Hirdetés
Aktív témák
-
SirKero
őstag
Hali!
FuSI Amilio Pa 3515-re nem tudok wlan drivert telepteni vista alá. A gyártó honlapján lévő egy sem jó a google által megjelöltekből is megpróbáltam felrakni már egy párat de azok sem mennek. Valaki teleptett már ilyen cuccot??? A Launch Manager fenn van a ki-.be kapcsolás megy.
Az Amilio-s topic-ba is feltettem de sürgős lenne a dolog és igy hátha hamarabb lesz segitség!!
Köszi előre is!!!Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
válasz Marwell #11129 üzenetére
Hali!
Kösz a hozzászólást. Hol tudom megnézni,hogy chipset van rajta ill. az álltalad adott linkről csak e-mail cím és jelszó megadása után tudok letölteni. Vagy nem?Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
-
SirKero
őstag
válasz ChuckyOsb #11139 üzenetére
Halihó!
Köszönöm a segítséged ez a link segített!! Ez legalább rendesen kiírta,hogy Asus cucc van benne és ez kell hozzá. Leszedtem és már működik is!!
Még egyszer nagyon köszönömMost olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
Az után érdeklődnék,hogy érdemes-e az új 9,1 Catalist drivert telepíteni. Van-e valami változás a laptop VGA terén benne. Asztali gépeknél olvastam,hogy bizonyos játékoknál több hibát is javított. Nálam erről lenne szó: Amilo PA 3515 HD 3200 VGA van benne.
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
Hy.
FS Amilo Pa 3515 laptopra telepítettem XP-t. Minden megy rajta faján egy eszköz kivételével amit nem is tudok,hogy mi az. Illetve nem is tudom,hogy megy-e mert működésében nem veszem észre a laptopon csak az eszközkezelőben van meg felkiáltó jelezve Azt szernén kérdezni,hogy vajon ez mi lehet és befolyásolja-e a gép működését vagy ne foglalkozzak vele.[ Szerkesztve ]
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
Halihó!
FS Amilo Pa 3515 laptop XP fut rajta. Minden megy tökéletesen kivéve ,hogy az összes Fn+ gombra reagál csak az Fn+F10-re nem / monitorkimenet váltás / . A gomb valószínűleg jó mert Vista alatt működött. A launch manager fenn van. Létezik,hogy XP alatt ez a funkció nem elérhető?
Ha valaki használja ezt a masinát XP alatt nézze már meg legyen szíves.
Köszi!!Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
Toshiba L500 típusnál nem tudom lefuttatni az élmény indexet mert az írja ,hogy
A rendszer nem nyújtja a kért felmérés futtatásához szükséges multimédia támogatást.
Miért?Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
Hali.
Most telepítettem a Win7 Ultimate rendszert és az vettem észre,hogy ugyanazokkal a beállításokkal a HD filmek Vista alatt max,8-10% processzor kihasználtsággal mentek addig a Win7 alatt 50-60%-on megy a proci. Toshiba L500 14-Z.
Valamit kell még rajta hangolni vagy a Win7 alatt nem működik / Media Player Classic Home Cinema v1.2.908.0 (magyar) /[ Szerkesztve ]
-
SirKero
őstag
Lehet,hogy én értelmezem rosszul de ez a táblázat szerint a HD4570 sokkal jobb kártya mint a G 102M. Magasabb osztályba is van sorolva / Class2 - Class3 / és 33 másik kártya van köztük!!
kép ha ehhez hozzáadjuk,hogy az Intel T6500 szerintem sokkal erősebb mint az AMD TURION X2 RM-74 2.2 GHZ akkor szerintem megéri a 40 000 forintos különbséget.
Nálam a T6500 HD4570 páros megy 2X2GB memóriával Win7 alatt tökéletesen. Tudom ajánlani a Toshiba L500 14-Z 166 000Ft. bruttó amig lehet kapni!![ Szerkesztve ]
-
SirKero
őstag
válasz evil's boy #15339 üzenetére
Mennyi lenne egyébként a keret a notira. Én most vettem az L500-t bruttó 166 000 forintért / ez azért mégse 185 000 / abszolut meg vagyok vele elégedve nem melegszik egyáltalán most is napok óta megy és 38 fokos a vinyoja a proci meg 42 fok.
-
SirKero
őstag
Hali.
Sürgős lenne!!! Tegnap vettem egy Amilio Pi3560 laptopot. Minden ok. lenne de az egér tapipad olyan hibát produkál,hogy a kurzor lefelé mozgatása közben hirtelen ugrik egyet. Külön driver nincs hozzá a Win7 alapból kéne hogy kezelje. Külső egérrel megy tökéletesen.
Nagyon bosszantó mert az ikonokon átugrik így tapipadról kezelhetetlen a gép.Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
Az Én gondom a következő: a haverom nem tudom mit nyomott meg a billentyűzeten de az Fn+ gombok felcserélődtek. Tehát most alapból úgy reagál a klaviatúra mintha nyomnád az Fn gombot. Hogy lehet vissza állítani vagy bedöglött a billentyűzet??
A gép Amilo Pi 3560. A saját fórumában is feltettem a kérdést mielőtt még valaki javasolná de ez a topic kicsit jobban pörög és több szem ugye...........Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
Nem tudom lefuttatni a 3DMark06-ot a laptopomon. Toshiba L-500 14-Z XP32Bit. El indul de kis idő múlva leáll / a feladatkezelőben az van hogy nem válaszol /. A program jó az asztali gépen hibátlanul fut. Próbáltam Win7 alatt is de ugyan ez a hibajelenség van ott is.
Ötlete valakinek?Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
Erre (#16903) SirKero valaki?
-
SirKero
őstag
Üdv.
Laptop beépített wifi-t tudm valamivel erősíteni. Külső antenna vagy valami?
Hol van jel hol nincs messze van az adó és ingadozik a jel.Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
Üdv.
Lenovo Y570 laptop.
A probléma a következő.Játék ( Far Cry2 ) és a laptop kamera beállítása ( Skype ) közben kilép a játék/programból ezzel a hiba üzenettel:
A(z) Nvidia Windows Kernel Mode Driver,Version 285,62 képernyőillesztő nem reagált,és utána sikeresen helyreállt.
Friss Win7 64bit. GT555 VGA.
Tud valaki stabilabb drivert vagy valami más a gond?[ Szerkesztve ]
-
SirKero
őstag
(#32269) SirKero
Erre valaki??
Azóta már Blue Screen hibával is újra indult[ Szerkesztve ]
-
SirKero
őstag
válasz LaptopSystem #32305 üzenetére
Azt nem.
A Driver Genius pakolt fel mindent
Tudnál egy direct linket a lenovo Vantage letöltéshez?Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
válasz LaptopSystem #32307 üzenetére
Szia.
Elindítottam és azt írja,hogy nincs elérhető frissítés.Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
A(z) Nvidia Windows Kernel Mode Driver,Version 285,62 képernyőillesztő nem reagált,és utána sikeresen helyreállt.
Erre még mindig nincs senkinek ötlete,hogy mitől lehet.
-
SirKero
őstag
Lenovo Y570 laptop I3 2310 /GT555 és eddig a Far Cry 2 alatt jött elő többször kb. 1 óra játék után.
A BF3 Crysis2 simán megy vele órákig ( legalábbis eddig )Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
Üdv.
Amilo Mini Ui 3520-ba bedöglött a vinyo. ( 60GB Toshiba MK6028GAL )
Állítólag nálunk nem is lehet kapni ilyet de akkor mit tudok vele kezdeni ( kuka ? )
Esetleg valami alternatív megoldás?Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
válasz Csabinzon #32768 üzenetére
Hali.
Én szintén a laptopszalonból vettem az Y570-es laptopom és szintén lekapartak az aljáról a egy matricát.
Mondjuk Én Win.7 nélkül vettem és azt hittem,hogy a windows matricát szedték le. Meg lehet velük egyezni,hogy a op.rendszer nélkül adják.
Kíváncsian várom ,hogy akkor most mi van.Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
válasz GaborGh #32787 üzenetére
Szia.
Igen Én megegyeztem velük előre,hogy Win. nélkül kérem és így 10 ropival ( 179 990 HUF ) olcsóbb volt.
A többi minden az eredeti maradt . Garancia 2 év. de veszek még rá + egy évet stb.(#32789) Csabinzon : Akkor jól gondoltam,hogy a windows matrica volt ott.
[ Szerkesztve ]
-
SirKero
őstag
Üdv.
Everest ( Aida ) problémám lenne.
Y570 laptop. A stabilitás tesztnél nem hajtja ki 100%-ra a processzort csak 30-60% között ugrál valamint a memória tesztet sem futtatja le. El lehet indítani de mindenre 0 pontot mutat.
Ötlet más programra vagy valamit be kell állítani.
Ja ha valaki játékra akar Y570-t venni hát nem tudom. Nekem a FarCry2 és a Crysis2 is elszáll kb egy óra játék után pedig nem melegszik sem a proci ( max. 64 )sem a VGA (max. 70 ) túlságosan benne.
Állítólag ez Nvidia driver hiba de ezzel az infóval nem vagyok előrébbMost olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
Szerintetek ezzel érdemes már most vissza vinni garanciába? December 9-én vásároltam Y570.
+ A napló kép[ Szerkesztve ]
-
SirKero
őstag
-
SirKero
őstag
válasz Csabee. #33041 üzenetére
Na felhívtam a boltot. Ők már nem illetékesek forduljak szak szervizhez a problémával.
Felhívtam egyet de rögtön ott sem tudtak mit mondani rá. Délben hívjam vissza őket addigra kitalálnak valamit. Gondolom megbeszélik illetékes et-vel.Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
válasz Thunderzolee #33049 üzenetére
Most beszéltem a Lenovo szervizzel.
Kizárólag a SeaTools for DOS program eredményét fogadják el Ők is ezzel tesztelik.
Három-négy teszt egymás után és ha hibás akkor csere. Kb. egy hét az átfutási idő.Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
Ettől függetlenül szégyen,hogy egy nem olcsónak számító ( mondom ezt az itthoni átlag bért figyelembe véve ) laptopba ilyen alkatrészeket építenek be.
Nem Én vagyok az egyedüli ezzel a problémával ezt gondolom már ők is észrevették ezért zok szó nélkül és sűrű bocsánatkérés közepette azonnal cserélniük kéne nem egy hétig ülni rajta.
Gondolom nem véletlenül csökken a garancia idő is rájuk [link][ Szerkesztve ]
-
SirKero
őstag
Üdv.
Honnan lehet megtudni,hogy tönkre ment az aksi vagy más miatt nem töltődik.
Az Aida64 "csak" 61%-ot ír az elhasználódás mértékére.Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
válasz eketomy #33889 üzenetére
Köszi.
Akkor valószínű,hogy tönkre ment mert 0% a töltöttsége és nem is veszi a töltést
Annyi battery sincs benne,hogy bekapcsoljon. De érdekes,hogy nem folyamatosan gyengült hanem egyik napról a másikra se kép se hang.Két éves pontMost olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
Üdv.
Adott egy HP Compaq 8510p laptop. A gondom az lenne,hogy a youtube ( HD ) videóknál az induláskor szaggat mintha pufferelne vagy mi és később is van,hogy meg áll egy pillanatra. Viszont a gépen lévő 1080p HD filmeket simán viszi ( 15-20% processzor használat mellett )
A felszereltsége alapján kéne hogy gond nélkül vigye szerintem.
- Processor: Intel(R) Core2 Duo CPU T7500(2.2GHz) L2 4MB
- Memory : 4GB DDR2
- Videokártya : ATI Mobility Radeon HD 2600
Köszi a segítséget előre is[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 21 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest