Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- VGA-im eddig - képekkel bővítve
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
Aktív témák
-
KrAt
veterán
Valaki segítene nekem, mert szétb@szom ezt a g.ci gépet.....
Tegnap leszedtem valamit, csomó rar fájlból állt. Tegnap a biztonság kedvéért végigfuttattam a crc ellenőrzést, jó volt (az sfv fájlt indítottam el TC-vel)
Ma akarnám kicsomagolni, a 6. rar fájnál crc hibát ír ki. Holott még tegnap jó volt, mostanra elromlott magától, vagy mi a halál van? Csak feltöltöttem az adatot, semmi mást nem csináltam vele, annak meg tudtommal nem kéne elbasznia a fájlt..Mi a megveszekedett szent szar van ezzel? Nem ez az első dolog, ami crc-s...
sőt, a 10. rar is crc-s... Hát ilyen a mesében sincs..
[ Szerkesztve ]
-
KrAt
veterán
Meghalt az asztali gépem.. Ment a Winamp, egyszercsak sípolás (gondolom zene befagyott) azóta indulásnál a csík megáll, és ennyi.. Egyik Oprendszer se.. Hol keressem a hibát?
-
KrAt
veterán
Ha van egy powerpoint animációja anyumnak, az alól kéne nekem a zene. Ki lehet szedni a zenét vhogy?
-
KrAt
veterán
válasz zolisx4 #35025 üzenetére
Ha ki tudnám hámozni, mit akarsz
Valszeg azért gyorsabb a 4 magos, mert kihasználja az a valami (amit nem írtál, mi gyorsabb) a 4 magot. És akkor sokkal jobban jársz, ha van 4x2700 ft-od, mintha 2x3000 lenne, ezt te is belátod
Ha meg nem használja ki, akkor azért lehet gyorsabb, mert más arcihtektúra, esetleg más gyártó, frissebb oprendszer, stbstb -
KrAt
veterán
Sziasztok!
Olyan progi kéne nekem, amivel a kliensen lehet szabályozni, melyik program éri el a netet, és melyik nem.
Gyakorlatilag meg kéne szűrni, hogy csak 1-2 program érje el a netet (távfelügyelet, stb) és a többi meg nem (böngésző, torrent, stb) és mindezt jelszóval lehessen védeni, hogy az előtte ülő ember ne érje el a beállításokat.Létezik ilyen, ami ingyenes, és jól használható?
Előre is köszi,
Ateszu.i: gyakorlatilag olyan, mint a ZoneAlarm, hogy megkérdi, mehet-e netre vagy sem, de csak jelszóval lehessen a beállításokat módosítani és programot engedélyezni
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- BOMBA ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 640 G9 Laptop! / i5-1235U 16GB 256GB 14"col garancia/
- Új Asus ROG Zephyrus G14/RYZEN 7-6800HS/16GB Ram/1000 GB SSD/AMD RADEON RX 6700S 8GB/GARI
- Freewell Mega Filter 16 Pack szűrőkészlet DJI Mini 4 Pro drónhoz
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest