Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Üdv!
Van egy új (a héten vettem) AGP-s HIS IceQ X1650 Pro karim. Valami óriási gáz lehet mert a következők vannak: Semmi LED nem világít.. Nem kéken kellene bevilágítania a fél szobát?
Másik: Túlmelegszik és kikapcsol a gép. Van egy pont ("chip") a kari hátulján ami le van ragasztva, és olyan forró lesz hogy ha odarakom az ujjam, megégeti. A venti megy, minden oké, de játék közben tényleg kikapcsol... Azóta visszaraktam a régi karit, és nem vágom mi a gond... Zsír új a kártya...#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
válasz greatchaos #10531 üzenetére
más gépben nem próbáltam.
A táp pedig Chieftec 360W#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
válasz greatchaos #10534 üzenetére
Sajna nem mert az ismerettségi körömben csak én foglalkozom ilyenekkel.
Egyébként már az első bekapcsnál sem világított. Lehetséges hogy selejt a cucc? Amúgy meg a vga hűtő csatija mellett van egy kis slot 3 tűvel amin van egy sárga kis jumper ami két tűt fog egyszerre össze... Az milyen célt szolgál?
Mert a 9600XT-n is van ilyesmi, de ott NTSC és PAL között lehet választani...#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
válasz greatchaos #10536 üzenetére
OK, amúgy is vissza akartam vinni a boltba, mert ez így használhatatlan csak gondoltam hátha van vmi trükk amiről nem tudok...
Elég nagy csalódás ez, már rég szerettem volna ilyen karit, mert még jól is néz ki, meg jobb mint az XT-m, nah de hát ez van..
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
Sziasztok!
Powercolor 4670-em van, 512MB-os. Semmi tuning, se semmi.
Egy ideje néha ilyeneket csinál:
[link]Csíkozás, néhány helyen. Csak ezt az egy fotót tudtam csinálni, mert "elmúlik" nála, most is csak boot után csinálta egy ideig. De legerősebben a Win 7 logó közben látszott.
Gondolom VGA hiba. Lehet azért van mert már rég takarítottam ki a port? (3-4 hónapja kb)
Vagy egyszerűen csak hibás? Az várható, hogy javítani kell, vagy esetleg tönkre fog menni? Legújabb drivert még nem raktam fel, még az előző van (a legfrissebbtől egy korábbi).
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
Üdv!
Nagy gáz van.. Powercolor 4670-em van és nem kapcsol be a venti a kártyán.
Szervíz, vagy kuka?#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
válasz RootRulez #48047 üzenetére
kép van minden van csak nem megy a hûtès és felmelegszik és leall a gep.az a baj hogy sûrgösen kéne mert hasznalnom kell tehat MOST kell és nincs videokartyam telorol pötyögök. Szerviz nem er ra meg vagyok love gep nelkul. Valami tipp hogy hova menjek? budapest
-
Apollyon
Korrektor
válasz fenergie84 #48049 üzenetére
Köszi a tippet! Rágányoltam madzaggal egy 12 centis ventit, stabil 34 fok a kártya
Rootrulez: Nem vennék új hűtőt rá, mert esélyes az is, hogy a kártya adta meg magát, nem a venti.. Egyik pillanatban még ment, aztán nem.. Bár még sosem ment tönkre videókártyám.
Most nem tudom viszont mit csináljak.. Megcsináltatni nem adhatom be, mert akkor nem lesz gépem, és nekem kell. Másik videókártyát meg nem tudok szerezni, másik gépet se, és akkor már lehet megérné inkább venni egy másik VGA-t..
Szerintetek?
-
Apollyon
Korrektor
válasz fenergie84 #48053 üzenetére
Hjah, de ez is kb a legrosszabbkor jött
Mielőtt átmennék a milyet vegyek topikba, azért megkérdezem itt is, ezt megéri megvenni?
[link]Ahhoz képest hogy bolt, túl olcsó.. Mondjuk nem tudom a Sapphire milyen a Powercolorhoz képest.. Meg kicsit bántja a szemem az 1GB ram, nem lassabb mintha csak 512 lenne?
klac: Azt elfelejtettem mondani, hogy még úgy a nyáron, meg pár hónapja vízszintesen csíkozott a kép alkalmanként.. de azóta teljesen eltűnt.. Szerintem kezdi megadni magát, azért sem akarom javíttatni, főleg mert már nem garis, és lehet jobban járnék egy kétéves garissal, bár még nem döntöttem el.
[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
Eh, arról is elfeledkeztem hogy még decemberben meg olyan is volt, hogy szintén kikapcsolt a gép.. És akkor is tűzforró lett a VGA, és valóban, akkor sem ment a venti, de egy portalanítás után még megvártam míg kíhűlt és úgy raktam vissza a gépbe, és aztán semmi baj nem volt. Aztán most ez, de végül sehogy sem indult el rajta a venti..
fenergie84: Igen, azon a Sapphire karin tényleg kicsi a venti ami hangos lenne, már dobtam is ezt a dolgot
Illetve még vmi: esetleg ez egy 4670 helyett?[link]
Igazából nem szeretnék erősebb kártyát, de gyengébbet sem, erősségre még épp olyat aminek nem kell külön tápcsatlakozó.
Az a baj viszont hogy hardveraprón kívül nem szívesen vennék máshonnan használt VGA-t, és 4670 meg 4770-eneket (ebbe még belemennék) nem igazán árulnak. Az 5670 irreálisan drága még.
Szóval, ha mégis újat vennék, ez a fenti a GT240 jó lenne helyette? Csak mert a GPU órajele gyengébb viszont a többi magasabb. Sőt egyáltalán mehet Nvidia VGA a lapomba egy AMD proci mellé?
Rootrulez: annyira nem akarok most erre költeni, mert nem igazán tehetem meg, de alább sem akarom adni Újonnan nem igazán éri meg az 5670, használtban meg nem nagyon van, passzív hűtés kizárt.
[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
Okés, köszi szépen a helpet mindenkinek Most bepróbálok egy használt Saphhire 5670-est 15K-ért, 1 év garival, ha ez nem jön be majd még később eldöntöm mi lesz.
Hja és egy kép a karimról, egy 12 centis venti van rágányolva: [link]
-
Apollyon
Korrektor
válasz fatal` #48066 üzenetére
Nem, viszont nem tudnék 3ds maxozni
Egyelőre jól megy így gányolt 12 centissel, szerintem még jobban is hűt mint a gyári
Az a baj hogy a kess nagy úr (meg a hiánya), de ebből később 5670 lesz.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
Aktív témák
Hirdetés
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
- Manli GeForce RTX 3080
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest