Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- MárkaLánc
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Mára elég volt a sportból
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Hiányzik a gamer érzés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Bambu Lab X1 és P1P egy nagy innovációt tett le az asztalra 2022 ben ezzel megzavarva a 3D nyomtatók körüli állóvízet szerencsére!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomika75
tag
Én Ikea-s zacskóban tárolom szilika géles tasakkal. Nekem nem volt opció a szárazon tartó doboz és a vákuum zacskó sem. Az annak jó akinek pár tekercs filamentje van. Nálam ez 70+ amit igen drágán lehetne csak letárolni másképp. A PETG és a garázsban történő tárolás-nyomtatás miatt érdemes lenne venned majd egy szárítót. Van aki kiveszi az AMS-ből és van aki nem. Ez szokás kérdése. Persze az igazi az lenne, ha kivenné az ember és berakná szárazon tartóba, de nem mindig van rá idő sem kedv. Nálam győzni szokott a lustaság és az, hogy nem tudom mikor állok neki gyorsan nyomtatni valamit? Semmi kedvem a filament be és kitöltögetéssel szinkronizálással tölteni az időmet. Lehet Te majd először így csinálod aztán majd nem fogod. Nekem eddig egyszer volt filament törésem a sokáig bent hagyott cucc miatt.
#9220Vesa: A gyári filament most nagyon-nagyon olcsó, ha azt szeretnél akkor most vegyél. Előnye a gyorsabb jó minőségű nyomtatás . Mivel ezek ( nyomtató-filament) egymáshoz vannak optimalizálva. Árban és minőségben a Sunlu is jó. Először nézz körül, hogy milyen színre lenne szükséged, majd azután válassz gyártót szerintem. Azt javasolnám ne kövesd el azt a hibát, hogy össze-vissza vásárolgatsz minden féle gyártótól. Természetesen 1-1 tekercset lehet kipróbálásra venni de aztán érdemes leszűkíteni a kört. Nehogy úgy járj mint én akinél 16 gyártó filamentje van természetesen a színek mind különböző árnyalatúak és elkezdtek gyűlni a 10-20 méteres maradékok arra várva, hogy majd valami apróságra jók lesznek vagy megpróbálok egy funkcionális dolgot több maradékot elhasználva kinyomtatni. Ami nem garantálja, hogy jó lesz a nyomtatás. Elkezdtem ezekből Polymaker kereteket nyomtatni a papír orsóhoz de volt ami a filamentváltás rétegénél elvált. -
Emunem
senior tag
AMS-ben ha vissza olvasol (kereső + AMS, kidob sok infót) egy idő után törik mint a ropi a filament. Na most hogy mivel van kapcsolatban, arra még nem jöttünk rá. Én feltételezem, hogy nem jó, ha fény éri a filamentet... nálam szekrényben van az AMS, kipróbálásra benne hagyok egy maradék anyagos PLA-t, aztán meglátjuk, mikor törik el benne. Ha igaz az elméletem, akkor nem hamar...
Másrészt jó, ha le ellenőrződ, mielőtt befüzöd a filamentet, hogy törik-e alapból vagy sem. Van, hogy 2-6 menetet is le kell tekerni egy új (!!) tekercsnél is, hogy már ne törjön, kb 90° hajlítást ki kell bírjon egy jó állapotú szál."... hát persze ..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Sorozatok
- Xbox Series X|S
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel Watch 2 - Fitbit támogatással
- Lenovo Legion 5 i7-12700H 32GB/1TB RTX 3050Ti
- Apple iPad 5 Gen Wi-Fi+Cellular 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMER PC: RYZEN 9 5900X - Új RTX 4060 GDDR6 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest