Hirdetés
Aktív témák
-
Kommy
veterán
Sziasztok!
Nekem egy olyan gondom lenne, hogy vettem a laptopomba (fujitsu siemens amilo pi2512) a jelenlegi 1 GB-os mellé 667 es , egy 2GB-os 800-as ramot, és ha mind a két ram benne van a kkor kékhalálozik mégwindows indítás közben, Külön külön mennek gond nélkül, lehetne e ezzel csinálni valamit vagy marad az hogy csak a 2gb os-t hagyom benne a gépben.
Előre is köszönöm. -
Kommy
veterán
Sziasztok!
Van nálam egy samsung np-n150-hat1at típusú netbook és vissza kéne állítani alap helyzetbe. Van ez a samsung recovery solution 4 gondolom ezzel lehetne visszaállítani ezt erősítsétek, vagy cáfoljátok meg nekem.
Tehát egy telejesen új windowsra lenne szükségem mintha most kapcsolták volna be a gépet.
windows 7 starter van telepítve (német) és ez is kéne rá (németül) -
Kommy
veterán
válasz Bogyó bá' #37468 üzenetére
Leszedtem a samsung-nak a manulaját, de persze, hogy windows kell hozzá, ott szépen le van írva. Tundnám, hogy egy manuálnak minek külön program miért nem jó egy univerzális pdf amit akáhol, akármivel meg tudok nyitni, meg ráadásul az nem lenne 180MB agyam eldobom.
Szerencsére bejön a samsung recovery solution éppen állítja vissza.
Remélem visszállítás után rendes lesz.
-
Kommy
veterán
Fura úgy néz ki teljesen alap rendszer nincs rajta semmi, ezek szerint sikerült a visszaállítás.
Password hint-ben ott volt a jelszó:
Németül kicsit furcsa a windows , hiába tanultam 8 évig semmit nem értek belőle, még jó, hogy ikonokból, plusz a helyükből tudom nagyjából mi micsoda.[ Szerkesztve ]
-
Kommy
veterán
válasz Bogyó bá' #37472 üzenetére
Igen a sok Samsungos szemét + McAfee is fenn van, ha az tényleg csak próba verzió akkor nagy átverés az egész , mert aktiválni sem engedi, hogy nem támogatott verzió.
Nem az enyém a gép 0gy nem foglalkozom a szeméttel, csak annyi a lényeg, hogy újra legyen telepítve, meg le legyen frissítve minden a legújabbra.
köszönöm a segítséget.
-
Kommy
veterán
válasz picur850702 #37634 üzenetére
azérrt van kettő usb csati rajta, hogy anagyobb fogyasztású vinyók is menjenek benne, van amelyiknek elég az egy usb is.
-
Kommy
veterán
válasz LaptopSystem #37675 üzenetére
biztos, hogy van benne mikorfon, mert az csak egy opcionális dolog benne.
(#37674) cymy: azt írja, hogy kacsold be a bluetooth-t, hogy registrálni és felfedezhető legyen téve.
AMúy szerintem az is előfordulhat, hogy nincs is bluetooth a gépedben. az eszközkezelőben van egyáltalálln bluetooth?[ Szerkesztve ]
-
Kommy
veterán
Tudnátok valami módszert, vagy programot ajánlani amivel lehet tesztelni a hálózat megbízhatóságát. Logolnia kéne a dolgokat hogy visszanézhető legyen miután lefutott, hogy össze lehessen hasonlítani egymással az adatokat.
Az ok amiért ez kéne, egy ilyen minde egyben modem/router/voip/wifi pirelli (T-home)-os csodám van és szerintem emiatt vannak gondjaim a nettel (mivel eléggé melegszik), szeretném valahogy egyforma körülményeket teremtve kipróbálni úgy hogy hűtöm, meg hűtés nélkül, hátha észrevehető lesz a különbség.
[ Szerkesztve ]
-
Kommy
veterán
Nem a net sebességgel van bajom hanem azzal, hogy elkezd akadozni a net, mérésre jó a sebesség , de pl egy weboldalt akadozva hoz be ekkor. Megnő pl a ping is elég nagymértékben. Online játszok néha race 07-el és akkor veszem ezt észre. Most jobb a helyzet, hogy a wi-fi-t kikapcsoltam benne, de még így sem az igazi, ez előtt egy dlink modem volt annál nem tapasztaltam soha ilyet, ez is csak most kezdett előfordulni, hogy jobb lett az idő és melegebb van a szobában.
-
Kommy
veterán
válasz selenge #38073 üzenetére
Van egy laptom nálam aminél szintén nincs háttérvilágítás, ez a gép nagyjából 3 évig ment így most meg újra kéne forrsztani a gpu-t hogy működjön. Ebben lett cserélve már minden de nem javult meg, nagy valószínűséggel itt a gpu vezérli a háttérvilágítást, de ebben csak akkor lennék biztos, ha meg lenne csinálva.
-
Kommy
veterán
válasz gizmó666 #38088 üzenetére
A csupa nagybetűvel írás a kiabálást jelenit ha nem tudnád.
Amúgy miről kesz értesítést vedd fel (elmentem ezt a az oldalt jobb oldaon) és van egy kis boríték ikon és ha van rajta pipa akkor azért kapsz értesítést, ha nincs akkor nem kaphatsz.
Sőt most nézem hogy a cikkek tetején is megoldható az értesítés kérése anélkül, hogy elmentenénk az adott fórumtémát.
(#38089) selenge: valószínűleg egy kicsit megmozgatod ilyenkor az alaplapot és megnyomja a gpu-t és ekkor érintekzik a megfelelő láb.
[ Szerkesztve ]
-
Kommy
veterán
válasz superecneB #38819 üzenetére
ha jól látom az aceré is 19V-os akkor nem lehet vele , gond, persze még ami fontos hogy ugyan úgy legyen a polaritása a két csatlakozónak. az Amper ebben az esetben nem számít. Tehát ha a polaritása ugyan az akkor rádughatod. Aközepének kell lennie a pozitívnak, a akülsejének pedig a negatívnak.
Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest