Hirdetés
Aktív témák
-
gameresboy
aktív tag
Sziasztok!
A következő a gép konfigurációja:
DELL NB Inspiron M5010 15.6" HD, AMD V120 2.2GHz, 2GB, 250GB
Kapok bele még 1 GB RAM-ot, vagyis 3 GB RAM lesz benne.Kérdezem, hogy 32 vagy 64 bites rendszert lenne-e érdemesebb használni?
Windows 7 Professional és Ultimate között nagy eltérés van erőforrás igény esetén?
Melyik lenne célszerűbb a fent említett konfigra?Üdv,
GBoy -
MODERÁTOR
válasz gameresboy #38201 üzenetére
elég a 32 bites is, én személy szerint home premiumot használok és teljesen megfelel a céljaimnak.
20 éve a Prohardveren
-
saucelori
tag
Az ultimate-ben mindenhez hozzáférsz, ha nagyon értesz a "windows"-hoz, akkor ezt ajánlom
-
gameresboy
aktív tag
Valamint a Dell oldalán csak Win7 64 bites rendszerhez vannak csak driverek...
Nem tudom, hogy milyen wifi kártya van benne, így nem tudom, melyik drivert rakjam fel:Dell Wireless 1503 802.11b/g/n
Dell Wireless WLAN 1501 Half Mini-Card (4313bgn)
Dell Wireless 1520 802.11n MiniCard WLAN for DesktopsTudnátok ebben segíteni?
Üdv,
Gboy[ Szerkesztve ]
-
rengi95
csendes tag
Üdv! Vásároltam egy Hp Pavilion G6 -os notebookot és olyan problémám lenne hogy 2 vga van benne. Egy Intel HD Graphics 3000 és egy Radeon HD 6470-es. Az a probléma hogy a gép a Intel HD Graphics 3000-et használja mindenhol ( pl: az élmény indexben is azt pontozza és a játékok is elég silányul futnak). Meg lehetne oldani hogy a Radeont-t használja és azt értékelje is??
-
MODERÁTOR
válasz gameresboy #38204 üzenetére
És igen valóban így van.
Hogy is felejthettem el.[ Szerkesztve ]
20 éve a Prohardveren
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Adott egy hp probook 4710s gép. Eddig XP volt rajta, NfS HP,Sw Force Unleashed II vidáman elzörgött rajta. A gép most kapott win7 rendszert, viszont ugyanezek a játékok csak 8-15fps mennek.A beállítások ugyanazok a játékokban, mint xp alatt.Mitől lehet, hogy most sokkal rosszabbul megy?
Köszi! -
dodopek
addikt
válasz attilafree #38208 üzenetére
3g ram van benne, plusz 512 dedikálva a vga-nak.Az kevés?
Nekem a régi asztali gépen 2gvel elment. Igaz, HD2600xt vga-val...[ Szerkesztve ]
-
dodopek
addikt
válasz attilafree #38210 üzenetére
A legfrissebb catalist van fenn...
-
-
Figo22
csendes tag
Hali!
van egy y570-enesem és egyre gyakrabban kezd kék halált dobálhatni megvételkor is ez volt, vissza vittem állításuk szerint a szervízben nem találtak semmit, raktam rá saját op rendszert(volt rá telepítve) és utána egy darabig nem csinálta most megint kezdi és egyre sűrűbben pláne ha a mozilla fut. Gondolom nem sok köze lehet a böngészőhöz, de passzolom. Memória hibára gyanakszom.
Tippek esetleg? illetve valami jó memtest progit tudtok ajánlani???pacsi
-
ace05
senior tag
Sziasztok
Milyen programmal tudnám megnézni , hogy haldoklik-e a videokártyám vagy a processzorom? Mert az egyik legnagyobb gondom az msi gx701-mel , hogy eddig rendesen ment rajta a GTA IV de az utóbbi egy hónapba azt tapasztalom ,hogy is mondjam néha az épületeket teljesen késleltetve jeleníti meg teljesen (homályosan látszódik utána élesedik), Néha vibrálnak a tárgyak pl.: ha kilövöm az autóm kerekét és cheat programmal megjavítom , a hirdetéssek . És ha nagyon sokáig játszok akkor meg valami hasonló fordul elő mint ebben a videóban : http://www.youtube.com/watch?v=rb4NyqMX7TA
azzal a különbséggel hogy az épületek ablakait látom de az épületeket már nem.
Funmarkot futtattam és semmi baj nem volt vele szerintem azon kívül ,hogy alacsony fpsel ment. Blenderrel csináltam magamnak saját 20th century fox logót és ott a T betűvel baja volt mert néhányszor fekete árnyékszerűséget jelenített meg amikor nem kellet volna
Most akkor hogy döntsem el ,hogy mi a hibás?[ Szerkesztve ]
-
Dronte
aktív tag
Hali!
Kb. 8 hónapja vettem egy HP Pavilion dv6 3110eh (sonoma red) notebookot, az akksiját szinte alig használtam, utoljára 2 hete akkor kb 15%-ig lemerült (egyébként szekrényben normális körülmények között tároltam), és most mikor újra használni akartam nem kapcsolt be vele a gép, megpróbáltam töltőre dugni de folyamat 0%-on áll a telep (közben írja hogy csatlakoztatva, töltődik). Mi lehet a probléma / megoldás? Köszi előre is -
cettlee
őstag
udv. kb fel deci viz borult a laptop billentyuzetre es nem lett egybol kikapcsolva a gep. 5 perc mulva osszeomlott chrome es bill behalt.caps lockra se reagal a led.biosba betudtam lepni f2 vel de ott mar nem mukodtek kurzorok. most gep kikapcs es szarad. ilyenkor megszokott javulni? teendo?
-
parkasz
senior tag
Sziasztok!
Van egy ibm tablet a családban, ami az alábbi hibát produkálja. Kinyitásnál 150 fok után elmegy a kép, tiszta csíkos lesz az egész, majd visszahajtva megint minden oké. Mi lehet a baja?
-
Kbali
nagyúr
válasz lollipop #38165 üzenetére
Gyakorlatilag nincs különbség. Itt inkább már a panel minősége a lényeg, bár ebben a kategóriában úgyis TFT van, IPS elvétve, ill. MacBook Pro-knak/Air-nek asszem nem IPS a kijelzője, de oda-vissza veri minőségben a többit.
Annyi még, hogy 12,5-ösbe már nemigen lesz optikai meghajtó, már ha ez szempont. -
rengi95
csendes tag
Köszön a válaszod. Sikerült a catalyst control centerben találom egy olyan funkciót ahol hozzálehet rendelni a programokhoz hogy nagy teljesítmény vagy energia takarékos legyen. Jó lenne tudni hogy egyáltalán hogy van felépítve ez a 2 vga-s rendszer mivel próbáltam hogy letiltom az Intelt viszont akkor nem bírta azonosítani a Radeont. Nem tudom milyen szabvány alapján csinálják ezeket a gépeket de valami borzalom.....
-
artiny
őstag
Mit lehet kezdeni egy csillogó,fényes,lakkos notebookkal...annyira csúnyán gyűjti az új lenyomatokat...
-
sasa311
veterán
Valaki tudna nekem linket adni MO-n Asus eee 1215B noti kijelzőhöz (tropára tört belülről, de a gépnek semmi baja!)
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
Fecogame
veterán
Fényes kijelzőből lehet valahogy mattot csinálni? Valami fólia létezik rá? Eléggé zavaró...
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
Fecogame
veterán
válasz nightmare13 #38238 üzenetére
Ekkora a különbség... KELL ilyen fólia
Csak ahogy elnézem, aranyáron vannak, kb. 100$-ért.
Szerk.: Itt van egész "baráti" áron, 60$-ért
[ Szerkesztve ]
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
Borisz76
veterán
Sziasztok.
Felajánlottak megvételre számomra egy :
HP Pavilion DV6000 tipusú asztali notebookot.
Product : DV6500 és egy ilyen is van rajta,hogy : DV6615ew- Intel Pentium Dual CPU T2310 @1.46GHz
- RAM 2 GB
- HDD 120 GB
- Nvidia GeForce 8400M GS
- 3 USB 2.0
- S-Video , VGA , HDMI
- Expansion Port 3
- UTP , Modem , FireWire
- Altec Lansing márkajelzésű beépített hangsugárzók
- Kártyaolvasó ( SD/MS/Pro/MMC/XD )
- Wireless
- Meg valami Biometrikus eszköz....az eszközkezelő szerint.Aksival kb 1 óráig képes üzemelni, eredeti töltője megvan.
Most dobtam rá egy Win7 Ultimate 32 bites rendszert.
Eddig kifogástalanul üzemel.
Egy pici hibája van de az nem zavaró : Hiányzik a Tab billentyű.....Szerintetek mennyit érhet ?
Holnapra kellene választ adnom, hogy kell e vagy sem.Köszönöm előre is a válaszokat !
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
vilmaboy
őstag
Hali!
Vostro 3350-ből tudok valahogy hot-spotot csinálni? A rajta lévő netkapcsolatot tudom úgy osztani, hogy mások bluetooth-on vagy wifin vagy akármin kapcsolódjanak a laptopomhoz és annak a kapcsolatát használják?
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
karakpecze21
senior tag
válasz köszörü #38115 üzenetére
Hali.
Na havernak volt egy ismerőse aki szakszervízbe elintézte hogy bevizsgálják a gépe ingyen.
Mégiscsak a bios-al van gond.Viszont rohadt drága a javítása.
Olyan 25-30k-t mondtak rá.Kérdés csak annyi, ha sikerülne egy olyan bioschipet vennem és én azt kicserélem, papírforma szerint mennie kellene nem?
-
köszörü
tag
válasz karakpecze21 #38247 üzenetére
ha megirod a pontos tipust
akkor megnézem hogy van e
bios ic hozzá eprom iroval meglehet irni az uj biostA lehetetlent megoldom a csodára kicsit várni kell !(TEL:06702860681)
-
karakpecze21
senior tag
Szia.
Köszönöm szépen.
Megnézem a pontos típust és holnap megírom.
Ha neked lenne ilyen chip akkor azt nekem kellene újraprogramoznom?Nekem sajnos nincs eprom íróm és nem is értek sajnos hozzá. -
köszörü
tag
válasz karakpecze21 #38249 üzenetére
a biost én betudom irni
a probléma a ki be szerelés
a laptopokon a bios be van forrasztva az alaplapra
csak komoly forraszto álomással lehet cserélniA lehetetlent megoldom a csodára kicsit várni kell !(TEL:06702860681)
Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest