Hirdetés
Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz r-chee #22497 üzenetére
Én ki nem írom. Utolsó lennék a Földön aki kiírja. De mást se írnék ki csak az EU-t.
feka007: Én is csalódtam bennük, az egész EU-t hova juttatták már, lusta, szemét népség... és fel se fogják mit tettek. Mit gondoltak mi lesz ha többet fogyasztanak, mint termelnek? Mit vártak? És ott sírnak az utcán.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
válasz r-chee #22923 üzenetére
Na igen messziről könnyű őket emiatt likvidálni, mert addig nem jut el az agyuk, hogy "T"-vel ki/be kapcsolható.
Közelre viszont baromira idegesítő, ha ellen ha csapattárs vakít el vele.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
fornettisuti
veterán
válasz r-chee #24653 üzenetére
Aki jelenteni akar valakit, annak az a legegyszerűbb módja, ha a jelenteni kívánt személy Battlelog profilján a JOBB FELSŐ SAROKBAN a kis felkiáltójelre kattint és ír valami közleményt a felugró kis ablakba, ha nem írsz semmit, nem fogja a rendszer elküldeni a jelentést az illetékeseknek, akik kivizsgálják a dolgot!
Ajánlatos valami tényszerű screenshot linkjét is leközölni.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Źşë'
addikt
válasz r-chee #24680 üzenetére
sztem is, mikor repülök akkor érdekes mód, nagyon megy, lentről meg ez a hatás teljesen más. jetek csak arra jók hogy hőkövetős rakétákkal leszedd a többi madarat... másra nem.... legalább lenne erősebb a fegyverzete tankokra ill infantryra nézve... nagy nehezen becélzok egy tankot, lövöm kb 1-2 másodpercig mire semmi eredménye, max annyi h kinyírom magamat mert nekimegyek egy antennának!! és akkor itt van a k*rvajó fizikájuk!!!! pff kapásból felrobban - ki se dől!!! bc2ben legalább ha neki mentem egy magasfeszültségű vacaknak, kibillent az egyensúlyából dE! ki tudtam szállni! + a lehelyezett kocsi roncsok is trék, felrobban, ott van az utamban és nem tudok rajta átmenni, egy k*rva tankkal!! olyan csapdába kerültem ezek miatt már párszor, ha nem tud átmenni rajta, legalább tolja el, de ennyi a fizika 0... sztem a fizikai modell visszafejlődés, odalősz az épületre, azt baromi nagy füst, meg leomló törmelék - elég egyszerű scriptelt cucc + ez az ejtőernyős dolog is egy kalap f*s! viccc le akarok ugrani kb 20m magasságból, erre elkezdi nekem kitárni a kezeit, meg a lábait és csak utána nyitja ki az ejtőernyőt... tegnap ez miatt is nyáztam, leugrottam, és belehaltam akkor ott van az animáció mikor átugrik valamin, nem volt annyira nagy az akadály, de az animáció ellenére sose jutottam át a túloldalra, sok olyan dolog lett benne ami nem nyerte el a tetszésemet, a gyakorlati megvalósításuk gagyi - nem tudom ki hogy van vele de én pl multiban nem tudom kilőni a jevellin rakétát, annak ellenére hogy ott van a jelölő! ja meg a tanknak az a guild shell vagy mi a bánat, az valami repesz lehet, láttam is már másoknál, na azt sem tudom kilőni, mert olyan mintha a tank vaktában lődözne füstöt! pöfékel mintha azt kellene..
meg volt olyan tegnap h cqban elfoglalták az összes zászlót, na jött is a rape (bazár)... egy ház bejáratánál észrevettem az ellenfelet, gyorsan fedezékbe mentem a csapattársammal, ott állok egy helyben már de akkor sebesülök, ott egy helyben a fal mögött, azt se tudtam hogy onnan hova menjek h ne érjen sérülés hirtelen, wtf ha tudnám eladnám ezt a vackot, nagyon meg lett szivatva a nép a beregisztrálós origin szutyokkal, végül is ez manapság a gyártók üzletpolitikája, főleg ubié... korlátozzák a használt játékok forgalmát, pont az ilyen megoldásokkal + drm, minél több pénz folyjon be nekik - azt megtanultam ebből az esetből hogy előtte inkább kipróbálom más módon - bc2t nem bántam meg h megvettem, eleinte szívtam a fogamat, mert sok volt a lag, de csak az miatt! itt meg van ezer egy más dolog ami tré
(#24717) Lorenzo9 sztem is jó az oc, főleg ha közép kategóriás a (pl a) vgad, mivel jelentős +teljesítmény elérésre van lehetőség vele (kb olyan ez a vga vételi dolog mint a különbőző bérek, igények, ki mit tud megengedni magának stb - és ez egy jó lehetőség arra hogy jobb legyen kevesebbért)
(#24720) Tompo92 lehet h a limited miatt van
[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
r-chee
őstag
válasz r-chee #24653 üzenetére
Na, válaszoltak is EA-tól, hogy folyamatban van a vizsgálat az illető ügyében . Talán tényleg ránéznek a körmére, s ha nem okés, kibannolják a rákba.
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
BandiHUN
veterán
válasz r-chee #27714 üzenetére
Jó kérdés,hogy volt korábban szó valami indítóprogiról,amit a Battlelog helyett lehet használni,hogy vaz van-e még most is,és azzol hogy megy,stb,nem tudom,valaki használja-e.
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
creedszl
aktív tag
válasz r-chee #27714 üzenetére
A kör kezdés előtt az a fél perc még oké de hogy pályatöltés előtt a 45mp az kiborító...Van hogy azért lépek ki mert faszom várja ki unom egyszerűen.Mi a francnak rakták bele fel nem foghatom.A 45 óra játékidőből 2-3 óra minimum amit csak várakozik az ember...
Hulligaaan
-
madgie
titán
válasz r-chee #43718 üzenetére
Szombat este van, mindenki alapozzon az esti ivászatra, ne kockuljon
Def26: nekem az asszony továbbképzésen van Pesten, csak azért jár a szám no jó, néha befigyel egy-egy ivászat, de az is inkább itthon, vagy a haveroknál. De most irány a kocsma, mint régen, megboldogult ifjúkoromban
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest