Hirdetés
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Preason
csendes újonc
Szép estét nektek !
Egy olyan problémával fordulok hozzátok ,ami telefonnal kapcsolatos (Samsung Galaxy Grand Prime ) remélem valaki találkozott,hasonló problémával lehet ,hogy szoftver / hardver hibás a készűlék ? Szóval a touch pad részével lenne problémám , a minap arra lettem figyelmes hogy ha multi touch-olok a telon (bal új /jobb új ) egy bizonyos ponton amikor a két új őssze találkozik fektetett módban a képernyő be remeg és meg bolondul a telefon hiába le vettem már a kezem a képernyöről és probálok lépkedni nem megy remeg rezeg a képernyő és ez 10/15 mp ig igy megy . Várom a válaszokat remélem nem írtam le hűlyén a dolgot szép estét nektek -
Preason
csendes újonc
Sziasztok !
Egy s.o.s problémám akadt :/
Lenne egy alcatel one touch pop c1 (4015x) telefonom és boot loopos lett (Csak a logoig jutt el ) Custom recovery van rajta és probáltam factory / wipe case-t csinálni semmit nem reagált , raktam fel rá másik rom-ot (cwm) -ben csak a logó változott meg ugyan ugy boot loopos a telefont ezen már csak a gyári szoftver vissza álitása segit ,nos igen fel mentem az alcatel gyári magyar oldalára és letöltöttem egy bizonyos softver upgrade programot az alcatelhez nos igen itt lenne a baj mert amikor kiválasztom a modelt fel dugom usb re a telót elindul a program és hiba üzenet a programnál ( Hiba az internet csatlakozásnál ujabb alkalmazás frissítés elérhető) ezt a softver upgrade nevű programban írja és nincs is új program és nem tudok semmit se csinálni . Ezért hozzátok fordulok segítségért hátha vannak itt alcatelesek akik megtudták oldani a szoftver frissítést
Előre is Köszi u
Űdv -
Preason
csendes újonc
válasz BLUE TORNADO #40612 üzenetére
Download modba nem tom tenni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.