Hirdetés
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Impressa
őstag
válasz default. #46393 üzenetére
Egyik fórumtárs futott bele egy ilyen szituba egy-két napig sikerült szívatni a jóembert. Belinkelném ha még meg lenne, de már kitöröltem a mentett oldalak közül. Érdemes lenne beleolvasni hatalmas
szerk.: közben megtaláltam link
Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
Impressa
őstag
Szia!
VLC player, KMPlayer
[ Szerkesztve ]
-
Impressa
őstag
válasz spiritex #46471 üzenetére
A képen látod, hogy kékkel jelölt aljzat kap állandó feszültséget, abban leledzik a router adaptere. Gondolom a többi a szürke színnel jelölt aljzathoz van hozzárendelve/alárendelve, azaz ha ott lecsökken az áramfelvétel, akkor automatikusan lekapcsolja a többi konnektort is. Szünetmentes tápoknál pl. van utp csatlakozás, és néhány funkciót be lehet állítani szoftveresen is.
-
Impressa
őstag
-
Impressa
őstag
-
Impressa
őstag
válasz Tonoic #46913 üzenetére
Keresd meg priviben a kollégát, ő mit tud mondani neked. Utána eldöntöd érdemes-e foglalkozni vele, vagy inkább váltasz egy újabbra. Nem érdemes várni vele, mert a végén tényleg papírnehezék lesz belőle.
[ Szerkesztve ]
-
Impressa
őstag
válasz Dexter-2000 #46926 üzenetére
Nyisd meg az egyik lejátszási listádat és ott tudod beállítani, hogy privát legyen.
Középen láthatod a négyzetet, ahova be kell tenned a pipát.
-
Impressa
őstag
válasz Dexter-2000 #46928 üzenetére
Nincs mit
-
Impressa
őstag
válasz vakond5 #46965 üzenetére
Igen rá tudsz dugni, csak a ventin lévő csatiból kell kivenned a kábelt, és áttenni a két pines csatira. ( persze a másik veti kábeléről levett csatira gondolok ) És a 12 V-os ágat kötöd be. Jahh és egyformának kell lennie a két csati kialakításának ebben az esetben. Vagy elvágod a kábelt és használsz ilyet, bár ez nem annyira esztétikus megoldás.
-
Impressa
őstag
válasz vakond5 #46967 üzenetére
Visszafelé azért nem működik, mert a 3pines csati nem fér el a 2 pines csatlakozóban, szélesebb. A 2 pines igen az belemegy a 3 pines helyére.
Ha összehasonlítom egy ventivel amelyiken szinezve vannak a kábelek az jó? Igen jó lesz.
-
Impressa
őstag
válasz pelenka35 #47515 üzenetére
Az telejsen jó érték, amit ír. Aida 64-et próbáltad már. RAM hőmérsékletet nem fogsz tudni mérni, mert nincs benne szenzor - ez elég ritka RAM-ok esetén, de létezik -
HD Sentinellel nézted már? pl. lemezkiasználtság mekkora.Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
Impressa
őstag
válasz forintuser #47544 üzenetére
Hali!
Van benne riasztó?Egyébként jót is teszel a kocsival, ha megjáratod kicsit, mert a hidrotőkék járataiból kifolyik az olaj, és annyira nem tesz nekik jót, emiatt indításkor sokkal hangosabbá is válnak. (persze rövid időn belül elcsendesednek )[ Szerkesztve ]
-
Impressa
őstag
válasz forintuser #47549 üzenetére
+1
[ Szerkesztve ]
-
Impressa
őstag
válasz Intel fan11 #47591 üzenetére
Ez azt jelentheti, hogy wifit is tud kezelni. De szerintem nincs benne, mert akkor azt írták volna, hogy Wifi-s.
[ Szerkesztve ]
-
Impressa
őstag
válasz proxie #47639 üzenetére
Hali!
Amit linkeltél képet az maga a tragédia, a GPU-d 100°C és 100%-on pörög Ott valami gubanc van. Valami pörgeti folyamatosan a GPU-dat. Örök vadászmezőkre fogod küldeni a videokártyádat.
Gyere át ebbe a topic-ba a képpel együtt.[ Szerkesztve ]
-
Impressa
őstag
válasz juve600 #47700 üzenetére
Hali!
Lemezfelült-tesztet kellene futtatnod. Pontosabban a lemez felületének újrainicalizálást kellene elvégezned a tesztel, ami adatvesztéssel. Ha szektor hibákat írt ki a Sentinel, ez nem azt jelenti, hogy rosszaik is, csak épp az adott szektor(ok)ba nem tudod írni megfelelően, amit kábel, vagy táphiba is okozhat. Ments le róla mindent, és futtasd le a tesztet, szerintem az helyre fogja hozni a lemezedet. Ha gondolod megerősítésképpen dobd át ebbe a topic-ba, és a Sentinel szakértője megmondja neked a tutit.
[ Szerkesztve ]
-
Impressa
őstag
válasz seederking #47753 üzenetére
Nem beutaló köteles, és fizetni sem kell érte. 30 éves kor felett viszont kötelező, arról kellene értesítést kapni. 30 év alatt nem kötelező, de fizetni kell érte. Kb. 1 hónapja voltam, és semmit nem fizettem, megcsinálták, utána meg mentem vissza az eredményért.
-
Impressa
őstag
válasz anonymus89 #47799 üzenetére
Hát én erre azt mondom neked, hogy rendszeresen porszívót használtam műszálas ecsettel éveken keresztül,elég sok gépnél( laposoknál is) egyiknek sem volt semmi baja. Megfelelő használat kérdése az egész véleményem szerint, és akkor nem lehet gondod belőle. Sűrített levegős megoldás is tökéletesen jó, azt ritkán használtam, mivel nincs otthon.
[ Szerkesztve ]
-
Impressa
őstag
válasz anonymus89 #47801 üzenetére
Ha végig nézed az alaplapod, és nem látsz sérülésre utaló nyomot( nem hiányzik róla semmilyen smd alkatrész), akkor nem hinném, hogy köze lenne hozzá, azaz nem a sűrített levegő okozta a problémát. Persze logikusan ezzel köti össze az ember. Persze én sem azt mondom nem lehet tönkre tenni vele, de nem tartom annyira veszélyesnek. Szerintem sokkal "megterhelőbb" az alaplapnak, mikor újra áram alá helyezed.
-
Impressa
őstag
válasz anonymus89 #47807 üzenetére
Gondolom azt tudod, hogy a Codegen tápok, nem a teljesítményükről, és minőségükről voltak híresek. Szóval ha teheted, akkor ne is használd. Másra használva, még jó szolgálatot tehet, de gépbe nem tenném.
-
Impressa
őstag
válasz anonymus89 #47809 üzenetére
Ez igaz, nekem is van még belőle kettő , a többit már elajándékoztam.
-
Impressa
őstag
válasz pendre54 #47895 üzenetére
Elég agresszív "vírusod" van, arra készülj, ha semmi sem fog használni, akkor újra kell húzni a rendszered.
Ha jól tudom ezt hívják DNS mérgezésnek. Esetleg külső meghajtóként egy másik gépre kötve, lefuttatni mindent a vinyón, lassú kereséssel. De még az is lehet, beeszi magát a másik gépbe is.Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
Impressa
őstag
válasz Predator2 #47900 üzenetére
Nézd át a win 7 topic-ba is, mert ott is folyamatosan jön neki a segítség.
[ Szerkesztve ]
-
Impressa
őstag
-
Impressa
őstag
válasz Vakegérke #47902 üzenetére
Közben megoldódott a probléma DS39 fórumtárs segítségével.
Predator2 szerintem ez nálad is gyógyír lehet a problémádra.
[ Szerkesztve ]
-
Impressa
őstag
-
Impressa
őstag
Na igen, a másodlagos hatást, azt nem szokták az ezzel foglalkozó szakik sem figyelembe venni - tisztelet a kivételnek - pont nővéremék jártak így évekkel ezelőtt. Nekik a telefon vonalon ment be, és két routert, 3 laptopot, 2 asztali gépet, és két utp-s nyomtatót vágott haza. Na már most sógorom orvos létére, erre rákérdezett, hogy a telefon vonal védelmére nincs e szükség, de azt a választ kapta, hogy nem lesz vele gond. Mire velem beszéltek, és segíthettem volna már megtörtént a baj.
[ Szerkesztve ]
-
Impressa
őstag
+1 ez így van. Azt már nem tudom, hogy akkor mire terjedt ki a biztosításuk. Viszont másnap egy rendelést úgy kezdeni, hogy a betegek sorban állnak, és nincs eszköz a kezében ( recept nyomtatás stb. ) az eléggé megnehezíti a dolgát, ezért is gondolkozott védelemben.
-
Impressa
őstag
válasz proxie #48106 üzenetére
Szia!
Erre gondolsz?Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
Impressa
őstag
Akkor marad a fájlrendszer módosítása, mert 32 GB fölött NTFS-t használunk amúgy is. Egy FAT32 mappa csak bizonyos számú almappát és fájlt tartalmazhat (összesen 65536 bejegyzést). Egy-egy almappa, vagy fájl több bejegyzést is lefoglalhat magának (függ a fájlnevének hosszától).
[ Szerkesztve ]
-
-
Impressa
őstag
válasz orion1025 #48746 üzenetére
Teljesen egyetértek veled. Nagyon sokan saját bőrükön tapasztalják, hogy a szabadság "nem jár" csak adható, ha a főnök úgy gondolja, sajnos. A fizetésről nem is beszélve... Ha meg élsz a törvények adta jogaiddal, akkor közlik veled, kívül tágasabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest