Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
viperabácsi
addikt
helló mindenkinek .Lenne egy nagyon fontos kérdésem mozilla firefox böngészőt használunk mindketten ahaverommal küldött egy linket amit az ő gépén meg lehet nyitni az enyémen pedig nem .Az a kérdésem mi lehet a probléma?Alink akövetkező:[link]
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
viperabácsi
addikt
Egy modem reset után egyszer meg tudom nyitni utána vége csak a win7 es gépen nem megy
[ Szerkesztve ]
-
viperabácsi
addikt
nos felraktam a chromot és igy se megy win7 alatt
-
viperabácsi
addikt
hello mindenki sikerült egy ilyet beszednie a haveromnak advenced defender hogy tudnam leszedni ujratelepités nélkül az oprendszer xp köszi elöreis SÜRGŐS
-
viperabácsi
addikt
hali mindenki Lenne egy fontos kérdésem eddig működő neroval vagy asampoval irok ki egy lemezt és az asztali lejátsz azt irja ,hogy ismeretlen lemez.Mi lehet a probléma?
win 7 x64 sp1 alatt probálkozom
[ Szerkesztve ]
-
viperabácsi
addikt
lenne egy kérdésem prime95 alatt minden rendben van megy a teszt hiba nélkül!!!
Van sgy olyan probléma ,hogy ha youtube-n vagy indavideon nézek klippet néha megakad bug a hangfal és csak reset gombra reagál.Szerintetek mitől lehet ez a probléma?A lap (p8p67 r3v3.1)+proci(i5 2500k) +ram 1600-as herkules kábé 3 hetes .Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
viperabácsi
addikt
válasz Realradical #41096 üzenetére
az os egy kingston 64 gb ssd -röl megy van még egy 500 samu is a rendszerben de semmi gond nincs vele csak a két említett esetben.Game közben minden oké.Mikor kifagy semmire nem reagál csak resetre ,a feladatkezelőt sem lehet megnyitni!Most levettem róla a windows kodekpakkot és raktam egy k-liteot hátha ott agond.
-
viperabácsi
addikt
válasz Realradical #41098 üzenetére
sajnos k-lite is max 3 perc youtube és fagyás +morgás a hangfalakban
-
viperabácsi
addikt
válasz viperabácsi #41108 üzenetére
mondtam neki múkodj és múkodik !!!!!
[ Szerkesztve ]
-
viperabácsi
addikt
procihűtő csere elött állok (noctua nh u9b se2).Érdekelne a hűtőt hogyan kell korrektül felpasztázni?
-
viperabácsi
addikt
üdv
Van egy gondom a flash player folyamatosan szaraxik valamiért.Ha 720 pixelre vagy 1080 pixelre váltok azonnal összeomlik a flash player.Van még olyan is amikor nem teljes képernyőn van akkor is olyan a kép minta full screenen lenne csak a kép egy része látható.Mi okozhatja ezt?
-
viperabácsi
addikt
üdv
van egy olyan gondom ,hogy probálok ea -ra regisztrálni és a regisztrációkor kér egy olyat ,hogy " master ID " és fogalmam nincs az mi
-
viperabácsi
addikt
többször kérdeztem már ,hogy valakinek előjött-e már hasonló probléma mint nekem.Az adobe flash player szórakozik velem.Normál kisképernyőnél is úgy néz ki néha mintha teljes képernyőn lenne így csak a videó bal felső sarka látható a képen.Nem mindig ilyen nem tudom mi okozhatja a problémámat?You tube videóknál ilyen általában .
[ Szerkesztve ]
-
viperabácsi
addikt
válasz pocokxx #44055 üzenetére
nem mindig csinálja a hibát és minden videónál képes rá.Van olyan ,hogy csinálja kilépek visszalépek és már jól játsza le a ugyan azt a videót.Firefox-ot használok,már újra raktam mindent kivéve win 7x64-et.A lejátszót (JET AUDIO) leszedtem csak médiaplayer és xbmc van a gépen windows codek pakkal.például ezzel is hibázott már
[ Szerkesztve ]
-
viperabácsi
addikt
válasz dudika10 #44058 üzenetére
a jet audió codek pakk nélkülnem visz flv fájlokat például szoval annak volt fent a codek pakk.
na leszedtem a kodekpakkot és már semmi nem játsza le az flv videókat amiket letöltöttem youtube-rol.Mst mi legyen csak kell kodek pakk?
[ Szerkesztve ]
-
viperabácsi
addikt
válasz pocokxx #44062 üzenetére
van úgy hogy közben ugrik el ,de olyan is volt már hogy eleve rosszul indult ,de akkor kiírja hogy flash player összeomlott és kilép a videóbol.Ha letöltöm a videót minden okés lejátszáskor (ezért kell az flv-t lejátszani tudó kodek/lejátszó)
[ Szerkesztve ]
-
viperabácsi
addikt
válasz Dexter-2000 #44075 üzenetére
szerintem nem kell emelni a feszültséget a ramnál és nincs sok értelme (saját vélemény) a csilivili tuning ramoknak sok pénzért nekem Kingmax herkulesek mennek a gépemben (i5 2500k) 1.5 voltal 1600mhz-n gond nélkül
Aktív témák
Hirdetés
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest