Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
Atos23
senior tag
válasz Bull Boss #654 üzenetére
Én is azt látom minden google találatban hogy kell hozzá valami gyári CD. Azt már Te tudod mit adtak hozzá.
Egyébként kellemetlen és hülye megoldás egy gyártótól az ilyen, mert így pl. egy magamfajta informatikus ilyenkor rögtön rossz véleményt szerez a HP-ról, ergo nem ajánlja ismerőseinek hogy ilyen márkát válasszanak
-
Atos23
senior tag
válasz gaabii #10205 üzenetére
Látom a HDD hibás voltába nem nagyon akarsz beletörődni. Pedig ez tényleg gatter, adatot már nem bíznék rá. Ha mégis meg akarod tartani míg meg nem hal, bővíts RAM-ot, ahogy a kolléga is utalt rá lentebb. 512MB az alap Windows-al is teker, nem még hibás vinyóval, plusz még játékkal.
Plusz 1 GB jó lesz.
Én amúgy fejéhez vágnám a vinyót haverodnak. Bár lehet ő sem tudott a Bad sectorokról, általában a felhasználók egyike sem tud róla, aki nem ért hozzá. És szerintem a magyar otthoni számítógéppark 20%-ában vannak badek a hdd-n.
-
Atos23
senior tag
válasz Gulumaci #10219 üzenetére
Nekem kb. egy hete volt egy ilyen svchost teker mint az állat esetem, 100%-on ment a cpu. Mint kiderült, egy Toshiba által kihozott nagy fénymásolót kötöttek a gépre, és annak a Toshiba szervizes manus által telepített eredeti CD-n lévő Utilityje kavart be. Az a durva, h nem vette észre a hibát, vagy nem akarta, mert a gép rendesen be volt lassulva.
Szóval driver, vagy bármi szar util tekerheti az svchostot, nem csak vírus Meg köll nézni, mi lett módosítva, mióta csinálja.
Persze ettől még nagy esélyes hogy vírus, ha már letöltések mennek ezerrel
[ Szerkesztve ]
-
Atos23
senior tag
No egy gamer azonnali kérdés : Egyik napról a másikra belassult az Urban Terrorom. Eddig a legnagyobb csatajelenetek közt sem akadt meg, most meg folyamatosan akad 1-2 szereplővel is.
A jövőbeli kérdésekre néhány előrelátó válasz:
- Elég erős a gépem a játékhoz, tegnapelőtt még hibátlanul ment a game
- Nem jött be semmi programfrissítés, sem az UT-hez, sem a W7-hez
- Nem vírusos a gépem, no meg prohardveren kívül nem is néztem más oldalt
- Netem, modemem, routerem, letöltéseim hibátlanok, nem fut semmilyen letöltő szoftver
- Nem telepítettem semmilyen új szoftvert, és minden hardver teszt OK, és változatlan kapacitásúTapasztalt valaki még UT lassulást? Más játék nincs a gépemen.
-
Atos23
senior tag
válasz Kezdő vagyok #10308 üzenetére
Miért nem írtasz vírust, ahogyan javasolják helyesen?
-
Atos23
senior tag
válasz Pulsar #10566 üzenetére
Kis órajel, kis fogyasztás, kis hőtermelés, nagy cache.
Egyik ex Asusomban ilyen ment valami 1.1GHz körüli, 4GB Rammal a Vista ment rajta elfogadhatóan. Win7-el tuti hibátlan lett volna.
Egy Aceremben is volt valami 1.4GHz körüli ilyen cucc, és miután beleraktam egy rendes 1.86GHz CoreDuo-t, lecsökkent az akkuidő a felére, de nem sokat gyorsult használhatóságban a gép
-
Atos23
senior tag
Halihó!
WRT54GL 1.1 routerem van a legújabb gyári firmware-el.
Két kérdésem lenne:
- Le tudom tiltani valahogy a torrent forgalmat a routerben? Nem arra gondolok, hogy még egy profi kockát se engedjen át, hanem hogy a legalapabb userek ne tudjanak Utorrentet és egyéb népszerű torrent progikat használni a hálózatomon.
- Létezik olyan nem gyári Firmware, amin tudok sávszélességet korlátozni kliensenként? Vagy akár legalább tudjam állítani a Wifi és a vezetékes hálózat prioritását a nethozzáféréshez? -
Atos23
senior tag
Sziasztok!
Az alabbiakban szeretnem a segitsegetek kerni: Adott egy iskolai weboldal, ahol Tanaronkent, majd a Tanarok nevere kattintva Tantargyankent, majd a Tantargyakra kattintva Fejezetenkent elerheto tobb DOC es pdf formatumu jegyzet, es ZIP-pelt anyagok.
Kellene egy Teljes weboldal letolto program, ami leszedne az anyagokat olyan fa szerkezethez hasonloan es atlathatoan, ahogy az fent volt.
Biomanualisan ez 25 tanarral szamolva eleg sok kattintast jelentene, hogy letoltsem egy pendrivera az osszes jegyzetet
Talaltam ilyen progit, meg 2004-bol, de fel sem tettem, hatha van ujabbra otletetetek
Koszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest