Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinter
addikt
válasz EmberXY #38909 üzenetére
Ők már 3-man korábban is együtt laktak, ez volt a "megszokott". Ketten igazából észrevették, és olyankor már halkabban beszélnek. Csak ez a 3. fogykos, de több tekintetben is, pl. MINDIG felkapcsolva hagyja az összes villanyt, nem törli fel a vizet a fürdőben, szanaszét hagyja a szőrszálait, stb.. Úgyhogy nem hiszem, hogy felfogná amit mondok.
Ha lenne egy kényelmes füldugóm meg kényelmes alvómaszkom akkor már valószínűleg sokkal jobb lenne a helyzet.
-
törölt tag
válasz EmberXY #38994 üzenetére
Hát gondoltuk nem mi cipekedünk kocsival állandóan, hanem ezeket az üdítő-víz-ten kombót havonta inkább megtendejük így. De így ugyan úgy rohangálok az ajtómtól a tárolószobámig hónomalatt az üccsikkel. Elég béna megoldás na .
Azt hiszem kénytelen leszek kipróbálni a másik kettőt is. -
törölt tag
válasz EmberXY #39008 üzenetére
Hallottál már a kényelemről?
Te talán nem izzadsz meg kabátban 20 karton udito fel-le pakolasatol? De en itt ezt befejeztem, mert mas szokasain csamcsogsz ahelyett, hogy erdemi infot kaptam volna a kerdesemre. Ennek semmi ertelme. Gondolom az a baj, hogy valakinek megér 800-1200Ft-ot az hogy ne ő pakolássza magának, mert az igazi férfi magának pakolja. Na tényleg hagyjuk.philoxenia: IT. Van 8 órás munkám meg vállalkozásom is.
[ Szerkesztve ]
-
Inhouse
őstag
válasz EmberXY #39169 üzenetére
Egyébként szerintem az az objektum egy sima kődarab, mi is lenne más?
Persze, ez nem is kérdés...vagy egy elöltöltős mosógép!Köszi a cikket. Ezek szerint nem csak nekem volt fura a 2-3hónap. Idegölő lehet egy járművet ilyen messziről, ennyire aprólékosan irányítani ennyi idő alatt 80m-re.
Ugyanez a Marson majd még nehezebb lesz.[ Szerkesztve ]
Üdv Inhouse
-
Eastman
addikt
válasz EmberXY #39184 üzenetére
...vagy egy felborult cinematográf, ugyanis itt az operatőr nem szállt be a lövedékbe amikor elhagyták a Holdat a felfedezői. Végig kintről filmezett. Szinte biztos, hogy őt kapták el a helyiek! Aztán ott a porban hagyták az instrumentumot. A filmtekercset később elcserélték a Földre esett fogolyra (14:32!), úgy kerülhetett a mozikba a doku. Egyértelmű.
[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
Eastman
addikt
válasz EmberXY #39186 üzenetére
Már a jövő sem a régi!
Amúgy már egy ideje minden világos. Csak látni kell az összefüggéseket. Tugggyukkik állnak a hírek mögött.
[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz EmberXY #39593 üzenetére
Nyugodj meg, tudom mit beszélek. A vizsgálatról még nem tudok semmit. De igen, ha eléggé felgyorsul valami egy lejtőn, simán legurul az aljára...
Repülőkről:
Anno a kunmadarasi reptér gyakorlórepüléseinek irányában laktam. Naponta igen-igen sok hangrobbanást hallhattam, mert a hangsebességet nagyjából felettünk érték el. Az orosz pilóták meg nem repültek túl magasan... Néha előfordult, hogy láttuk a pilótát a vezetőfülkében... Az ablakok ajtók mindig beleremegtek.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz EmberXY #39593 üzenetére
Simán. Úgy ahogy mondod. Ha nincs levegő, nincs fékhatás. A RET fék meg csak mozdonyon van. De szerintem a Búváron az nincs.
Az elszabadult szerelvényt ilyenkor aláváltással, saruzással, vészhelyzetben, feléje küldött üres mozdonnyal siklasszák. Ha lehetőség van rá, földkúpnak terelik.
Ezt meg kellett volna rendesen fékezni kézifékkel és saruval. Valaki hibázott.
Nálunk a MÁV-nál az egyik legfontosabb dolog a megfékezés. Annak ellenőrzése.[ Szerkesztve ]
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
inf3rno
nagyúr
válasz EmberXY #39753 üzenetére
Ja egy ideje már én is arctalan, bár nem névtelen vagyok fácsén. Most Pufóka van fent profil képnek. A régi képeket is töröltem, nem igazán akarom ismerősökkel sem megosztani. Inkább csak a chatelésre, fotós csoportok nézésére használom most, meg van 1-2 haveri kör, amelyik ott szerveződik.
Nekem amúgy van egy olyan érzésem már egy ideje, hogy ugyanaz a néhány tucat ember hányja be a politikai véleményét minden fiók alá néhány száz kamu regisztrációval. Még az is lehet, hogy fizetett az egész mindkét oldalról. Megy a pszichológiai hadviselés keményen. Igyekszem már kimaradni belőle amennyire tudok, csak nem mindig figyelek, aztán ilyen aknákra lépek.
Amúgy valóban idő pazarlás az egész.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
inf3rno
nagyúr
válasz EmberXY #39759 üzenetére
Szerintem véleménybuborékban vagy benne. Nekem pl a politika ömlött orrba szájba, mert egy ideig érdekelt. Az utóbbi néhány hónapban leszedtem a követést, lájkot az összes politikai oldalról, vagy rájuk toltam, hogy ne jelenítse meg, mert nem érdekel a reklámjuk. Aztán most már viszonylag letisztult, most már csak 10-20% politika. Helyette bekövettem annyi természetfotós oldalt, csoportot, amennyit találtam. Érdekes, hogy nincs sok belőlük, olyan 20-30-nál többet nem dob fel a rendszer. Úgyhogy eléggé beszűkült ez is, ha úgy vesszük.
Buliban hasznos! =]
-
inf3rno
nagyúr
válasz EmberXY #39764 üzenetére
Ja. Amúgy érdekes ez a jelenség. Annak idején ilyen weblabor.hu, prog.hu, stackoverflow.com, stb. oldalakon is ténykedtem, és minden évben egyre csökkent a színvonal a kérdéseknél és a válaszoknál is. A vége az lett, hogy akik értettek hozzá, azok leléptek, a maradék meg öntötte a szemetet tovább úgy, ahogy írod.
A legérdekesebb a biology.stackexchange.com volt, aminél egy tök jó kis szakmai közösség alakult ki az elején. Aztán néhány év után azt is megtalálták a laikusok, és jöttek az ebolás kérdések orrba szájba. Meg belekötöttek, hogy kiraktam 30 referenciát a válaszaimhoz, stb. A végén otthagytam azt is. Lehet, hogy ez valami általános minta, hogyha megnő egy közösség, akkor azzal együtt óhatatlanul is felhígul, és a végén túlsúlyba kerülnek nem hozzáértők. Én is szoktam itt tanácsokat adni és sokan el is fogadják őket. Nem is tudják mennyire nem értek hozzá.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
-
Eastman
addikt
válasz EmberXY #39827 üzenetére
Ha mától úgy nevezzük, akkor igen.
(Az eklektikus aktivizmus korában élünk, magunk formáljuk az életünket, szavainkat, a környezetünket. Egymásra gereblyézzük a fogalmakat is. ...ha úgy tetszik.)
[ Szerkesztve ]
-
Eastman
addikt
válasz EmberXY #39831 üzenetére
Támogatom.
Te is megörökítheted, vagy bárki más is. Mi formáljuk a jövőt. Most, ezekben a pillanatokban is.
Lehet XY féle palindrom Ember-szám is. Bárhogyan elnevezhetjük. Ha publikáljuk, készülhet a wiki-szócikk is, határ a
csillagos éga Mars!https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
Top cat
addikt
válasz EmberXY #39826 üzenetére
Olvasd el mit írt az öreg az amarillisz-ről.
Megvan már bolondulva az időjárás. Nincsen már 4 évszak.
2 hete nem győztük takarítani a havat. Most meg a napon szinte tavaszi a klíma. -
Eastman
addikt
válasz EmberXY #39833 üzenetére
Rendben, mivel jelen portálon diskurálunk, formáljuk másmilyenre, egy másik naptári napra!
Akkor én, a logout.hu fórumának egyik "őstagja", itt és most kinyilatkoztatom és deffiniálom az eljövendő időpontot Eastman-féle palindrom időpontnak, amely - mivel a RI/OS fórummotor a hozzászólások idejének másodperceit is megjeleníti:
2022. 02. 22. 20:22:02
.
Ez a számsor a mai naptól egy egyedi palindrom. A hozzá kapcsolódó időpont legyen a fórumtagok közti jószándék jelképes időpontja!
Az, aki a fent vastagon jelzett időpillanatban hozzászólást közzétesz itt a fórumtémák bármelyikében, akarva vagy akaratlanul kifejezheti jószándékát a fórum minden élőlénye felé, nem mellesleg kiérdemli a Jó Arc jelzőt itt és a való életben. Igény szerint a nem hivatalos F@sza Gyerek titulus is használható a továbbiakban.
Mivel a Jó Arcoktól távol áll az önteltség, bárki aki a fent meghatározott időpillanatban a https://logout.hu/forum/index.html bármelyik témájában hozzászól, azt követően aláírásában büszkén elhelyezheti a 20220222202202 számsort, vagyis az Eastman-féle palindrom időpontot.
Mindezek kiegészítéseként bárki aki jószándékát közvetítené bármely fórumtársa illetve bármely élőlény iránt itt, vagy a való élet bármely időpillanatában, azt kifejezheti pusztán a 20220222202202 számsor, vagyis az Eastman-féle palindrom időpont megjelenítésével.
Kelt: Budapest, 2022. január 22.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest