Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
Aktív témák
-
N!Tr0v!CS^^
csendes tag
Szevasz.
Olyan problémám van, hogy tegnap raktam ujra a gépet. OP: Win7 x64
A gép 2 magos ebből az egyik 90% on pörög a másik alig 1%...totál lasssú a gép...
folyamatok közt semmi nem jelzi h mitől lenne leterhelve a cpu...viszont ha erőforrás figyelőbe nézem akkor a rendszer megszakitások ott van h 40%... s nem lehet leállitani...vmi ötlet? THX előre is
-
N!Tr0v!CS^^
csendes tag
na ujabb fejlemény...
van a gépen Wifi & Bluetooth.
Ha FN+F2 vel rámeek h WIFI& Blue OFF s utána az oldalt levő kis gombbal is offolom akkor a rendszer megszakítás ismét 40%...
Ha FN+F2 vel csak a Bluetooth van bekapcsolva s offolom az oldalt lévő gombbal ismét rendszer megszakítás 40%...rossz a bluetooth?
-
N!Tr0v!CS^^
csendes tag
Hello.
A problémám a következő s remélem tudtok segíteni .
Windows Xp boot után egyből fekete képernyőt kapok nyíllal...szal az üdvőzlő képernyő nem jön be meg semmi szal semmit sem tudok kezdeni a géppel...Windows helyreállítást próbáltam, nem segített...
Vmi ötlet?
-
N!Tr0v!CS^^
csendes tag
Hali.
2 magos gépem van...
Amikor belépek a windowsba akkor az svchost.exe 50% on fut szoval az egyik procit 100% osan terheli. Bejelentkezés után olyan 5-7 perccel magától eltünik a terhelés.
Mi lehet a probléma?OP: Win 7
Válasz(oka)t előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
N!Tr0v!CS^^
csendes tag
Hali.
Az a kérdésem lenne, hogy TL-WR340G (TP-Link 54 Mbps Wireless) Routerben a sávszélességet meglehet osztani?
Szóval h melyik ip (vagy mac cím) mennyi sávszélességet kapjon.Kerestem de nem találtam.Vagy esetleg máshogy kellene csinálni vmit?
Válasz(oka)t előre is köszönöm
-
N!Tr0v!CS^^
csendes tag
Üdv.
Nagyon sürgős lenne :S
Az asztali gépnél végeztem HDD regenerátorral egy vizsgálatot nem volt hiba...
utána csintam egy memoria vizsgálatot úgy h egyik modult kiszedtem szal volt benne 256mb 768 mb helyett, ekkor kiirta ujrabootnál h CMOS different memori size nyomtam egy f4 et lefuttattam a vizsgálatot nem volt hiba....aztán beraktam a másik memoriát is s utána nem akar elindulni... elkezd krepegni de nem látom h a vinyo pirosan villogna...aztán megáll...fekete képernyő...mintha a vinyo nem pörögne...nem tud bootolni cd ről sem...vmi ötlet? :S
Választ előre is köszönöm
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Politika
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- TCL LCD és LED TV-k
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos autók - motorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.