Hirdetés
- 🖥️⛅
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
-
válasz RootRulez #48634 üzenetére
Én megnézném, hogy melyikkel stabilabb a 125/250 fps CoD 4-ben, meg melyikkel szakít jobban a Fallout 3, modostul, DLC-pakkostul.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
félisten
-
ed019
tag
válasz RootRulez #48645 üzenetére
[link] ezt raktam fel mert előtte próbáltam mást azt meg valami hibát irt ki, de ezt feltelepült gond nélkül.
Amúgy régebbi játékok, igazából egy ismerősömnek kell a gép hogy a kisfia játszón rajta, és megkért hogy rakjak pár játékot is rá. A játékok nagyrészt tesztelve lettek a saját gépemen amin Win7 fut.
Ha esetleg egy linket ajánlanál hogy honnan szedjem le a drivert azt megköszönném
-
ed019
tag
válasz RootRulez #48647 üzenetére
Nagy nehezen újra húztam a xp (volt egy kis gubanc az alaplapon a winyo nem a pri-be volt dugva és telepítés közben vagy kék halál vagy mindenféle hiba mindig valami más na de ez most lényegtelen mert fenn van)
VGA driver továbbra sem sikerült
az alábbiakat ír ki telepítéskor:
majd OK és utána ez :Valami ötlet hogy mi hiányzik?
-
Amintiri
csendes tag
válasz RootRulez #48855 üzenetére
Köszönöm a gyors választ^^ Még 1 kérdésem lenne.. evga gtx570-nek 2x 6pin pci-e csatija van.. na már most az én tápom egy FSP SAGA II 500W aminek jellemzői a következők:
ATX csatlakozó 24 pin
ATX12V csatlakozó 2 db
EPS csatlakozó 0 db
6pin PCI-Express csatlakozó 1 db
6+2pin PCI-Express csatlakozó 1 db
SATA csatlakozó 4 db
4 pin csatlakozó 4 db
Floppy csatlakozó 1 dbBevallom őszintén nemnagyon értek az összeszereléshez, nem is én fogom csinálni ezért fogalmam sincs hogy ezen adatok szerint összelehet e dugni őket egyáltalán, vagy kell e valami átalakító vagy valami.. az alaplapom ASROCK P67 Pro3 B3 ha ez is számít netán.
-
Alister71
nagyúr
válasz RootRulez #49329 üzenetére
Te is tudod, hogy csak olyanok fognak írni erre, akik "biztosak" a dolgukban. Próbálni nem próbálta még senki, de az elmélet szerint működik benne, akkor működni is fog. A gyakorlat azonban mást mutat. Én személyesen voltam bent egy boltban, ahol pont akkor cseréltek alaplapot, mert a régi nForce chipes lapban be se kapcsolt az 5570-es. Kérdezősködtem, hogy milyen munkában van, amikor is mondta, hogy ez történt. Vevő megvette at 5570-est, elvitte. Nem ment neki, visszavitte géppel együtt, ott is kipróbálták, valóban nem ment.
Röviden ennyi a történet. Nem emlékszek pontosan az alaplap típusára, de stol megmondja neked, mert Ő dolgozik ott, és Ő volt épp aki lapot cserélt.[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
-
Mittu88
senior tag
-
Mittu88
senior tag
válasz RootRulez #49367 üzenetére
A helyzet ugyanaz egyszerűen érthetetlen... ha hiba van ezekkel a kártyákkal, nem kéne pirosan világítania valamilyen lednek rajta? 4870-esen folyamatosan égett 3 piros led.... Ezen meg megy a hűtő meg minden, mintha semmi baja nem lenne, csak éppen képet nem küld a monitorra...
-
csucsbicep
nagyúr
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest