Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
tigerscorpio
aktív tag
válasz Viktoár #19915 üzenetére
Véleményem szerint mindegy melyik usb-t használja.
a lényeg az , hogy amikor ráhuzza a gépben megnyitott archivumból a file-t a pendrivera, akkor elkezdi ugye a másolást...
...de előtte ideiglenes tárhelyre kicsomagolja, és, csak utána másolja fel fizikailag a usb meghajtómemóriájába-ha tévednék javítsatok
" A Pokol Üres, mert Minden Ördög a Felszinen Van" ****Eladó cuccaim a az adatlapom/honlap link alatt****
-
priti
addikt
válasz Viktoár #19915 üzenetére
Vájá-vájá persze attól még a lapra fel van dugva a ház előlapija, hogy hátul tolom be a pent hmm, lehet az szivat? Végülis az az egy közös megvan a két alaplapban, hogy ugyanebben a házban volt a korábbi is, mint ez. Lehet mégis hardveres? Lehet a ház USB kimenete szivat, létezik, hogy a stacker 830-ban nem sima kimenet van, hanem az valami hub valami saját nyákkal? Még sosem szedtem szét. De hogy a rákba? Az nem hub nem? Az szerintem egyenes kihuzalozás csak, ami nem lehet zárlatos meg semmi ilyesmi mert műxik, de vágom a logikát, nem volt rossz kérdés. Á nem értem miért dob ekkora sávszélt rá. Hatalmasat mér, mégcsak nem is kicsit csal, percekig szívok egy 4GB fájl végén, az már horror.
Mindegy van egy USB-s HDD-m azzal minden gúd, csak a penek copatnak, de mindegy milyen, többfélét próbáltam, ha pen akkor hülyeséget ír sávszélre. Valami driver, de mi? Ez sima májkrémszaftos cucc minden gépen.(#19919) Viktoár
A folyamatjelzőt nem bánom, le van tojva milyen hülyeséget mutat, csak ne fogná meg... köszi, ezt megnézem a tcmd-ben, de melóban ugyanígy másolok ekkora fájlokat ugyanerre a penre és ott nem szivat. Ugyanez a Win7 az integrált USB driverével. Nem értem.
[ Szerkesztve ]
Hardverlesen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Tudományos Pandémia Klub
- Elektromos cigaretta 🔞
- Vírusirtó topic