Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Bambanő háza tája
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Mára elég volt a reklámokból
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hiányzik a gamer érzés
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
Én vettem ki szabit tehát 10től tolom.
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Tirexi
addikt
Master Ban Index
Bans Stats for Battlefield 3
Latest 50 of 34,176 Ban(s)Igaz nincsen sok... Meg akiket még nem kaptak el.
-
őstag
Hát nem értem ezen mi nem világos. Bemérik a helit, tankot, és az rpg-t akárhova ellövöd, lézert követi, tehát a megjelölt járművet. Ez élőben egyáltalán nincs így, szerencsére BF3-ban sem volt így. Gyakorlatilag most van egy olyan rakétavetőnk, amit szabadon, mérés nélkül is tudunk használni, de mérve is. Ez BF3-ban, de még BC2-ben sem volt így soha. Vagy-vagy alapon választani kellett.
-
-
tixem
addikt
Efelett a marhaság felett még mindig nem tértem napirendre. Lézeres hőkövetős rpg, oh my godness
Ha ezt nem szedik ki, bele se merek gondolni hová fognak fajulni a járműves pályák. Mindenki majd rpg-vel rohangál az oldalán egy reconnal.[ Szerkesztve ]
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
aizen92
addikt
ez még lofütty. gondolj bele h a support majd odabasz egy ammo pakkot 52ezer pont után és aztán kezdödik az infinit dara. zegnap vagy 3szor szedtem ki transport helit igy fullon volt mindig. és btw nem kevés assist pontot kap a painter. nagyon vicces lesz ez igy.....
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
- = Zk = -
félisten
sok buta roof noob... na ezért sem fogom megvenni a Bf4-et. elég nekem a Bf3-as idegeskedés. meg a prémium
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Colos1
őstag
válasz aAron_ #10050 üzenetére
Igazad van, ezt én is néztem. Az oka kettős. Egyrészt az, hogy a nap pontsugárzó, azaz a fényhullámai széttartanak, nem párhuzamosak. Ezért, ha egy nagyobb szobában nézed a megvilágított port, már ott is az ablaktól távolabb "homályosodik" az átmenet.
Másrészt az, hogy egy nyílt téren sok a szórt fény, amely miatt az árnyékban sincsen teljesen sötét, amely pedig még jobban elmossa az átmenetet. Ezért ne hasonlítsuk egy szobához, ahol a szórt fény jóval kevesebb.A fentiek ellenére ezt ne tekintsük hibának, mert jelenleg nem áll ott a technika, hogy a szórt fényt bárki is teljesen reálisan leszimulálja.
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
@rglaaf
veterán
válasz aAron_ #10746 üzenetére
We have rolled out an update on PC for the Battlefield 4 Open Beta. This update is mainly aimed at reducing some of the loading issues and crashes that players have been experiencing. Full details below.
Load issue
Fixed some of the issues relating to the long and/or permanent load times that some players have experienced on PC.NOTE: This should reduce the lengthy load times for some of our players. We will continue to investigate further fixes for this issue. If you’ve been experiencing lengthy load times on PC, please apply this patch, try the Open Beta again, and let us know if this helps.
Miscellaneous
-Fixed various crashes when running Windows Vista SP2 or Windows 7
-Fixed various graphical glitches on PC
-Updated the graphics options screen and introduced full-screen borderless mode on PCPSN:BiZzare_0 ️
-
Plezs21
tag
válasz aAron_ #10746 üzenetére
Mert az benne is van. Gondoljuk át ésszerűen a dolgot.. A DICE-nál már szerintem semmiféle programozói munkát nem végeznek a játékon mert egy ideje már kész amit akartak csinálni. Most le kell nyomniuk 3 hét alatt x millió lemezt, hogy meglegyenek leadásnál. Már csak minimális javításokat végeznek. Hatalmas mennyiségű munka van már benne szerinted 3 hét alatt mit fognak csinálni? Csiszolnak, olvasgatják a bugreportokat és amit ők nem vettek észre javítják. Azért régebbi ez a BETA mert ezt már megcsinálták e3 idején. Egyszerűbb ezt kiadni meg egy kicsit foltozni mint a 9 másik map mellett azzal szórakozni, hogy ebből kipakoljanak minden HD textúrát, egy rahedli fegyvert perkeket kiegészítőket. Volt egy kész alphájuk, azt egyszerűbb volt átnevezni BETA-ra.
Szerintem.
i5-4670, ASUS GTX 760, 120GB SSD, 1 TB, H87 PRO, 8GB RAM, DELL U2312.
-
Malachi
addikt
válasz aAron_ #10751 üzenetére
tegnap felmentem spectator módban egy holland szerverre. a játék annyiból állt, hogy:
1 - egy-egy csira elvitte egyedül valamelyik helit, felrepült vele egy tetőre, és hasra vágódva sniperezni kezdett, majd ha valahogy leszedték, újra ugyanez.
2 - egy másik a teljes squadjával vitte el a helit, fel a tetőre, és sniper+RPG lefelé, és semmi mást nem csináltak.
3 - valaki megunta, és elkezdte a tetőkről vadászni a snipereseket, azok meg körbe rohangásztak a fedezékek körül, ahogy a heli kerülgette őket.
ez lekötött mindkét oldalon összesen kb. 20 embert folyamatosan, a 64-ből. plusz a csapatonként 2 helit ugye folyton foglalták, és csak arra használták, hogy a tetőkre feljussanak sniperezni.
ez egyébként teljesen általános, a ritka az, hogy normálisan használják a helikoptereket. erre mondom én azt, hogy rossz pálya, rossz tervezés, ilyet nem szabadna megengedni. nem nagyon fogok ide járni szerintem, ha kijött a teljes.
-
Plezs21
tag
válasz aAron_ #10757 üzenetére
Ha meg nem akkor letöltünk egy oneday patchet azt tső
Azért a 3 se lett rossz. Kellett neki idő de jó lett. Kevés olyan játék van, ami ekkora volumenű és azok se zökkenőmentesek. Planetside 2: Procizabáló a mai napig. GTA 4: ótvar portolás. Metro játékok is masszív gépeket követelnek. Igaz azok csak szingliben nyomják.
Meg sokan szidják a DICe-ot. Szerintem egy remek team tele zseniális ötletekkel, csak meg kell nézni ki folyatja a lóvét nekik...... Tudjukki.
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
válasz aAron_ #10738 üzenetére
Kertz szerint egy bug ami javítva lesz, elég gáz, vagy legalább jelezne hogy jön a rakéta nem csak lock on.
Second Assault jön a többi platformra is pár héttel késöbb, viszont csak ez az 1 dlc élvez priorítást, a 3nál meg minden ps-re jött 1héttel elöbb!
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
-
aAron_
őstag
-
Laraxior
titán
válasz aAron_ #11463 üzenetére
A helikopteren nem golyóálló az üveg, ha csak nem egy Mi24 (ha jól emlékszem)
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
front3r
őstag
válasz aAron_ #11480 üzenetére
Ha ez lenne a helyzet, az se lenne meglepő. Több mentőöve van a DICE-nak hogy miért:
- Ki kell adniuk a CoD előtt, akármilyen bugos lesz a végleges játék! EA ezt betartatja velük.
- Ezen kívül minimum dolgoznak 2db, ha nem több projecten. Ugye a Mirror's Edge, illetve a Star Wars: Battlefront. Na még valószínűleg a következő Battlefielden is. Ez így szerintem sok nekik.PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, MacBook Pro
-
őstag
válasz aAron_ #11492 üzenetére
Érdekesnek találtam én, viszont végig nem bírtam még egyszer sem nézni. 2. résznél mindig valahogy elegem lesz. Bár aztán ki tudja mi az igazság. Haverral utánanéztünk annak a társaságnak, amit a videoban említ, hogy tulajdonképpen irányító szerepet töltenek be az egész világban. A listán volt még egy magyar név is.
-
Plezs21
tag
válasz aAron_ #12284 üzenetére
Minek emlegessék két hetente ugyan azt? A béta kezdésénél nyilatkoztàk, hogy ez egy régebbi build. Gondoltàk nem aranyhalak vagyunk, hogy mire egyszer körbe érünk a szobàban az elejére màr nem emlékszünk.
Nem azt mondtàk itt sem, hogy ez ilyen lett és kész. Azt írja,hogy felhasznàljàk a beérkezö infókat. Nem azt, hogy ez alapjàn àllnak neki optimalizàlni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kés topik
- Milyen videókártyát?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anime filmek és sorozatok
- Programozás topic
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest