Hirdetés
Aktív témák
-
moltam
tag
A következőt szeretném kivitelezni:
Ugye a Windowsban be lehet állítani hogyha becsukom a notit küldje készenlétibe és amint kinyitom azonnal fel is ébred.
Na én azt szeretném ha becsukom ne csináljon semmit, de ha menuálisan készenlétibe rakom, becsukom, akkor a következő nyitásnál ne kelljen megnyomni a bekapcsológombot hanem azonnal ébredjen fel. Remélem érthető és tudtok valami megoldást. -
moltam
tag
Hogy oldhatnám meg, ha kihúzom a tápot, a fényerő egy beállított értékre csökkenjen, amint visszadugom maximumra álljon?
JElenleg az történik ha akksival leveszem a fényerőt és adok neki tápot maximumra állítja, de kihúzásnál ismét manuálisan kell levenni.
VAn erre valami spéci progi? -
moltam
tag
Egy noti képes többféle feszültségű akkuval is működni?
Csak mert a gyári akkum 6 cellás 11,1v-os, és amit vásárolni készülök, az 4 cellás 14,8v-os. A neten a típushoz mindkét feszültségűből lehet találni. Egy Dell D420-ról van szó.
Köszi.
-
moltam
tag
válasz Zsolti1987 #28173 üzenetére
A 4 cellás nem létezik gyáriban, és mindenhol 14,8v.([vatera])
Köszönöm a segítséget, inkább maradok a 6 cellánál, az biztos hogy jó.
-
moltam
tag
Sziasztok!
Kaptam egy MSI CR500 típusó notit Windows telepítésre, megcsináltam, majd 2 nap múlva szóltak hogy nem működi a gép. Most itt van nálam, és nem tud bootolni:
Nvidia Boot agent bla bla...
PXE-E61: Media test failure, check cableInsert boot media and reboot
A BIOS látja a HDD-t, ami egy 320Gb-os Seagate.
A HDD-t egy USB-s keretbe tettem, az én gépem lát minden adatot rajta.
Ha az USB-s rackről akarom bebootolni a notit, uyganaz a hiba, de a WIN telepítőt a pendriveról gond nélkül indítja.
Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Air M1/8GB/256ssd/Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3823/
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 21 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest