Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Hujikolp
őstag
Valaki tud Linux alá olyan playert ami viszi az *.rm fájlokat?
-
Hujikolp
őstag
Valaki tudja, mennyire életképes a LI-Polymer akku? Rálehet-e tölteni, bírja a lemerítést stb..
-
Hujikolp
őstag
válasz zsolesz010 #14979 üzenetére
Telefonba lenne, nem tudom h ott mennyire lehetne formázni, mert a töltő autómatikusan lekapcsol, ha érzékeli h fel van töltve.
Jobb a LI-Polymer mint a Li-ion?
[ Szerkesztve ]
-
Hujikolp
őstag
válasz zsolesz010 #14982 üzenetére
Tehát ha feltöltötte az akkut, akkor rajta kell hagyni, és akkor fullra feltölti, majd lemeríteni, és ezt 3x. Utána, már nem kell a csepptöltés, vagy csak nem árt ha rajta marad egy kicsit?
-
Hujikolp
őstag
Ha a gép hátuljánál lévő 4db ledből 3 zölden világít, de a 2-es led pirosan, akkor milyen hibajelenség van?
-
Hujikolp
őstag
-
[ Szerkesztve ]
-
Hujikolp
őstag
Tudna valaki nekem egy olyan adatvisszaállító progit javasolni, ami ingyenes, és a teljes partícióról vissza tud szerezni kiválasztott adatot? Eddig már többel próbálkoztam, de egyik sem ingyenes, és demóban sem tudta visszahozni.
[ Szerkesztve ]
-
Hujikolp
őstag
Üdv!
Villám és pillanat áramkimaradás ellen milyen kütyü javasolt a gép elé?
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest