Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
Én nem fogok lowon játszani... miszolsz hozzá? Ez nem a COD... itt nem leszel faszább pár fps-el... főleg akkor nem ha mondjuk 90 fps-nél lelimitálják az fps-t... akkor aztán lowozhatol, értelme nem sok lesz
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Itt nem sokat számít 60 felett szerintem. Ez nem COD. Sőt az árnyékok és 1-2 effect akár fontos többlet információt is közölhetnek. Ilyen miatt csalóztak le már COD-ban(Pub) is, hogy a falra vetülő árnyékot én láttam, de akit ellőttem az nem látta mert ki volt neki kapcsolva.
(#5965) medvezsolt: 8-10ezer HUF-ot kiadni csak BF3 BETA miatt nem túl ésszerű. MOH Beta/Demo után nekem eszem ágában sem állt kiadni érte pénzt és erre még az a BF3 BETA felirat sem tudott volna rávenni. Amúgy meg nem lettek megrövidítve, mert megkapják a BETA-t amit ígértek, maximum az önérzetük csorbult mert azt hitték csak ők játszhatnak majd a BF3 BETA-val, bár nekem nem rémlik, hogy bárhol úgy lett volna ez feltüntetve, hogy csak és kizárólag ők BETA-zhatnak.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest