és föld, pedig a b&d is jó. Igaz, a japán az vagy 5-szor többe kerül, ha nem 8szor -
norbert1998
nagyúr
válasz #81556480 #129924 üzenetére
Én olyat nem ajánlottam. Csak mondtam hogy flexbol van olyan is, viszonyitaskent. A végén meglett
Figyi, ha a legjobb kell, hilti
Láttam én aksis fúró kalapácsot, nagyon durva cucc. És vagy 3/4 millió az ára annak a darabnak
De komolyan, a doboza többet ért, mint a parkside porszívó, amit mondtam, hogy tök jó. -
norbert1998
nagyúr
válasz MiklosSaS #129954 üzenetére
Bosch-al például még nem volt dolgom.
Bandi: ha barkacs kell, és a b&d sok, akkor esetleg workersbest(abból van egy 1050 wattos utvefuro, elég combos ) vagy hyundai vagy mi, az is kínai, zöld meg szürke.
Laca: van egy hilti csavarbehajto meg egy fúrógép, 600 wattosak. Az 1050-es workersbest-nel is jobbak. Leesik 2 méterről betonra? Visszapattan, folveszed, és még csak nem is látszik rajta. Az is vagy 15 éves mindkettő.
Barátnőm apjának van egy b&d furogepe. Az van legalább 25-30 éves, mukodik, de hangos mint az állat vicces jelenség.
-
norbert1998
nagyúr
Egyik hónapról a másikra, állásában meghalt az egyik ram a műhelyi gépben
Igaz, ott kinti hőmérséklet van. De why tho? -
norbert1998
nagyúr
Itt meg van vagy 10 centi hooooo
-
norbert1998
nagyúr
válasz #Morcosmedve #129989 üzenetére
Beledugtam és kilógott fele. Ezért van egész centire kerekítve
-
norbert1998
nagyúr
Ez jó
[link] -
norbert1998
nagyúr
válasz hackeeeee #130131 üzenetére
De nem az, hanem mikor egy béjemvé vagy egy toyota, vagy akármi így szét van ültetve, meg jóska spoiler, agyam eldobom tőle. Az, amit a linkeltekkel csináltak, nem gond, mert ez egyedi, és stílust ad. Az airride és a szuper peres gumis meg nemtommi, az irritál, mert mindenki olyat akar, napi szinten látom a facebookon, ahogy emberek erre verik a nyálukat, és nem stílusos, hanem wtf.
-
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #130257 üzenetére
Reggelt, tesa. Úgy látom már nem sokan maradtunk a proci és alaplap tengeren kívül
-
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #130264 üzenetére
Akkor beszélgessünk hifirol.
Miért recseg és miért van alapzaja a jobb háttérnek? A kábel a csatlakozasoknal stimmel. Mégis alapzajos, mégis recseg. De nem tudom miért. Remélem nem az erősítő a ludas -
norbert1998
nagyúr
válasz Balathruin #130402 üzenetére
Ezért mondta mindenki, hogy amd nélkül ül a gyintel a babérjain. Elég durva, hogy a sandy azonos beállításokkal hasonlót hoz, holott egy tick ide meg egy tock oda. Persze, ez csak cinebench, e-péniszt mérni jó, csak ideböfögtem valami hülyeséget. Mentem is. Pá-bu
-
norbert1998
nagyúr
válasz #Morcosmedve #130440 üzenetére
Ez majdnem olyan durva, mint amikor beleszakadt az s1155-ös proci összes lába az alaplapba
-
norbert1998
nagyúr
Láttátok már a The Last Jedi: De-Feminized Edition-t?
-
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #130473 üzenetére
Nem, valódi dologról beszélek. Egy fan edition. Changelog:
(I)The resulting movie is (wait for it ...) 46 minutes long(/I)
- No whiny/reluctant/murderous psycho Luke.
- NO HALDO! She simply doesn't exist. Her whole subplot doesn't exist. The Kamikaze is carried out by Poe. ( = Poe dies.)
- Leia never scolds, questions nor demotes Poe.
- Lea dies. Kylo kills her.
- Kylo is more badass and much less conflicted and volatile.
- Kylo takes on more of Snoke's guards, Rey struggles with a single one.
- No bomber heroism by china girl in the beginning.
- No Canto Bight.
- No superpowered Rey.
- Luke is not a semi-force-ghost and is smashed by the first laser cannon shot. (sorry, I just had to!)
- Phasma is finished after the first blow by Finn.
-Asian chick speaks less, doesn't bully Finn,
-Also, Chewbacca eats the porg
-No green milkSzerintem elég agyament dolog, de egy nézést megért
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #130479 üzenetére
Akkor minek olyan hificucc, ha angolul se tudsz, ELili? A jó minőségú 540 kbps magyar DD miatt?
Ha az alap a 6-8000 kbps DTH:HD MA lenne, értenémCjsokszám: Nincsenek benne porgok. Csak amit megeszik, egy a nyárson meg egy az ablaknak csapódva.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest