Hirdetés
- VGA-im eddig - képekkel bővítve
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
-
-FM-
csendes tag
válasz csigaADSL #4637 üzenetére
Viszont ezt az egyszeri cserét is félhivatalosan intézik,mert hivatalosan 1 pixel miatt az ujjukat se kéne mozdítaniuk... szóval ez az egyszeri csere is a bolt kedvessége miatt van...
viszont most 1 idelye nem tűnt fel a pixel..lehet a miatt,mert a hátlapon van karc védő fólia,és a fólia és a gép közé levegő volt beszorulva (kb azon a területen ahol a hibás pixel néha feltűnt),most ezt eltávolítottam és eddig nem tűnt fel...lehet közük volt 1máshoz? -
Zozzant
addikt
-
Zozzant
addikt
válasz csigaADSL #8728 üzenetére
De akkor gondold át, a 3G kártya az egy wireless hálókártya, a másik gépben meg a lan kártya az nem wireless... akkor semmi más dolgod nincs mint a nem wireless eszközt vezetékkel kötöd a wireless routerre, a 3g-s eszköz meg wireless csatlakozik. A wireless router osztja a belső hálózatra a címeket. Egy pécét használni router helyett net megosztásra az nem túl praktikus és nem túl gazdaságos.
https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html
-
Hybryd
tag
válasz csigaADSL #8728 üzenetére
Aaaargh... Én is fel lettem húzva hogy mindenki routert akart rádnyomni
Az internet kapcsolat megosztása két számítógép között már win98SE vagy ME vagy mióta a windows része, XP alatt asszem a hálózat beállítása vagy milyen varázslónál kell keresgélni.
Csak be kell írni a súgóba, hogy "internet kapcsolat megosztás", é voilá...Zozzant, azért az érdekelne, milyen az a "3G router".. A mobilhálózat jeleit osztja szét, vagy mi?
Más: tudna valaki telepítés nélkül is működő dc klienst mondani? (olyan gépre kéne, ahol nem vagyok rendszergazda)
Aktív témák
Hirdetés
- BOMBA ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 640 G9 Laptop! / i5-1235U 16GB 256GB 14"col garancia/
- Új Asus ROG Zephyrus G14/RYZEN 7-6800HS/16GB Ram/1000 GB SSD/AMD RADEON RX 6700S 8GB/GARI
- Freewell Mega Filter 16 Pack szűrőkészlet DJI Mini 4 Pro drónhoz
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest