Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Stirbi
addikt
válasz No-kia #30198 üzenetére
igen-igen,de hát azt alapbol a 64 bitest teszi fel a instalácioslemezröl, beszélve gigabyte , aty ... audigy , csak azért kérdezösködök ,mert lehetséges,h váltok 64bit es vistára. mert 4gb ram om van és abbol 3,325 öt ismer fel a 32bit es vistám, és ha már ott a ram akkor ne csak disznek legyen, szerintetek?
-
Stirbi
addikt
üdv
estére bekapcsolva hagytam letölteni a gépem és bekapcsoltam most amonitort és eza hibaüzenet fogadott: ,,GUI.exe müködése leállt,,- nemtudja vki h mi lehet a gond?
-
Stirbi
addikt
üdv all
aztszertném kérdezni,hogy neme tud valaki nekem mutatni egy felmérést ,hogy hány ember használ xp-t vagy vistát? csak érdeklödés képpen ti melyik hivei vagytok?
-
Stirbi
addikt
csá all
azt szretném kérdezni,h nero 7 kompatibilis vistán? kéne müködnie?
ámen
-
Stirbi
addikt
csá all
hallgatok internetes rádiokat , iyeln ,,m3u,, filero linditom ésfelszeretném játszani, tudtok vmi progit amivel fellehet?
-
Stirbi
addikt
helo mindenkinek lenne egy gondom
tehát xp nél ha van csatlakoztatva a gépemhez usb 2.0 ás webkamera eszköz akkor az msn ben ha webkamerázást inditok, vagy a partnerét vagy az enyémet akkor befagy az msn ,de csak akkor ha nekem is van csatlakoztatva webkamera eszköz a gépemhez, már probátlam több webkamerával is.
de azaz érdeskes ,hogy ez a probléma csak xp alatt van
szerintetek mi lehet a gond? légyszives segitsetek
ja és a legfrisebb webkamdrivert használom
-
Stirbi
addikt
szoszi teso
ha cpu -t tuningolsz nem muszály a ramokat is huznod, beállitod pl a legkisebb ramszorzot és ugy huzod a procit mig a ramjaid is birják. egyébként ha 1066os ramrol lenne szo nem is kéne ilyenen izgulni, mivel a lapod ugyis 1066 ig kezeli a ramokat és a főlé nem engedné.
-
Stirbi
addikt
üdv all
vki tudna nekem a nero 7 esböl olyan verziot mondani ami müködik vista 32 biten?
elöre is köszi
SÜRGÖS LENNE
-
Stirbi
addikt
válasz Sk8erPeter #33094 üzenetére
besz@rok , köszönöm szépen
-
Stirbi
addikt
szevasztok
amikor firefoxal huztok le egy filet akkor letöltés közben keletkezik egy ugyanolyan nevü file csak teljesen fehér ikonnal és amikor kész a letöltés akkor az eltünik.
na most nekem ez nem tudom h h de megmaradt, most az életben elöször és nem tudom kitörölni, rámek h kitölröm és azt irj ha elem nem találhato , ellenörizze az elem helyét ,és probálja ujra. csökkentett modban is probátlam törölni de ott sem engedte az unlocker nevü program pedig nem müködik vista 64 bit en
légyszi segitestek, mert idegesitö az a file az ,,asztalomon,,
Aktív témák
Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Samsung LCD és LED TV-k
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Horgász topik
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- BMW topik
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Hibátlan Be quiet! Dark Rock Pro 4 (Intel 1700 / 1200 / 2066 / 1150 / 1151 / 1155-ra)
- Surfshark Starter VPN - 2 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- G.SKILL Ripjaws 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHz F3-1600C9D-16GRSL
- SAMSUNG ODYSSEY 25" 1080P ADAPTIVE SYNC 1MS
- MACBOOKOK :)ÁFÁ-s
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest