Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
fess
őstag
sziasztok
erre valaki? -
fess
őstag
sziasztok
Vettem egy ilyen kütyüt,de megfordítódott a jobb/bal hang. Hibás a kábel? Nem lehet valahogy szoftveresen megcserélni? Asus M4A75D-M-PRO alaplapom van, gyári hangkártyával, driverrel. -
fess
őstag
Sziasztok!
Asus p8z68 alaplapnál nem bírom beállítani, hogy lássa az írómat. Ugyanazokkal a kábelekkel, ugyanoda dugva amivel a hdd megy, az író nem akar. Az író a korábbi konfigomban működött. Mi lehet a baj? Van 3 hdd, azokat látja, de az írót magában sem akarja felismerni. -
fess
őstag
Sziasztok
Ez alapján próbálok 4 sata meghajtót engedélyezni, de hiába állítom IDE-re, az enchanced mode nem jelenik meg. Mi lehet a gond? -
fess
őstag
Sziasztok
Segítettem 1 ismerősnek összerakni a gépet,de az rgb-vel nem tudtam mit kezdeni. Egy Gygabyte b450m s2h alaplapot kellene összehozni egy citadel mesh rgb házzal. Se a 2 első venti,se a világítás nem megy. A képeken látható csatikat az alaplapon hová kellene dugni(a manual szerinti/alaplapfelirat szerinti led dugalj megvan,de abba bedugva sem megy)? Az oldalsó panelba kell valami?
[kép] [kép][ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte Aorus B550i Pro AX AM4 ITX alaplap - ELKELT!
- Asus H81M-K alaplap+ i3-4130 proci+ 4GB DDR3 memória eladó egyben!
- Supermicro MBD-A1SRM-LN7F-2758
- Beszámítás! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- G.Skill Trident Z Neo 2 x 16 GB (32 GB) DDR5 6000 MHz CL30 AMD EXPO VADI ÚJ!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest