Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
tigerscorpio
aktív tag
haló, nem biztos, hogy ide illő a kérdés...
de a válaszom rá, hogy amikor tömörítettből másolsz, először a temp mappába szedi ki, ha, csak kihúzod, aztán a tényleges helyére onnan másolja be, remélem tudtam magyarázatot adni" A Pokol Üres, mert Minden Ördög a Felszinen Van" ****Eladó cuccaim a az adatlapom/honlap link alatt****
-
tigerscorpio
aktív tag
Lehet elkerülte a figyelmemet, de milyen op rendszert használsz?
én amikor a w8 at próbálgattam nekem az intézőnek a másolófelülete irkálta folyamatosan, meg grafikonon mutatta is, hogy mennyivel másol...ez most nem lényeg.
a kérdésem az lenne, hogy minden cucca fent van-e az alaplapnak, ami ésszerű határokon belül kellhet,és, hogy akkor, mint kiderül nem is, USB-hubon keresztül használod a pent.biosban ha lehet még állítani full speed or High speed?
ha jól emlékszem a full speed a gyengébb, a hispeed a gyorsabb, nem tudom, ezt régebbi lapoknál láttam, nyilván nem mindenhol van, és mivel olvastam, hogy van 3.0-d is rajta ez van régi vas...winyó nincs leterhelve? vagy a (kondíciója jó? ) HDD sentinel
régi -e a telepítése az oprendszernek?
futtass le néhány cleanert,
vagy másolásnál próbáld ki az extrem copy-t, hogy ami már kivan csomagolva azt "valósan" teszi-e felHátha...
" A Pokol Üres, mert Minden Ördög a Felszinen Van" ****Eladó cuccaim a az adatlapom/honlap link alatt****
-
Viktoár
addikt
A windows elösszőr a cache memóriát tömi meg ezért olyan veszettül gyors,legalábbis ami a folyamatjelzőt illeti.Azután kezdi csak az írást a penre,sajnos ezzel nem sokat tudunk csinálni.
Egy ötletem azért van.
Total commanderben Beállítások/Általános beállítások ezen belül Másolás/Törlés -t válaszd ki.Itt elméletileg ki van pipálva az "általános másolási módszer használata" na ezt a pipát vedd ki és válaszd a "Nagy fájl másolás módszerének alkalmazása"-t. Ezután alul az alkalmaz gomb és ok.
Elméletileg ezzel megkerüljük a windowsos cache használatát,viszont előfordulhat hogy lassabban másol.
Próba cseresznye.[ Szerkesztve ]
Üdv:Viktor
-
tigerscorpio
aktív tag
... és a ház ugyanaz...
és, csak "faterod winyójával", vagy más usb vel is... azt írtad, hogy az usb driveok szopatnak rendesen, ...
még az villant át fejemen, hogy a winyót milyen kábellel használod?
olyannal amin van egy adat, és egy plusz 5voltos betáp?
ha nem olyannal, de olyat adtak hozzá az a kis plusz szufla lehet jól jönne a winyónak
, mert ugyebár ez egy külső táp nélküli "laptop" winyó ami egy gyönyörűséges házba van belehelyezve...
hátha az a baj...
vigyázz. ki ne nyírd a wincsit, és ha "Faterod"" másol rá nála?akkor mi a helyzet?
/persze ha géppel használja.../
vagy írj ide egy offolást hátha valamelyik winyó szaki megmondja...
[ Szerkesztve ]
" A Pokol Üres, mert Minden Ördög a Felszinen Van" ****Eladó cuccaim a az adatlapom/honlap link alatt****
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest