Hirdetés
Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
Üdv!
Van egy bluetooth-os egerem, a notebook beépített bt-jával használom. Microsoft Notebook Mouse 5000. Az a bajom vele, hogy véletlenszerűen "elalszik" és csak 3-4..6-8 másodperc után tér magához. És az elalvásoknak semmi köze a használathoz, van, hogy mozgás közben fagy meg, tehát semmi oka standby-ba menni. Ha itthagyom a gépet akár fél órára, akkor egy pillanat alatt magához tér, gondolom, ez a normál standby mód. Elem merülést nem jelez. -
Khelben
nagyúr
Az mitől lehet, hogy a 15 Mbps internetből a routerhez vezetékkel csatlakozó gépen megvan mind a 15 Mbps, a wifin csatlakozó notebookon csak 10-12? A vezetékes gép 100 Mbps-sel csatlakozik, a notebook 54 Mbps-sel, de gondolom ez is elég lenne a 15 Mbps-hez. Ha odarakom a router mellé a notebookot, akkor is, tehát nem hiszem, hogy vételi probléma.
-
Khelben
nagyúr
válasz csiktor #47530 üzenetére
Tehát ha az asztalin méred speedtest-el, akkor 15Mbit, ha laptopon, akkor csak 10-12? Esetleg valami tűzfal beállítás?
Így van. A laptopon csak a win7 beépített tűzfala van, az asztalin Comodo.
És ha rádugod a laptopot kábellel? Az mit mutat?
Akkor a laptopon is megjön mind a 15 Mbps.
-
Khelben
nagyúr
Ha 1 db VGA kártya van, akkor 2 db PCIE kártyahellyel ellátott alaplapon mindegy, melyikbe van dugva vagy van kitüntetett "első számú" PCIE hely?
-
Khelben
nagyúr
válasz littlerock #47723 üzenetére
Ilyen kell, meg egy usb-s HDD, amit rákötsz. Wifihez kell még egy usb-s wifi adapter, de egyszerűbb bekötni madzaggal a hálózatba és eléred megosztott meghajtóként. Mondjuk DVD-t nem játszik le, de feltolhatod a hdd-re a dvd-ket ISO file-ban, azt lejátsza.
A hangot optikaival bekötöd az 5.1-be, a tv-hez meg veszel egy rca-scart átalakítót 2000 forintért.[ Szerkesztve ]
-
Khelben
nagyúr
válasz littlerock #47726 üzenetére
A hdd-t a lejátszóba kötöd, a lejátszót a hálózatba, így megjelenik a hdd a hálózaton. Nem kell külön rákötni, a lejátszó gondoskodik róla, hogy látszódjon és elérd.
Simán megy az is, hogy a pc-ről másolsz a hdd-re, közben a lejátszóval nézel egy filmet pl.[ Szerkesztve ]
-
Khelben
nagyúr
válasz littlerock #47728 üzenetére
Azt még nem próbáltam, de biztos, hogy nem ismer annyiféle formátumot, mint egy ilyen lejátszó és nem lehet hálózaton összekötni a pc-vel.
-
Khelben
nagyúr
Miért van az, hogy egy hálózati meghajtót (WDTV-hez kapcsolt hdd) az egyik gépről névvel, a másikról csak ip címmel érek el?
-
Khelben
nagyúr
válasz Speeedfire #47776 üzenetére
Mindkettőn Win7 Ultimate, csak az egyiken angol, a másikon magyar. Az egészet egy wifis router köti össze. Pár napja még működött tökéletesen, most meg ez a helyzet. Nem rémlik, hogy elállítottam volna valamit.
-
Khelben
nagyúr
Üdv!
Hogy lehet wifi hotspotot csinálni a notebookomból, ha sem a Virtual Router, sem a ConnectifyMe nem támogatja a chipsetet? (Intel Wifi Link 5100) Milyen program létezik még erre, amivel érdemes próbát tenni?
-
Khelben
nagyúr
-
Khelben
nagyúr
válasz Bull Boss #48872 üzenetére
Ez pedig nagyon úgy tűnik, mintha nem kapna áramot. 1-2 percig tartja egy kondi benne az adatokat, aztán vége. Szerintem mérj rá műszerrel a vezetékekre, hogy gyújtás elvételkor kap-e áramot, meg hogy jó helyen kapja-e. A rádión szokott lenni matrica a vezeték kiosztásról.
-
Khelben
nagyúr
Létezik olyan összekötő kábel, amivel pl egy set top box HDMI kimenetét rá lehet dugni egy monitor DVI bemenetére? Tudom, ilyenkor a hang nem megy át, de a kép átmenne?
-
Khelben
nagyúr
válasz Hunter2 #48980 üzenetére
A socket 478-as mobil és asztali procik csereszabatosak, legalábbis nekem volt olyan notebookom, amiben gyárilag asztali celeron proci volt, amit később én cseréltem mobil p4-re.
Fordítva nem tudom, működik-e (mobil proci asztali lapban). Meg elvileg a socket478 se azonos a microfcpga-val, hiába van ugyanannyi lába. De ezt majd valami inteles guru kifejti. -
Khelben
nagyúr
válasz Ezekiel Ston #49026 üzenetére
Szaggatni fog a kép, a távoli asztal kapcsolatot nem arra találták ki, hogy mozgó képet vigyen át.
Aktív témák
Hirdetés
- Üzleti Laptopok 29.990Ft-tól! Dobozban, ÁFA-s számlával!
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49mm Black Titanium Black Milanese Loop - M
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÉPSÉGHIBÁS
- Bontatlan - MacBook Air Retina 13" M3 Chip / 8C CPU / 10C GPU / 16 GB / 512 SSD - Magyar
- HP EliteBook 840 G5, 14" FHD IPS 120Hz!, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 2GB AMD VGA, SZÉPSÉGHIBÁ
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest