Hirdetés
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spet
addikt
válasz Findzs #13884 üzenetére
A legújabb driver a bugos (amd catalyst 12.3), nálam például akár több percre is kiakasztja szó szerint a firefox a gépet mire a driver kiegészítője is felébred. Ahhoz képest hogy a driver leírásban az van írva, hogy sok crash hibát javítottak, nálam (és úgy látom nem vagyok egyedül), inkább crasheket okoz.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
ZetorGumi
addikt
válasz Findzs #13890 üzenetére
Szerintem is monitor, mivel van a házban egy TV is (DVI és HDMI bemenettel), és azon csodák csodájára szó nélkül működik.
A monitorral ezen kivül semmi bajom nincs, szóval "kukázni" nem szeretném, és cserélni sem.
Lehet, hogy ideiglenes beruházok egy ilyenbe: [link] amig nem lesz pénzem monitort cserélni.[ Szerkesztve ]
New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
ZetorGumi
addikt
válasz Findzs #13892 üzenetére
Legegyszerűbb megoldás, az tény, de hát csak jobb lett volna átalakitó nélkül gyárilag DVI jellel megtunkolni a monitort.
Na mindegy, eddig is analóg jellel használtam (csak akkor volt is VGA port a kártyén, most már nincs), ezután is igy lesz, csak egy kis kerülővel.New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
mrbig25
őstag
válasz Findzs #14091 üzenetére
Én is remélem, hogy meg lesz oldva...
Én már végigzongoráztam régi windowson a driver újrarakást, utána friss windowson 12.2 -köztes driver 78x0 kártyákhoz - most 12.3WHQL, a hiba mindig fennállt, végül a hardveres gyorsítás kikapcsolása oldotta meg.Más:
Nekem mindig feléled és sose marad fekete a képernyő, viszont olyan problémám van, hogy ha a monitor elmegy aludni, akkor a VGA ugyan lekapcsolja magát, de kb. 5 másodpercenként 1mp-re bepörgeti a ventit és az órajeleket is felveszi[ Szerkesztve ]
...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- SSD kibeszélő
- Wise (ex-TransferWise)
- E-book olvasók
- Apple notebookok
- Szólánc.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest