Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
válasz hszilard666 #41077 üzenetére
Bjútiful
-
norbert1998
nagyúr
válasz hszilard666 #41082 üzenetére
Most nézem, tényleg viszonylag új vagy erre, még egy fél éve írtál párat, de ennyi, tehát Üdv (újra) köztünk
Nekem megint szarakszik a jutúúúb! Még jó, hogy tanulás után új játékot avatok az Evil Within társaságában, kíváncsi vagyok rá.
Tehénke: én meg 17 20-án
Lefagyásból beértem, csak a lábam nem érzem
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
kis pihentető
Sass, ezt pedig csak neked. és ezt a sok marhaságot mind egy oldalnyi facebookon láttam, ennyi elég is volt belőle a kommenteket nézd meg ~"here we call them bitches"
Bala: nem loptam, rajt a logó és ő is lopta, ugyhogy mindegy
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
válasz Balathruin #41112 üzenetére
kivételesen nem
-
norbert1998
nagyúr
válasz CJ4567 #41117 üzenetére
dehogynem
Szilárd: nekem is, meg a barna olyan kategóriás csajt én is ismerek, de mind vagy foglalt (ez esetben normális is) vagy qrvás, de nagyon (és ez esetben nem is normális agyilag)
Mondjuk a helyzet ugyanaz majdnem, mint Balathruin-nál, a 600 fiú közt van 16 csaj kb. abból kettő a fent említett 1. kategória, egy qrvás és a többi pedig nem olyan hű de sép és/vagy nem normálismégvalami: ez az evil within egy vicc kategóriás "horror"film, semmit sem ér. cső, vontatott, unalmas. ijesztőnek meg annyira ijesztő, mint a raymen legends, csak itt fontosabb futni, mert lácfűrésszel vágnak fel, ha elkapnak... komolyan, inkább újra Emlékezz rám, kétszer is még, mint ez félszer
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
Amúgy ha jól tudom, Tűz Menyét és Malac Kegli is olyan 16-7 év körül van/vagytok,igaz?
-
norbert1998
nagyúr
válasz Balathruin #41150 üzenetére
Én már bent vagyok a városban. Normális esetben 10 perc múlva kelnek. Ezúttal kissé másképp van.
-
norbert1998
nagyúr
válasz Balathruin #41155 üzenetére
Részvétem. Le van fagyva a kezem. Alig érzékeli a telefon.
Ja és működik a gysev railnet
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz Balathruin #41160 üzenetére
Végén kiderül h ezer éve spanok vagytok
Le van tudva 2 óra vezetésen. Nem ütöttem el senkit, nem fulladtam le egyszer sem, bár lehet ebben közrejátszott a nyomaték is, ami az 1.9 tdi-bol jött.
-
norbert1998
nagyúr
Tessék ilyent még tuti nem láttatok! beszélő khm...kebel, németekkel, ráadásul a zene még csak nem is rossz!
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
Homersekltetekrol lévén szó, én azóta, hogy pasztát csereltem, meg egyszer sem néztem meg a proci hőmérsékletet. pedig gyári kramanc volt a macsó alatt, mindenfelé folyt alóla, annyi. Most meg hangya[6.28/2]csányi van csak alatta mx2bol
-
norbert1998
nagyúr
Mi ez a spoiler dolog? Hogyan?
-
norbert1998
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
elmarad utolsó óránk :3
-
norbert1998
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
Napi filmajánló
Prisoners/Fogságban
egy jó kis krimi, 2.5 órában, nekem bejött, bár szvsz kicsit itt is tulzó a 8.2-es imdb, de 7.5-öt biztos érdemel
Viszont nem kérek kritikát, hogy megnézem az imdb pontot, elmondtam már, miért -
norbert1998
nagyúr
válasz Balathruin #41298 üzenetére
Bele van írva a utalom
-
norbert1998
nagyúr
válasz Balathruin #41303 üzenetére
Dehogynem. Az a jutalom, hogy megfejtetted.
-
norbert1998
nagyúr
válasz Balathruin #41305 üzenetére
Jól hallotta. Egymilliárd kétszáz negyvenhét millio hatszáz tízezer forint!
-
norbert1998
nagyúr
válasz Balathruin #41309 üzenetére
Ahhoz lottót kell nyerni.
Holnap megyek vezetni megint, hulla vagyok. Jó ejt
-
norbert1998
nagyúr
Sokkal rosszabbul megy, mint szerdán akkor olyan szépen kormányozta m, meg bele sem kellett nyúlnia, MOST AZÉRT SAJNOS NEM ÍGY VAN .kis betűvel.
-
norbert1998
nagyúr
úgy döntöttem, hallgatok egy kis zenét
2xstereo csatornánként max 50 W, csodás egy 9 m2-es szobába fél hangon nem is hallom már a billentyűpüfölést -
norbert1998
nagyúr
ezt várja valaki? kíváncsi vagyok nagyon rá, hogy mi lehet... a trailer tetszett
ilyen autót vezetek: fiat stilo 1.9 tdi
a legjobb, hogy a legerősebb benzines is majdnem gyengébb belőle, mint a leggyengébb gázolajos (170 lovas benzines=220 Nm;8 lovas gázolajos=220 Nm) a legerősebb gázolajos 305 Nm-es, 150 lóval, míg a leggyengébb benzines 80 lóvaal 110 Nm-es[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
PS-mentes, "igazi" csaj
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
Jó reggelt. Szabad a napom, talán. Lovoldozok egy kicsit, vigigviszem, ami van, és megy szervizbe a deszka. Hogy lehetne elérni, hogy ha cserélni kéne akkor más típust és márkát adjanak? Érték egyeztetéssel vagy annak árának visszafizetesevel és másik vásárlásával? Lehet ilyet?
-
norbert1998
nagyúr
válasz MiklosSaS #41421 üzenetére
Megpróbálom. Így már 4.3ghz-en sem tud bootolni, hogy új vga van. De lehet a régi táp sütése teszi egyre inkább tönkre. Az a baj, hogy most már nincs pénzem ezt eladni ha kicserélik és használtan venni másikat, ha esetleg újat adnának ők másikból, akkor talán, de még akkor sem biztos, hogy tudnék rá költeni. Csak a wifi-t ne dobalna
-
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #41428 üzenetére
Jól látom, hogy a mélynyomó az asztalon /szekrenyen van? Ha így van, onnan gyorsan vedd le, meg ha csak olyan helyre is tudod tenni, ahol mindenki átesik rajta, akkor is. Az csak a földön jó.
-
norbert1998
nagyúr
Akkor én a tűzeset teszem be
Mutatók valamit majd én is. Nyáron csináltam egy 3 éves géppel. De a minőség már le van konvertálva.
Be van fűtve az efikszel. Vagy 3-4 fokkal melegebb van a szobámba, mint máshol oké, hogy közben 70-75 fokos a gpu már 3 órája, de a fűtés legalább megvan
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás