Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
flurider
aktív tag
Van egy elég madár kérdésem.
Van egy gép, amin nem indul a rendszer (windows)
Lap ashrock 775Xfire lap.
Elég gyorsan újrakéne raknom, de nemtudom, hogy a BIOSban az ide beállításoknál mit kell választani.
Azt már tudom, hogy Compatible helyett enhancedet kell állítani az ATA/IDE configurationnál, de utána van egy olyan, hogy Use sata as: ahci/ide/raid
Azt írja, hogy rendszertelep után nem ajnlatos változtatni ezeken. Lehet, hogy pont ez miatt jött elő a bootcfg.ini hiba ;< Meg valahogy nem mindegyik módban látja a vinyókat ;<Alapból az ahci a tippem, de nemtom. Van még egy ide író + egy rendszer megegy adatvinyó (utóbbi mindnettő satás, de az adatvinyót csak telep után dugom rá, nehogy bekavarjon ;í)
Kösz előre is
Csillagkörü Litér
-
flurider
aktív tag
Ja a raid az alapból kilett lőve, de eddig asszem satán volt, most átraktam idére és a telepítés elkezdődik, de nem jön be a partíciómeg helyreállítóválasztó ablak ;<
Villog a prompt aztán sanyi ;<
ha satára rakom akkor bejön, de nem talál vinyót ;<ilyenkor mivan?
Csillagkörü Litér
-
flurider
aktív tag
válasz Zola007 #22439 üzenetére
Hi!
Sajnos nem tudom megoldani a problémád, nekem is ugyanezvan, annyi kivétellel, hogy a memória megszámlálása, meg az ide sata eszközök felsorolása után midnent rendben talál, majd újrabootol végtelen loopbakötve a semmit ;<
A biosban lát minden vinyót, dvdírót, de amikor újraakartam telepíteni az egészet, nekem is megáll a Windows ntfs fájlrendszer vizsgálatánál, majd kapok egy villogó promptot..
Ezután max ugyenzt tudom, vagy cd kivesz és endless bootloop.;<Én is várom az ötleteket.
Kösz előre is
Csillagkörü Litér
-
flurider
aktív tag
Aktív témák
Hirdetés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest