Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Honnan került elö ennyi szellemi fogyatékos...
(#12802) MadgoatLOLZ
Én a multkor véletlen elütöttem valakit buggyval...accuracy 6300%... az az egy killem volt...[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz MadgoatLOLZ #12813 üzenetére
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
válasz emiki6 #14176 üzenetére
15éves vagy?Nem is játszhatnál...
(#14182) zuzu000
A tényen nem változtat...[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz emiki6 #14187 üzenetére
Nekem 15 évesen sikerült az Origin béta verziójával segítség nélkül feltennem és elindítanom a játékot.
(#14193) Huma
Operához nincs plugin lépj tul rajta,nincs ezzel semmi gond tekintve az 5%ot sem elérö piaci részesedését...[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz emiki6 #14195 üzenetére
Nyomd csak oda a flekódat a monitorhoz...nem hiszunk el itt mindent bemondás alapján...
-
TTomax
félisten
Ezt a szervert kerüljétek [link]
Kickeltek mert .... mert csak... jobban szeretik csak az ujoncokat lövöldözni...ha már valaki vissza is lö,meg még talál is akkor repul [link]Game disconnected: you were kicked by an admin. Stated reason: admin abuse
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz dejaris #15307 üzenetére
Noshahr tdmen mk11-el nem tudott lelöni,mert mozogtam..körbelött ahogy kell,szembementem vele,fedezékek között,fenn kempelt a vasuti kocsin én meg lentröl...amikor már elég közel volt M416al lerendeztem...ezt többször megkapta ö volt az... [link]... azt mondta azért nem tudott lelöni mert ugráltam... nem majd megvárom állva,hogy lelöjön... akkor biztos maradhadtam volna...
Most meg azt játszák,hogy egy oldalra állva lövöldözik az uj embereket...★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
Tölthetö a legujabb BF3 no recoil script ... [link]
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz Firkavadasz #19101 üzenetére
Én már nem tudom mióta win8at használok...nem vagyok elalélva tőle.... főleg azért mert elég sok régi játék nem indul el rajta,gyakorlatilag nem akkor előrelépés a win7hez képest mint amit az xphez képest produkált a win7...igaz ott is volt egy vista lépcsö,na ez most a win8....
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz Firkavadasz #19127 üzenetére
Nem akarlak megbántani,de akik kifizették a win7-et nem biztos hogy megéri nekik a win8 hasonló áron... nem akarok a pénztárcádban kutatni,de azért nem olcsó rendszerek azért...és ha már mókolgatni kell....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest