Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
Aktív témák
-
zsolesz010
senior tag
válasz Vulkhaan #12503 üzenetére
Szia!
Valószínű, hogy ha aktív hűtésre cserélnéd a melegedő passzívat az északi hídon, akkor oda kell bedugni a ventit
Üdv!
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
zsolesz010
senior tag
válasz Vulkhaan #12505 üzenetére
Az NB_FAN azoknak van otthagyva, akik aktív hűtésre cserélnék az északi híd passzív hűtőjét. Más kérdés, hogy erre van-e valakinek is szüksége. A brutál kinézetű hőcsöves passzív hűtő bármikor leszedhető, egyszerű felfogatást kapott.
Ha nem melegszik az NB, akkor próbáld meg figyelmen kívül hagyni azt a dugaszt
Vagy barkácsoló kedvű emberek ráapplikálnak egy kis ventit az NB-re ültetett passzív bordára, és abba a dugaszba dugják be
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
localhost
Közösségépítő
válasz Vulkhaan #12930 üzenetére
Én erre ugye azt szoktam mondani... hogy ami van a polcon, azt levesszük és használjuk!
Nem hinném, hogy annyira sokféle 64 bites oprendszer tolongana a polcodon, hogy ne tudnád eldönteni, közülük melyiket is kellene használni.¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
zsolesz010
senior tag
válasz Vulkhaan #13072 üzenetére
"A basic explaination of Interleaved memory is, the memory on the motherboard is accessed as if it is one large block of memory e.g. the 2 RAM modules act like they are 1 RAM module. This reduces acess times and gives an overall speed boost."
Összefésülve kezeli a több memória-modult. Úgy használja pl a 2 ram modulod, mintha azok egyetlen modul lennének. Csökkenti az elérési időt, növeli a sebességet.
-
zsolesz010
senior tag
válasz Vulkhaan #13075 üzenetére
Everest 4.5 esetleg nincs kéznél?
Azzal nézd meg a memória olvasást, írást, másolást.
-
localhost
Közösségépítő
válasz Vulkhaan #16513 üzenetére
Szia! Van itt tanács tucatszám: [Kattints_ide!]
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
localhost
Közösségépítő
válasz Vulkhaan #16515 üzenetére
Így van! Pontosan erről értekeznek, beszélgetnek vitatkoznak a kollégák a másik topicban!
Mindent eldöntő válasz nincs!Én hátulról visszafelé olvasom a topicot, csak az elmúlt 30 - 35 hozzászólásban olvastam legalább 5 tanácsot, hogy ilyent vegyél és legalább hármat, hogy milyent ne. Továbbá, hogy én ilyent vettem és elégedett vagyok, mert...
[ Szerkesztve ]
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
marsu
veterán
válasz Vulkhaan #39931 üzenetére
Szia!
Nem nagyon foglalkozom tuninggal, meg most épp ezt a gépet nem is nagyon lehet ...
Van akinek a memória megy 800MHz-en, nekem a proci!
De van egy jó kis Tuningos topik, itt biztosan tudnak tanácsot adni neked.
Press any key to continue ...
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Vulkhaan #39942 üzenetére
Nem véletlenül linkelték a többiek már ezerszer a Tuning, kezdőknek, szájbarágósan topicot, épp arra való, hogy feltegyél ilyen jellegű kérdéseket. Ott eléggé vágják a témát, sok tuningolós arc mozog arrafelé (nekem is sokat segítettek!), tedd fel ott is a kérdésed, hogy mikkel hogyan próbálkoztál, valaki hozzáértő tuti segít.
Sk8erPeter
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs