Hirdetés
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
És ezek is elmehetnek a pic...a!
Ilyennel már tuti találkoztam szerveren, én meg csak azt hittem extra tára van. Nem is tévedtem.
(#3892) boogie84
Sajnos már vissza is térhetünk, és egy hét kellet hozzá.
Nem érdekelnek, teszek rájuk, én majd eljátszogatok szépen magamban.
[ Szerkesztve ]
-
válasz JamesHun #4021 üzenetére
Most kaptam 2 ezüst csillagot, darabja 1000, egy bronz csillagot 500 és 200, illetve 100 pontos medálokat valamennyit. Összességében számolt rá 1700 pontot. Úgyhogy valamit én sem értek.
Más:
Kár volt néznem a csalós videókat, mert mégiscsak azt hiszem a játékban, hogy páran csalnak. Az emberke áll az ablakban, és néz kifelé, én a szoba másik falánál goggolok, mert felosontam. Sniperral kap egy fejest, és ekkor ért a meglepetés. Mert nem meghalt, hanem megfordult és lelőtt. Fröccsent a vér, úgyhogy ne mondjátok, hogy van olyan köztünk, aki 3 méterről nem talál el egy mozdulatlan embert, úgy, hogy nincs semmi zavarás. Érdekesség képen megnéztem, és biztos nagyon profi, mert 49-es volt a rangja.
-
-
Na most megint mi van?????
Csak én nem tudok belépni egy nyüves szerverre sem?
-
-
-
Mert bizonyos esetekben blokkolja a hálozatot, illetve annak valamely részét, még kikapcsolt állapotban is.
Az, hogy Nállad nem az, teljesen lényegtelen, mert most az Ő gépéről van szó. És bár lehet ez sem oldja meg a gondját, egy próbát megér, ami 2 percet vesz igénybe.
(#4352) feka007
Kicsit lehúztak minket türelmetleneket, aztán, hogy lecsengett a nagy előrendelési láz, már adják annyiért, amennyiért eleve tervezték.
[ Szerkesztve ]
-
válasz zsolt1129 #4642 üzenetére
Nem biztos, hogy ez a hiba, de nem is biztos, hogy az, amit én mondok.
Mindenesetre nekem is volt pont ugyan ilyen hibám. A memória húzása okozta. Miután 1150-ről visszaraktam 1066-ra, és az itt stabil időzítésekre, ez a hiba teljesen elmúlt. Nállam a tuning okozta, a vga-hoz semmi köze nem volt.
-
Van nekem is gondom a játékkal, azaz inkább a server kereséssel.
Néha felmennék kicsit valahova, ahol senki nincs, hogy tudjak menni helikopterral, gyakorlás céljából. Megnézném, hol kell visszafordulni, mit honnan érdemes lőni, meg ilyenek, és közben nem hátrány, ha nem lőnek le felszállás után 2 másodperccel.
Nade, kikeresem a szervereket. Meg is jön a lista. Sorba teszem őket játékosszám szerint. Látom, hogy 0 players, még a szerver adatokat is megnézem, ott sincs egy név sem. Csatlakozok, és látom, hogy vagy 12-en nyomulnak a szerveren. És ezt többször eljátsza.
Vagy a 7végén játszottam egy sráccal 1vs1, már ment vagy 20 perce a játék erre kapcsolat elveszett. Visszalépek ugyan oda, gyakorlatilag pár másodperc erre vagy 20-an vannak fent, és persze az a srác akivel addig játszottam, és pont annyi pontja volt, mielőtt én megszakadtam. Nekem meg nulla lett.
Nem értem ezeket a dolgokat, de remélem előbb-utobb lesz rá megoldás.
Egyébként ha már van fent admin a sün szerveren , akkor észre is lehetne venni, hogy a multkor egy orosz gyerek, ugy szedte le a jelöletlen emberkéket a térkép másik sarkából, takarásból, mintha kötelező lett volna. Gondolom ő szereti a piros-kék emberkéket.
-
-
válasz lacimenethil #5414 üzenetére
Remélem, hogy a 8400GS-t nem most vetted.
Frissítsd a dx-et, rakd fel a legújabb drivert az nv oldaláról, de ha megy is, még 1024x768-ban is csak diavetítésre számíthatsz.
-
Persze, most biztos azt mondjátok, hogy megint csak hisztizek. Most fejeztem be a játékot, és kiváncsiságból megnéztem a toplistát a menüben.
De ne mondja senki nekem, hogy az első helyen lévő 49-es szintű gyerek az 57 óra játékidejével és a 90-es k/d arányával igen kilencven, nem kilenc, az frankón nyomja a játékot.
-
Na jó, feladom, csalnak is, gyökerek is vannak, meg amúgy sem lehet egy menetet végigjátszani a sünön.
-
-
válasz gabipaci #6436 üzenetére
0 ban?
Vasárnap este 5 percenként nyomott bant a szerver AB-ért, és egyebekért.
Még gondoltam is, hogy csal a kölök, és fél perc múlva repült is.
Jó volt látni, hogy dolgozik a PB.
Az rendbe van, hogy valaki szeret sniperkodni, kempelni, késelni, mert a játékban az a fontos, hogy élvezze, aki fizetett érte, és ha xy-nak ez jön be nem szabad szólni érte. Viszont a csalókat nem kéne engedni játszani.
-
válasz gabipaci #6442 üzenetére
Na, ezt nem is tudtam, azt hittem az adott szerverre vonatkozott, és kezdtem is örülni, hogy végre be tudtátok állítani a pb-t. Köszi az infót.
Viszont akkor is durva, hogy egy időben szinte 2-5 percenként jöttek az üzenetek a ban-ról. Az pedig teljesen igaz, hogy felesleges ezeket kliens oldalon olvasgatnunk, úgyhogy az jó, hogy ki lett kapcsolva.
-
Kinek milyen gyakran írja ki, hogy megszakadt a kapcsolat, és mehet kapálni?
Nekem a Sun-on állandóan, és vissza sem tudok menni, mert tele a szerver.
Vagy mindíg engem dobtok ki? Ne már, mindenki várja ki a sorát, míg ürül egy slot.
-
válasz gabipaci #7252 üzenetére
Ja, te nem kiraksz, hanem kiborítasz!
Tegnap pl. nagyon sz@r volt a ping, és 80 skulóval a fejedben vígan vágtattál felém vagy 10 métert és lekéseltél.
Egyébként a TS-t hogy állítsam majd be. Nekem amikor nem volt fent, akkor is halottam azt aki beszélt. Ehhez melyik csatornára lépjek? Simán a lobby? Berak magától ahova kell, vagy nekem kell manuálisan belépni az adott szobába? És ha azt akarom, hogy ne csak a szakaszom hallja amit mondok, hanem az egész csapat? És mi van ha támadó szobában vagyok, de vált a map, és védekező leszek? Át kell lépnem, vagy megcsinálja magától amit kell? Eddig TS2-t használtam, az kicsit más volt.
Kezdetnek elég ennyi kérdés?
-
válasz mackosajt #7274 üzenetére
Ja, emlékszem, olyan lassan, még soha nem váltott fegyvert, mint amikor lekéseltél. Aztán, mivel tudtam, hogy merről jössz, mondtam is magamban, hogy "na kezdhetsz brummogni".
_______
Lett volna tegnap pár egésszen jó menet, ha nem dobál ki a szerver. Meg volt pár nagyon könnyű is, mert a támadóknál sok felderítő volt. Bár nem tudom Őket hibáztatni, hisz a játék hibája az egész. Amíg feladatokat kell teljesíteni addig az a csapatjáték rovására megy. Nem lehet dobálni a szenzort, amikor 100 fejlövésre hajt az ember 100 méternél nagyobb távolságból.Tegnap bemérgeltem magam, és elérhetővé tettem magamnak az M60-at, meg azt a keresztes kiegészítőt. Mert bosszantott, hogy állandóan azzal szednek le. Én meg gondoltam, ha Ti is, akkor majd én is. Amúgy meg milyen már, hogy a szanitéc, akinek a társai mögött kéne menni egy lépéssel, és gyógyítani figyelni, az rohanhat előre, mert ő a legkegyetlenebb gyilkológép, és neki vannak a legdurvább "ágyúi".
A TS-el kapcsolatban én meg úgy gondolom, hogy nem jó, ha mindenki egy szobában van, mert nem jó az, ha hallja az ellen, amikor megkéred a társad, hogy ide meg ide tegyen aknát az útra, a sniperes, pedig menjen amoda és szedje le az uav-ot, és stb. Ha nem is szakasz szinten, de legalább csapat szinten kéne tömörülni. Ha már van ugye ez a lehetőség, és mindenki kiélte a pontgyűjtési kényszerét.
-
válasz gabipaci #7402 üzenetére
Sehogy, nem az oviban vagyunk. Mi van akkor ha az egyik csapatban 10-en vannak a másikban 12-en? Semmi!!! Ez játék. Ha mégis eventeam kell, akkor véletlenszerűen kell csinálni, nem lehet olyat, hogy a legrosszabb arányút, vagy az utolsót.
Mert akkor már miért nem a legtöbb pontot gyüjtőt, vagy a másodikat rakjuk át?
Ahol én admin vagyok, ott nyomok egy eventeam parancsot, és véletlenszerűen rak át valakit. Viszont Istent nem akarok játszani. Engem nem zavar, ha a másik csapatban többen vannak. Az zavar, hogy mindenféle szabályokat alkottok, de senki nem tartja be. Egyfolytában visszajártak ma is a hátam mögé, "ellopták" a helikoptert/tankot. Ami amúgy nem zavarna, de ha már van rá szabály.........
Én igyekszem betartani, más meg szopat, és vihog magában. Mondjuk ez a rossz abban, amikor gyerekek is vannak fent.
Egyébként most is azért vagyok itt, mert úgy levágott megint, mint a szél. Visszamenni meg nem lehet, mert vagy 1 századmásodperc alatt tele a szerver, hiába megyek rögtön, vagy nem is lehet kapcsolódni.
-
válasz gabipaci #7417 üzenetére
Namost voltam egy szerveren valamikor, és ott úgy volt, hogy mikor meghaltam, még az egyik csapatban voltam, és a másikba születtem újra. Én nem csináltam semmit, és kirúgva sem lettem.
Ott mi történhetett akkor?
Láttam, olvastam, azt írtad, hogy nem mászunk a hegyre hacsak nem hegymászó. Viszont amikor a 16 támadóból 8 a hegyen sniperezik 4 a hátsó dombon akkor mi van? A védekezők csak várják, hogy lassan leszedjék őket sniperral? Megunja az ember az m-com körül a gubbasztást, és persze, hogy előre megy náha.
-
válasz _Voyage_ #7461 üzenetére
Én (is)kérdeztem, mert nem lehetett irányítani sem annyira rossz volt. És 3-an írtak, hogy nálluk nincs ilyen gond, illetve 2-en azt, hogy Ők is cumiznak emiatt.
Máskor meg viszonylag normális, tegnap nem volt. És, hogy állandóan ledobál az meg a zsírba visz.
(#7453) madgie
Ezt én is benyaltam. Pedig már régen a 3. bázispárt támadtuk, mikor odalett a uav-om és addig semmi gond nem is volt. Viszont mikor elléptem az irányítópulttól, már írta is az okosságot. Persze ott pusztultam, mert nem volt lehetőségem sem eljutni a "világos" területre. Pedig úgy emlékszem a legutóbbi frissítés előtt ilyen gond nem volt.
[ Szerkesztve ]
-
válasz DieHard #7473 üzenetére
Azért szerintem van mit rájuk fogni.
Mert, hogy számolni példáúl nem mindíg sikerül az tuti. Sokszor képtelen összeadni a játékos pontokat az érmekkel. Kaptam én már 500+500+7x100-ra 1200 pontot. A legjobb az volt, mikor egyszer szintet váltottam, kb. 200 ponttal meghaladta a kellő mennyiséget. Aztán kiléptem, és akkor meg azt írta, még 107 pont kell a következő szinthez, és le is voltam fokozva.
-
Sikerült feljutnom a sun szerverre, abba a csapatba, ahova a gép tett, nem én választottam. Játszok vagy 5 percet, erre kapok egy kicket. Köszöntem a lehetőséget, és további jó szórakozást.
-
válasz _Voyage_ #7579 üzenetére
Nem, azért nem jön, mert mint mondtam, engem nem érdekel, ha a másik csapatban többen vannak. Ilyen sarkalatos 10vs20 biztos nagyon gyakran van. EZ JÁTÉK! Ha 5-el kevesebben vagyunk mi lesz? Max nem nyerünk meg egy kört. Éééés?
Semmi gond, kickelgessetek csak, játszottam egy jót máshol. Nem fogom állandóan azt nézni, hogy mikor fog kirúgni a szerver.Ja igen, és 10vs20-nál mi lesz? Utolsó 10 kick?
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz Zsozsooooo #7620 üzenetére
"dobja ki a faszt" ?
Kicsit visszavehetnél a véleményedből.
-
-
válasz F_Zolee #7995 üzenetére
Igen, egyrészt ez is probléma szerintem is, másrészt mi van ha felmész és, hogy jó fiú legyél megnézed, hogy állnak a csapatok, és átállsz a másikba, ha szükséges. Ha 2 perc múlva kilép valaki másik oldalról akkor mi van? 100% kick, mert ha akarok sem tudok átállni, ugyanis azt kapom, hogy ilyen gyakran nem válthatok csapatot.
-
válasz _Voyage_ #8028 üzenetére
Nincs semmi, mert nem megyek egy ideje arra a szerverre, és nem is megyek többet.
Fölösleges hisztizned, a hozzászólásom nem Neked szólt. Teljesen jól elvagyok a többi szerveren, ahonnan nem kickelnek. Nem izgatnak a pontok, az elv a lényeg. Ne rúgjon ki senki/semmi ha nem csináltam semmit.
Ezt a jajj ők többen vannak témát megint Te hozod fel, soha nem mondtam ilyet, csak ezen szeretsz állandóan sírni.
Kick, és? Akkor kickeld ki magad. És este mikor játszani lett volna időm, nem lehet ám visszamenni. Ott próbálkoztam percekig, míg jutott egy hely, a kick után pedig csak annyit láttam, hogy a szerver tele van, jöjjek vissza később. Köszi.
Mint már mondtam, semmi gond, a Ti szerveretek, játszatok ahogy akartok.
Nem fogok én Istent játszó gyerekek, vagy gyerekes felnőttek hülyeségein bosszankodni. Igazatok van, van sok szerver. Találtam is pár jót.
(#8029) gabipaci
Köszi, mert nem is kértem.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
válasz BandiHUN #9334 üzenetére
Én két gépen játszok a játékkal. Az egyikben amd-s vga van a másikban nvidiás.
Az ati kártyás géppel kész kínszenvedés játszani az nv-s uzán. Mondjuk aki csak egyféle gépen játszik, azt nem biztos, hogy zavarja a dolg, sőt talán nem is tudja, hogy valami nincs rendjén.
Mindenesetre alig várom, hogy jöjjön egy patch a 4000-es ati szériához is, hátha kicsit felzárkozik legalább a riválishoz. Baromi unalmas, hogy így, meg úgy kell indítani, és mindíg várni kell különböző játékokhoz a javításokra.
-
válasz _Voyage_ #9362 üzenetére
Akkor örülj neki!
Nállam nemhogy 5mp-el tölt tovább, hanem 5x annyi ideig tölt. Már-már azt hiszem, néha, hogy na, most biztos lefagyott. Aztán mégsem fagyott.
Ja, és akkor mégis csak van különbség. 10mp alatt élesítem az első m-comot, míg te még a magzatvízből ocsúdsz.
-
válasz Doki-HUN1978 #9368 üzenetére
Képminőségben én nem látok különbséget. A mozgás tűnik nehézkesebbnek érzésre ati-nál. Na meg a töltés, az iszonyat.
[ Szerkesztve ]
-
Hello!
Igen volt, de csak 4850-el, és 4670-el, bár utóbbival amúgy is játszhatatlan a játék. GTX280-al, és GTS250-el nem fordult elő.
Sőt 4670-nél olyan is volt, ha azzal a configuratorral indítottam, hogy totál megadta magát a vga. Mint amikor teljesen tönkre megy, fekete, fehér kockás/csíkos volt az egész képernyő, aztán le is kapcsolt.
-
-
válasz Target78hu #9928 üzenetére
Szerintem a fél óra tárazást lehet hátrányként emlegetni. És távolra 4x-es optikával állóháborubn jó, de közelharcban, engiként beleengedek egy rövid sorozatot akár ak-val és már fekszik is m60-al együtt.
Engem is bosszant, de kifizette a játékot, és ha akar azzal játszik. Nekem tuti, hogy 1.0 alatt van a k/d-m, mert teszek rá, hányszor halok meg, és ha m60-al lőnek le, akkor azzal.
Egyébként nem nehéz pozitívba menni, ha csak arra figyelek semmi másra, simán elérek 18-20-as k/d arányt. Kipróbáltam, de nem tett boldoggá, úgyhogy hagytam is.Semmi baj az m60-al, max annyi, hogy nem egy szanitéc kezébe kéne, hanem egy támadóéba. Bár nehéz fegyver, és lasabb vele a mozgás.
-
Szerintem meg jó ez az új patch, az apróbb hibák ellenére, amik nem is a játékban jelentkeznek, hanem még előtte a menüben, mint pl. a kedvencek lista.
A késeléssel nincs semmi gond, simán lehet vágni a torkokat sorozatban is. Egyáltalán nem akad se születéskor, se semikor. Gyorsan betölt, úgy, mint eddig, és külön tetszik, hogy a szerverkeresőt bővítették régió szerinti kereséssel és HC szűréssel.
Sajnos azt kell, hogy mondjam, javarészt az AMD vga tulajdonosok szívnak. Talán azért, mert igaza van gabipacinak, vagy csak azért, mert egyszerűen nem bírnak drivert írni. Én nem szarozok tovább, amint lehet kivágom a radeont a másik gépből. Egyszerűen csak azért mert most a bc2-vel játszom a legtöbbet, és erre nem jó.
-
Nagyon jó, ez a játék! Most lett volna egy kis időm, de egy rohadt kört nem tudok végigjátszani. Elveszett a kapcsolat, meg nem tud kapcsolódni at EA-hoz. Tényleg ki van a tököm már vele.
A BETA-ban nem szívtam ennyit, mint itt a mindenféle frissítések/javítások után. -
Most az, hogy van, hogy az uav kezelőjét a pultnál nem tudom lekéselni????
Mögéállok kb. 1 centire, senki nem zavar, a konzolos ellen ugye nem mozdul, én se, és mondom akkor itt az ideje bökni egyet.
Azt hittem ez ilyen egyszerű. Tévedtem. Kapott 1 szúrást, aztán még 1-et, aztán még 3-at.
Összesen 5-ször szúrtam bele a kést mire kapcsolt, hogy a suhogás, és a fröcsögő vér jelenthet valami számára kedvezőtlent. Ekkor elrohant és elkezdett lőni. Nagy mákom volt, mert maradt vagy 2%-om, mikor meghalt, és ez is csak úgy, hogy szerelő voltam, de felvettem egy doki felszerelését, és eresztettem bele az m60 tárát 2 méterről. Mindezt 5 késszúrás után.Ami külön érdekes, hogy a nagy többséget simán le tudom késelni, akár futtában is, mikor kifogy a tár, azonban van egy-két játékos, akiket lehetetlen levágni számomra. Pedig egy azon menetről van szó.
Meg észrevettem, hogy továbbra is hibásan számol a játék. Megölök 3 embert, ami tuti, mert kiirta a szokásos dumát, és adta az 50 pontokat plusz egyszer még 10-et is. Aztán mikor leszedtek kicsit később, látom, hogy 160 pont és 2/1 k/d. Szóval így kezelje mindenki ezt a stat dolgot.
-
Na jó, de a gugoló snipereket, meg simán leszúrom full hátulról.
A szigetes pályán visszamentem jet kí-vel a sniperek mögé, és egyesével levágtam mintet, egy szúrással. Szóval ez érdekes dolog még mindíg.
Az is milyen dolog amúgy, hogy van, hogy a cg lövedéke simán keresztül megy az emberen, és nem történik semmi.
-
Sziasztok!
A barátom szeretne belépni, de ahogy bejelentkezik, és betöltené a stat-ját, felugrik egy ablak, hogy Connetion Issue, benne az üzenettel, hogy elveszett a kapcsolat az ea szerverrel.
Csinált egy másik "harcost" azzal be tud lépni, de nem akarja 0-áról kezdeni, most, hogy nehezen elérte a 6-os szintet.
Mi lehet a gáz?
Vagy most megint ilyen általános szivatás van, mint szokott lenni?
-
-
Segítsen aki tud, legyen szíves.
Én mikor megvettem a játékot, könnyedén regisztráltam magam, és veterán 1 lettem, és megkaptam az M1-et. Semelyik másik verziót nem regisztráltam, csak a BFBC2-t.
Most szeretném ugyanezt megtenni a barátomnak, de az istenért nem sikerül. Azt írják, hogy a veterán oldal átköltözött a BC2 oldalra, de egyszerűen ott sem tudom regisztrálni. Tudom biztos béna vagyok.
A Heroes-on be van regisztrálva de már fogalmam sincs, hogy mi a következő lépés. Márciusban olyan egyszerű volt.....
-
Elméletileg mindenre van csillagom, csak jelölő pisztolyra és M1-re nincs. Ez gondolom valami hiba lehet, mert nem adja meg a jelvényeket, sem az összes fegyver bronzot, sem az összes bronzot.
Ráadásul a bugok, és szerverledobások mellett egyre pofátlanabbul is csalnak, kezd gusztustalan lenni.
És nem, nem a jó játékosokat nevezem csalónak, hanem a csalókat.
Kívánom mindenkinek aki csal, hogy száradjon le a keze tőből, mert tönkreteszik mások élményét.
-
Köszönöm a válaszokat, gondoltam, hogy ez is hiba lesz.
Amúgy nekem egyik driver sem jön be igazán ati-hoz, bele is untam. Akármelyiket tettem fel, mindíg hosszan tölt, mire belépek, már magamramaradtam a bázison, minden jármű nélkül. Érdekes, hogy megegyező körülmények melett NV karival nincs ez a gond, és bármely drivert használhatom.
A textura hibák pedig nállam is vannak, csak úgy cikáznak a vonalak töltéskor. Egyik driver sem oldotta meg, így a 10.6-ot használom.
-
válasz ForRedGlory #16796 üzenetére
Lehet ezt nem véletlen érzed így.
Tegnap a szigetes páylán beugrok a csónakba a társam mellé, még megérkezés előtt pár méterrel sikerül valakit leterítenem a gránátlövővel, ki is írja, hogy ellenség megölése 50 pont, kiugrok a csónakból, rohanok fel az állomást élesíteni pont kispisztollyal a kezembe, mert véletlen elnyomtam a görgőt és jön felém egy ellen. Akkora mázlim volt, hogy 2 lövéssel leszedtem, írja is, hogy plusz 50 és plusz 10 mert fejlövés lett. Élesítem az állomást, de egy "égi áldás" a sírba visz.
Erre írja a stat, hogy k/d 0/1 viszont 110 pont. Oké, láttam olyan szervert, ahol a járműves gyilkosságot nem adja meg, de a pisztolyos lövést???
És ezt nem előszőr látom, volt már rá többször példa, hogy hülyeséget számolt. Lehet néha én is benézek valamit, de ez most tuti így volt, hisz akkor száltam be a játékba, és még semmi más nem zavarhatott be.
Ilyenkor idegesít, hogy különböző /rus/ és /ger/ srácoknak olyan jól megy, hogy mikor én az első kiinduló ponton vagyok, és a szigetet támadnánk, és a felső helikopter környékén mászkálok, akkor a "jó játékos" a szigetet tetején lévő épület mögül egy lövéssel leszed shotgunnal. Olyan messziről, ahova, még távcsővel is alig látni, de ez neki csak egy lövés, shotival. És kb 2 perce megy a játék, de már 17/0 az aránya. És ha valaki szóváteszi, akkor az rögtön noob.
(#16816) salytmasztor
Akkor lehet hozzá kell szoknod a dologhoz. Vagy ha sikerül megoldást találnod, kérlek oszd meg itt is, velünk.
Nekem ugyan 4000-es radeonom van, de még semilyen driverral, telepítéssel nem sikerült rávennem, hogy úgy működjön vele a játék, mint a másik gépben lévő nv kártyával. Azon kívűl, hogy egy örökkévalóság, míg betölt, töltés közben, még érdekes dolgokat is rajzolgat a képernyőre. (Nem hibás a vga)[ Szerkesztve ]
-
válasz Mrdevil #19696 üzenetére
Egy kártyával ne várj csodát, ha nincs külön fizikai kártya akkor csalódni fogsz. Jó a physx, de kell hozzá egy kártya is. A gtx460-adra kösd a monitort, és tegyél a lapba még egy kártyát,9800GT/GTS250 példáúl, ami a fizikát számolja.
Amúgy tudja valaki, hogy mi a helyzet ezekkel a specact dolgokkal? Pinek, jelvények, hogy/mikor lesznek elérhetőek. Illetve mi a tényállás összes bronzcsillag ügyben?
(#19644) netjox13
Nállam is így volt, aztán az egyik frissítés óta elkezdte számolni. Én már csak egy 4x-es, vagy 12x-es kukkert szeretnék rászerelni.
[ Szerkesztve ]
-
Ez a pb nem sokat ér, csak azokat fogja meg akik valami ismert "tucat" hacket nyomnak, mást nem.
Úgy látom egyre többen csalnak a játékban, éppen ezért kérdem tudtok e valami jó, gyerekmentes szervert, ahol nem a stat hajhászat megy, és kevés a magyar, francia ezek többsége okoskodó beképzelt majom, illetve nincs sok német és orosz.
Ha valaki ismer ilyen szervert, ahol nincsenek idióta szabályok, mint példáúl kirúgnak, ha az egyik csapatban 0.5-el többen vannak, és te jöttél legutoljára, meg csak kis pisztollyal ölhetsz meg 500m-nél messzebbről, azt kérném szépen adja meg az elérhetőségét.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest