Hirdetés
Aktív témák
-
Ewing1976
tag
Szerintetek, mennyiért lehetne eladni egy HIS X1650XT IceQ Turbo Dual DL-DVI 256MB GDDR3 PCIe-os karit, novemberben lesz egy éves.
A képzelet sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás véges. A képzelet felöleli az egész világot.
-
Ewing1976
tag
Hali mindenki!
Én ma vettem egy sapphire 3870 512Mb Gddr4-es karit és eléggé furán viselkedik. Xp alatt használom egyenlőra, szóval a 3Dmark06-ban 7971 pontot ért el alapon (szerintem többet kellene) van az a léghajós sárkányos teszt abból nem látok semmit mert villog és mindenféle csikok vannak a monitoron, az utána lévő tesztben (vmi freeze vagy mi) ott meg a képernyő 65°%-át feketeség boritja a többin nagyjából kivehető hogy mi fut. 8.5 ccc van fenn.
Valaki tudna valami okosat mondani mit tegyek?A képzelet sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás véges. A képzelet felöleli az egész világot.
-
Ewing1976
tag
1650XT-m volt ahoz nem kellet...ez az:[link]
Próbáljak korábbi drivert?A képzelet sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás véges. A képzelet felöleli az egész világot.
-
Ewing1976
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem!
Van egy 4850 OC Toxic vga-m és random módon felgyullad rajta 2 piros led ami induláskor már képet sem ad. Lecseréltem a drivert a legújabbra igazából az nem segített. Néztem a csatlakozásokat azokkal sincs gond. 480W-os tápom van, eddig nem volt gond a karival vidáman játszottam vele, most meg állandóan kifagy játék alatt.
Mit lehet ilyenkor tenne?A képzelet sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás véges. A képzelet felöleli az egész világot.
-
Ewing1976
tag
Sziasztok!
Mi a teendő akkor ha világit a Radeon 4850 Toxic-on a "D1601" és "1602" led?
Kiszerelést követően vettem észre, hogy a hűtés (Zalman) lefogatásnál az egyik anya hiányzik. Okozhatja ezt a hibát a hűtés 3 csavarral való lefogatása?A képzelet sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás véges. A képzelet felöleli az egész világot.
-
Ewing1976
tag
válasz KaiotEch #49981 üzenetére
itt is sajnos ez a szituáció. Random modon lehet elinditani, illetve a játékoknál kifagy.
Annyit ki tudtam deríteni, hogy:
D1601 - Red LED On, shows critical temperature faultD1602 - Red LED On, shows External power connector A was removed
De most hűtés és táp egyszerre lenne?
A képzelet sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás véges. A képzelet felöleli az egész világot.
Aktív témák
Hirdetés
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- MSI AMD Radeon RX 6600 XT MECH 2 8GB OC használt videokártya garanciával!
- ASUS RTX 3070 Ti TUF Gaming OC 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest