Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BrukoMisike
tag
válasz #65675776 #20856 üzenetére
"Félelmetesen gyenge kifogás." - Gyerekeknél ez kicsit másképp megy, úgy gondolom...
Félreérted. Nem találkoztam személyesen az igazgatóval. A gyerek aznap, mikor kidobta az almát és bent tartották napköziben rám lett bízva suli után. Hozzám kellett volna bejönnie az irodába, de mivel 14:15-re sem jött be és nem is hívott így én felhívtam az iskolát, hogy kiderítsem mi van. Az igazgató vette fel a telefont és ő mondta, hogy bent lett tartva napköziben, mert kidobta az almát és másol a bibliából. Erre én megkérdeztem tőle (még mindig kulturált és emberi hangnemben), hogy ha már bent tartják iskola után, akkor nem-e kellett volna legalább a szülőket értesíteni róla.. Erre az volt a válasz, hogy ő azt hitte, hogy a napközis tanár szólt a szülőnek. Nem, egyáltalán nem szólt. Hinni meg tudod hol kell... Az lett volna az egyenes, ha az igazgató hívja fel a szülőt. Mindegy. Ezek után engem ugatott le, hogy miért intézkedek én a szülők helyett... Nálam ennyi elég ahhoz, hogy egy ember leírja magát.A gyerek a szüleitől bocsánatot kért, amiért rosszat csinált és bajt okozott.
Met: a gyerek szülei voltak már bent az igazgatónál és ugyanezt mondják, amit én is. Minősíthetetlen hangnemben beszélt velük, mint ha a s*eggéből rángatta volna elő őket. Az édesanyja megjegyezte, hogy nem is érti, hogy ilyen ember mit keres gyerekek között. Én osztom ezt a véleményt. Nekik nincsenek meg a megfelelő kapcsolataik ahhoz, hogy felvehessék a kesztyűt az igazgatóval, én viszont nem leszek rest.
A városhoz tartozó címzetes főjegyző személyes ismerősöm, első körben hozzá fordultam ma délután, hogy segítsen lépéseket tenni a kirúgás ügyében és van egy olyan érzésem, hogy nem sokáig marad már ott az az állat. Ha a főjegyző mégsem tudna segíteni tovább viszem a dolgot, bár nem ez lett volna eredetileg a célom, de úgy látszik az én álláspontomat nem akarja figyelembe venni senki, így én ezt látom a legjobb lépésnek. Ha meg kirúgják egy percig sem fogom sajnálni, végső soron magának köszönheti. Itt le is lehet zárni ezt a témát.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest