Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Manson^
tag
Légyszi segítsetek, mostanában minden szerverről kidob ezzel a szöveggel:
"Punkbuster kicked player "Manson6900" (for 0 minutes)...
RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrB.exe
initialization failed"
A legújabb PB van fönt, mi lehet a probléma? -
Manson^
tag
válasz McKennyKe90 #5594 üzenetére
Azért annyira nem vagyok új, csak a problémám az
Nem vista van, hanem XP, de most csak SP1, mert valami miatt nem engedte föltenni az sp2-t, és előkellett keresnem a régit. Lehet hogy ez a probléma? -
Manson^
tag
válasz McKennyKe90 #5598 üzenetére
igen
-
Manson^
tag
válasz McKennyKe90 #5602 üzenetére
Oké, köszi! Megpróbáljuk!
-
Manson^
tag
Nos, újraraktam, nagy élmény volt, patch, minden beállítás, minden, és ugyanaz...
-
Manson^
tag
Hellosztok!
Már egy ideje olvasom a fórumot, de még nem írtam ide soha. Manson6900 az accom, csak mert láttam már, hogy ilyet kértek az "újaktól". Az érdekelne, hogy mi az a "törés"? Csak mert sokszor láttam, hogy valaki írta, hogy "Este jössz törni?" és csak úgy elgondolkodtam... -
Manson^
tag
Nektek is szokott olyat csinálni, hogy map végén elfelejti feltölteni a statot? Nekem mostanában elég gyakran! Pláne, hogy akkor hajlamos mikor épp megszerzek valami kitüntetést...
-
Manson^
tag
Ha jól tudom, Magyarországon a 7slash-nél lehet ranked bf2 szervert bérelni. Legjobb tudomásom szerint nem kell érte külön fizetni az ea-nek, csak engedélyt kérni. Régen azért nem lehetett senkinek, mert a battlefield.hu-nak egyedüli joga volt hozzá MO-n, de ez már ugye megszűnt.
-
Manson^
tag
Én azthittem az alap, hogy aki kicsit komolyabban nyomja, az azért joy-t használ. Sztem a jet egyszerűen használhatatlan/élvezhetetlen anélkül. Ahogy Te is írtad, kitörik az ember keze. Helit egyszerűbb egérrel, de ott meg nagyon jól jön a gázkar. Persze annak is csak akkor van jelentősége, ha rendesen harcolsz földi egységek ellen is meg minden és nem csak 1v1/2v2-be heliztek végig!
-
Manson^
tag
Hú akkor mondd már meg hogy kell a spotolást gombra bindelni
Szerk.: bocs ez erre ment[ Szerkesztve ]
-
Manson^
tag
válasz gabipaci #8633 üzenetére
A hat switch az az úgynevezett "kalapkapcsoló", az a 8 irányú pöcök a joy közepén, amivel a normálisabb repülős játékokban körül lehet nézni. A bf2 természetesen ezt nem támogatja, külön-külön gombként ismeri fel mindegyik irányt. Ezzel a progival úgy-ahogy működésre bírtam. De mivel a joytokey nem ismeri fel őket gombként, ezért a logitech progival bekellett bindelni őket egy másik gombra, és a joytokey-el azokat egérmozgásokra. Szal azért így sem egyszerű és bf2-ben ha kinézel valamerre, akkor nem is tudod irányítani a gépet, szal annyi haszna nincs, mint amennyi amúgy kéne, hogy legyen, de azért helinél jól jön, hogy körbetudsz nézni, hogy hol is az ellen helije.
-
Manson^
tag
válasz GameOver #8665 üzenetére
Jó kis videó! Na látod én így szeretek helizni! Mert lehet, csak olyan szerverre kell menni, ami mondjuk 64 playeres, és nem pedig 24, mert ott nyilván csak légi harc van. Azokról a "pörgős" részekről az jut eszembe, hogy nem rég egy sráccal nyomtuk a helit (igaz amcsik voltunk dragonon, így nem volt nehéz), minden bázisukat elfoglaltuk már és csak egyikük maradt életben. Az az egy visszafoglalta azt a spawn-t, ami egy nagy ház egy kis szigeten, lépcsőn lehet fölenni a víz felől. Na és oda elkezdtek spawnolgatni 30-an ugye és ott volt az hogy a pilóta csak ment körbe körbe, én meg gépfegyverrel... Asszem annyi fraget rég szereztem már egy körben...
-
Manson^
tag
válasz MohaMárk #8675 üzenetére
Hát márpedig szerintem dragonon usmc-vel abszolút nem kunszt nyerni. Tekintettel arra, hogy elfoglaható a kínai reptér! És vagy el is foglalják, vagy mindenki azt védi és elfoglalják az összes többit! Volt olyan hogy amcsikkal szarrá vertük a kínaiakat, de úgy hogy kb fraget nem szereztek, térfélcsere után meg ők vertek meg, igaz nem ennyire...
-
Manson^
tag
válasz HDR renderin #8696 üzenetére
Normál esetben, ha előre tolod az egeret, fölhúzza a gép/heli orrát, ha hátra húzod, előre dönti! Invert mouse-nál fordítva. Valakinek így megy jobban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest