Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shokkolo
addikt
válasz Malibutomi #14227 üzenetére
köszi az infót, meg is vettem
(már csak a need for speed rivals és a bf4 kellene"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz MiklosSaS #14246 üzenetére
Nem akarom elkiabálni, de mintha mozdulni látszana a monitor projekt.
Ha minden igaz délelőtt viszem kipróbéljha egy srác, ha tetszik neki fizet isViszont akkor jöhet az utódvadászat.
nem tud valaki IPS paneles monitort 24" colban jóárasítva?
ha nem muszáj sokkal nem mennék 40-45e fölé... nyílván emiatt természetesen a hhasznált előynt élvez"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz ViZion #14248 üzenetére
Jólenne, ráadásul nekem 1 forrásról menne elvileg.
De sajna a keret elég feszes. Karácsony nem kicsit vett le, költözünk barátnőmmel elvileg januárban mostmér végre, az is pénznyelóautomata, és a cseresznye a hab tetején, hogy 27. én hivatalsoak vagyun lagziba
A "zassonynak" ruha kellett, meg cipő... és pénzt szeretne az ifjú pár. Hü-hü barbatrükk így kell eltűntetni egy 50estSzóval a monitorra való elég "fezses" keret
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz ViZion #14250 üzenetére
Az átmeneti monitort kilövöm, így is reménykedek h. végre elmegy az asusom
nem merek mégegyset a nyakamba venniMost nézelődök egy kicsit az aprón, hátha van valakinek a környéken valami jó
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
A Dell felé hajlok én is, viszont az ára nekem jelenleg picit túllépi a keretet.
59-ért van új, 55ért pedig használt (kicsit húzós szerintem...)
Az én keretem meg ~45. Tudom nem sok az a +10e, de most nekem mégos pokolian fájnaMég töprengek egy sort...
Viszont legalább megvette a srác a monitort. Ideiglenesen kapok "kölcsön" egy 14" -os samu tft -t
(4770K@ 4,5 + 7970 GHz és mindez egy 14 -es moncsival...
hiába, élni tudni kell )Hátha karácsony után megjelenik 1-2 használt darab... ki tudja kinek mit hoz a Jézuska?!
Január úgyis uborkaszezon, csóró emberek, türelmetlen eladók... nah meg rengeteg bolti akció.
Hátha belefutnék egy jó Dell -be.Más:
Csatlakozok a nem alvó, fáradt userekhez.
Szombat reggel felkeltem, egész nap karécsonyi "shopping" este meg meló.
Tegnap shopping round 2, csak most épp anyósomékat hurcolásztam, ne gyalog // busszal hurcolássza a nagy családi ebédhezvalót, és a változatosság kedvéért az éjjel is dolgoztam.
Reggel haza, takarítottam egy kicsit, elvittem a monitort, most estem haza.
Takarítás folyt köv. 6ra irány a "zasszonyért", hátha gyakorlunk egy kis lepedőakrobatikát
És mivel a változatosság gyönyörködtet, éjjel megint meló.
Holnap 24-e, kizárt az alvás. Még egy sor takarítás, kis konyhai segítség, fadíszités, vacsora, és a végén az elmaradhatatlan éjszakai meló. Imádkozok h. 25én reggel ágynak eshessek.Akárhogy is számolom több mint 4 nap talpon az "előrejelzés". És már most kezdem érezni h. nem vagyok a toppon.
Ilyen utóljára megboldogult egyetemista korszakomban csináltam, a vizsgaidőSUCK -banUgye mindenki együtt érez velem?
Ide kapcsolódó vicc:
Miért üröl a drogos a télpaónak?!
- Mert már csak 2-t kell aludnia karácsonyigFélreértés ne essék, max kv meg energiaital, de igyekszem megmaradni a napi 2-3 kv szintjén. Bár húzós lesz
[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
válasz addamka #14264 üzenetére
Nálunk sajna baj van, 3an is felmondtak, és már így is létszámminimumon voltunk.
Nyertem magamnak egy ilyen beosztást:Dec:
21-22-23-24-25-26 éjszaka
27: reggel 6kor végzek..., de este lagzi
28-29-30-31 készenlét laptoppal (ami nálunk fix 6-10 óra munka általában / nap)január:
1-2-3-4-5-6 éjszaka ismét.Bár van jó oldala is... így nem lesz sok időm gépezni > ráérek kivárni egy jó monitort
Csak optimistán...- Az optimista látja a fényt az alagút végén
- A pesszimista csak a sötétséget látja
- A mozdonyvezető pedig 2 idiótát a sineken(és csak, hogy legyen benne egy kis csavar, édesapám mozdonyvezető
-
Shokkolo
addikt
Megint alszik mindenki, csak én vagyok monájtor előtt?
-
Shokkolo
addikt
válasz Mahrenburg #14277 üzenetére
Ááááááááa vezírizgazgató személyesen
Ha már itt vna főnök, mondja csak, kapunk karácsonyi prémiumot az aktív fórumhasználatért?
-
Shokkolo
addikt
válasz Mahrenburg #14279 üzenetére
Csatlakozom én is,
Békés-Boldog Karácsonyt mindenkinek"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz Mahrenburg #14281 üzenetére
És orrmányos fogja összefótosboltozni?
srry a flamelésért... nem kicsit unatkozok most
-
Shokkolo
addikt
válasz Mahrenburg #14284 üzenetére
Forróteát
De ha tippelhetnék orrmányos az adventi naptára uccsó előtti részét szürcsöli épp
-
Shokkolo
addikt
válasz Mahrenburg #14287 üzenetére
Wish You Too
-
Shokkolo
addikt
válasz ViZion #14307 üzenetére
Jó estét jó
szurkolástétvágyat
én is kirándultam ma, megrúgtam a járdaszigeteket, sőt lassan olyan jó leszek mitn Chuck (de mindig ottmarad majd am ajdnekm...), mert 2xis voltam ma ott"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz ViZion #14321 üzenetére
SIkeres vállalkozók a mai világban...
Édesanyám másodállásban könyvelő. Vannak teljesen normális üzletfelei, viszik a kis vállalkozásukat, fizetnek mindent. Nem milliárdosok, de megélbnek tisztességesen és emelt fővel járhatnak...
... de van pár aki 2 fillérért közösülne az édesanyjával is. Szegény deficites, 10 éve nem volt pozitív mérlege...
de ML merci, új a6 kombi, kacsalábon forgó palota és állandóan szépségszalonban ücsörgő "agyonterhelt" feleség. Persze..."A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
én se tudok mindent, de jobb is...
bevallom őszintén 1-2 apróság nálam is belefér, de van az a rosz tulajdonségom, hogy szeretek nyugodtan aludni úgy, hogy nem rettegek attól, hogy a n.a.v. mikor rúgja rám az ajtót.
Szerintem a nyugalom egy megfizethetetlen érték"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
Szokott lenni autós téma, dobok egy kis morzsát én is, bár remélem ez még nem akatszja ki orrmányos kollágát
-
Shokkolo
addikt
válasz MiklosSaS #14343 üzenetére
Jobbulást neked SZárnyalós Sas Nagyfőnök
Én sajna nem unatkozok, itt ücsörgök a 6. éjszakámon
Közben meg fő a fejem, azt terveztem h. 40-45 nél nem adok többet kijelzőre, de...
... most tudnék egy Dell Ultrasharp U2412M -et 55ért.
Nagyon fő a fejem rajta, hogy megengedhetem-e magamnakMegfázás:
pálinka + forralt bor kombó meggyógyít"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz ViZion #14348 üzenetére
Ez a baj, hogy nekem is a január elég holtidőszak, mostanság egy kis mellékes se nagyon volt...
Ki tudnám fizetni most, csak kérdőjel, hogy mennyire verem a fejem a falba utána.Annyi a "svédcsavar" hogy természetesen ennyiért nem új... használt, de van rá hivatalos Dell garancia. Még ~1,5 év (ergó kb annyi idős a monitor is...).
-
Shokkolo
addikt
válasz ViZion #14348 üzenetére
Mielőtt kőbunkó lennék, elnézésedet kérem, nem siklottam én át a procidolog fölött, csak így a 6. éjszakám alatt már nem vagyok csak 40-45% -os... és az is csak jóindulattal ).
Vedd meg a procit! A logika akár ugyanaz is lehet mint amit mondtál. És donSassoni -nak is igaza van. Az a proci egydarabka történelem.
Értem én a tüzelő dolgot, de az autóba is fizettél előre. Csábulj el és engedd meg magadnak. Amennyire látom te is megdolgozol érte rendesen.
(Ráadásul karácsony, sok új gép >> sok fusimeló )"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz ViZion #14351 üzenetére
Ugye-ugye
Nagyon vágyok arra a monitorra... és nem hat meg h. ahsznált... sose volt új kijelzőm
Csak ne lenne olyan rohadt drága és ne pont az év legköltekezősebb korszakában.Viszont a pro: évekig nézem és nem erre kell(ene) sajnálni. Nagy dilemma ez
Viszont a procid mellett továbbra is kampányolok... legalább szakértő kezekbe kerülne egy darabka AMD történelem
OFF:
megint hesszeltem h. közel 1,5 milliárd a lottó 5ös?! ha most nem viszik el komolyan elkezdem én is befizetni a "heti hülyék adója" -t"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz ViZion #14353 üzenetére
Nemvagyok sportrajongó, a tippmix kilőve.
De én is megigérem h. megkapod a legkeményebb AMD konfigot ha nyerek
(Nah meg Don Sas is h. visszatérjen fizikálisan is hozzátok ne csak lélekben (Legalább amíg a zintele dolgozik, addig lesz mint PHznia ).Viszont komoylra fordítva a dolgot, Te eléggé bennevoltál a közelmúltban a monitortémában.
Megéri...? (nagyon nem vagyok járatos display terüelten )"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz ViZion #14355 üzenetére
Felajánlottam már párszor, de megtezsem újra...
ha lesz IPS ha nem, egy sörre (meg akkor egy pizzára is) meghívok bárkit aki errejár a totyikbólRelatíve sokat ülök a gépnél, bár ez változó, viszont indul a készenlétezés otthonról (bevezettük) szóval lehet h. sokat fogok.
Igaz a munkához nincs szükség profi monitorra... de az én fejemben is ott motoszkál a kisördög és mindig többre vágyok.
Ráadásul most egyelőre lehet h. egy darabig nem lesz TVnk ha összeköltözünk barátnőmmel, úgyhogy filmezni meg minden... max azon fogunk.
Plusz ha meg leülök "játszani" egy kisk ikapcsolódás kedvéért, szeretném élvezni is
A fene tudja, nagyon csábító az ajánlat csak mintha a fogam húznák.
(mindenki ilyen nehezen vesz meg valamit ?! ?! ?!
... vagy csak én vagyok ilyen selejtes ?! )"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz ViZion #14357 üzenetére
Jogos, és én is ezzel nyugtatom magam, cska valahogy nem jött össze...
Lassan behozom Don Sas -t hardvercserében.Remélem nem untat senkit, írok egy gyors kis statisztikát:
Pontosan 1 éve kezdtem aprózni, le akartam cserélni a régi gépem, ami:Alaplap: Asus M2N SLI Deluxe volt
Proci: Ahtlon 64 X2 6400+
Cooler: AC Freezer 64 Pro
Memória: 2*2 + 2*1 giga 800-as DDR2
VGA: NVidia GT 140 512 GDDR3
Táp: Cheiftech 450 -es
Ház: Cooler Master Elite 331
Monitor: Asus VW222Ezt eladtam kőkemény 50k -ért (a szivem vérzett érte...) és innen indult az éves őrület, és amik megfordultak nálam:
Alaplap: Sabertooth X58 > Sabertooth Z77 > Sabertooth Z87
Proci: I7 930 > Xeon L5638 > 3770K > 4770K
Cooler: CM Hyper 212+> Corsair H100 > Corsair H100i
Memória: 2db Corsair Dominator Trikit (6*2 GB) > Corsair Dominator Platinum 2*8 Kit
VGA: GTX 550 > GTX 560 Ti > GTX 660 Ti > GTX 680 > 7970 GHz
Táp: Corsair HX620
Ház: TT Level 10 GTS
Monitor: és most ez a kérdőjel...Plusz apróztam édesanyámnak jogtiszta Win7 -et (+1 -el átvertek...), meg barátnőmnek Creative X-Fi USB-s 5.1 -et a laposához (ebből is átvertek 1el) + szintén barátnőmnek egy Dell E6410 -es notit.
Azt hiszem átléptem az egészséges határt amikor még elmegy annak, hogy "Hobby"
Az alap koncepció az volt h. összerakok egy gépet ami megint 3-4 évig kiszolgál... eladom a régit, ráköltök egy kicsit és kész. Ehhez képest eladtam a régit (ismerősnek) és azóta is lóg az árával...
Én meg elköltöttem egy kisebb vagyont. Meg kell húznom a vészféket mostmárÉs ez tart vissza leginkább, pont karácsony előtt kezdtem el gondolkozni, hogy jócskán átestem a ló túlsó oldalára
Félreértés ne essék, ezzel NEM villogni akarok, csak számot vetettem saját magammal, mondhatni hangosan gondolkoztam.
[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
válasz Zsivaagoo #14360 üzenetére
Még a végén megnyugszom, hogy nem csak én vagyok elvetemült.
Az a fura, hogy volt aminek a cseréjéből plusszal szálltam ki
Illetve az első váltás az Athlonról a 930-asra "fájt" a legjobban. Utána mindig minimális volt a ráfordítás. Ennyit rég dobtam ki HW-re egybenReggelig megálmodom, de nem kevés fejfájást okoz.
Átkozott HW, nemhogy vennék egy C2D // Athlon X2 -t megint és elfóürumoznék rajta.
HWcserebere = betegség.
Ez a mai nap legnagyobb tanulsága"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
sokat használod? - ühüm
milyen feladatokra? - munka, film, net, játék (minő meglepetés )
új/használt? tök mind1
mekkora méret? 24...
mennyi a keret? 5e ?! 40-45 lett volna
sürgős? háááááát, jelenleg egy Samu Syncmaster 710n -el tolom, ez a kölcsönmonitor@Vizion:
nekem is álom volt mindeddig (meg még most is az). eszem ágában se volt ilyesmit építeni... erre tessék, lefertőződtem.Erre van gyógyszer, vagy csak a bézbózütő?!
-
Shokkolo
addikt
válasz ViZion #14376 üzenetére
Pontosan így van ahogy leírtad:
én is megkaptam a fizum és látom mit kell beosztani, és érzem h. karcos lesz.
Azt meg nem akarom h. a "hobbim" miatt más, fontosabb háttérbe szoruljon.@gyúróskutyus:
megértem az álláspontodat, voltam a monitoros topicba, de ott is háborúznak. ki mit ajánl (ezt konkrétan pont igen ). Itt már rég eldőlt h. jó lenne az a monitor nekem, a kérdés csak az maradt, hogy emgengedhetem-e magamnak. Bár úgytűnik elcsábultam.
Meggyőzztem magam, hogy az az 55 nem is 55 csak 35, mert 20be vitték a régitPlusz tegnap éjjel szembesültem vele h. milyen egy sz@r monitor.
Bent a cégnél 2 "régi" fukit bámulok egész éjjel, lángol a szemem hajnalban már tőlük.
Volt 1 kollegina aki felmondott és megmaradt 2 újabbacska dell. (P190s?!). Gondoltam egy merészet és kicseréltem. Nem fáj a szemem
Írok a főnöknek majd, hogy ugye maradhat...?!"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
jó nagyot az uraknak,
túl vagyok a "lagzin"...
nem ihattam mert vezettem, volt balhé, sírás
nem ez volt életem legjobb lagzija"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz ViZion #14474 üzenetére
áh neeeeeem, itt csak a menyasszony főnöke az x+1.dik viszki után hajbakapott a menyasszony legjobb barátnőjével...
a főnökasszony elvárta h. a menyasszony igazságot tegyen, az meg közölte h. le vagytok sz@rva, ez a lagzim és ne játszatok rajta gyurcsányosat
erre a főnök behisztizett elkezdett köpködni és mellett c***nykurv@zni, majd sírva távozott és közölte, hogy "hétfőn találkozunk"
leírva nem olyan áz, de átélni...?!
(főleg h. az a főnök barátnőm főnöke is... és másnap reggel együtt "dolgoztak"*)*: barátnőm dolgozott, a csaj meg fetrengett és 4x ásított szineset
-
Shokkolo
addikt
válasz ViZion #14476 üzenetére
Az lenne a legtaktikusabb, csak szerintem az egoja nem engedi meg.
Viszont miutan tavozott, jo volt. Csaladias legkor, mindenki tok kedves volt. Es jo volt az ejfeli sult-tal. (rantott gomba rlz)"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz ViZion #14478 üzenetére
akkor én is ufo vagyok?!
tyúkhúsleves, OK ettem
pörkölt, karácsony után? egye aki kéri...
töltött káposzta? jöhet(ett volna ha nem lett volna kapros )és vártam az éjfélt
rántott csirkemell, rántott karaj, gomba, karfiol...
sülthusok...
... végre kajaaaaaaaa"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
Orrmányos, tessék szépen megvenni! bánni fogod...
komolyan mondom ha nyitsz egy alapítványt, "orrmányosnak processzorra" névvel, adakozok ráA BF3 ban benn vagyok. Múltkor voltak fent bf4 kódok 4k ért, akartam venni, de a monitor projekt mindent vitt
-
Shokkolo
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest