Hirdetés
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
Aktív témák
-
echterion
nagyúr
válasz Ciripke #45098 üzenetére
Konkrétan milyen kártyát cserélsz? Amúgy szerintem inkább a 460-as venném a helyedben, egészen pontosan "eztet itt ni". Ár/teljesítményben szerintem most nincs ennél jobb ajánlat a piacon.
[ Szerkesztve ]
-
Viktoár
addikt
válasz Ciripke #45186 üzenetére
Szia
Bocsánat a dupla hsz-ért,kifutottam a szerkesztési időből.
A két gtx460 között nem csak a memóriák mérete a különböző hanem a sávszélességük is.
gtx460 1gb 256bit
gtx460 768mb 192bitÉrthetőbben foglamazva játékok alatt kb 5-12fps az 1gb javára játéktól függően és a több memóriának köszönhetően sokkal jobban álja a sarat ha a szűrőket is bekapcsoljuk.(AA,AF)
Mindkét kártya jó választás akár hd felbontásban való játékra.A kérdés az hogy megér-e neked némi többletet az 1gb-s verzió?Ezt magadnak kell eldöntened.Üdv:Viktor
-
Giot
addikt
válasz Ciripke #45201 üzenetére
A 6850 szinte u.a. a teljesítményt hozza mint a GTX4601G. Az AMD az ő ellenfelének szánta.
Amit érdemes tudnod a 6850-ről, kisebb tuningtartalékkal rendelkezik mint az 5850, a referencia 5850-ek általában hozzák az 5870 órajeleit. Ami ezért lehet érdekes, lényeges:[link]
A 6850-ek olcsóbb alkatrészekből építkeznek, viszont tesszelálásban jobbak az 5850-él. Mivel tervezésnél az AMD mérnökei finomítottak az ezért felelős egységen. Ami még a 6850 felé billenti a mérleg nyelvét az a fogyasztása, hiszen beéri 1x6 pin-el is.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest