Hirdetés
Aktív témák
-
Hunork
veterán
válasz Doom83 #46443 üzenetére
Hát én más véleményen vagyok. 3 Asrock lapom volt, egyikkel sem volt gond, és amit kinéztél, az meg pláne nem a gagyi kategória. Tegnap is már volt szó erről a lapról.
Kövezzetek meg, de szerintem az Asrock, mert ennyivel biztos nem jobb a Gigabyte. 25k? Mire?"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
válasz Doom83 #46449 üzenetére
Szia!
Azért linkeltem be neked, hogy átnézhesd a szolgáltatások, a csatlakozók számát, típusát.
Mert végül is te döntesz! Én is sokszor elbíbelődök, hogy X pénzt megér-e a név. (Cipőben mindenképp... ) USB3 téren az Asrock ASMedia chippel van ellátva, ami a legjobb jelenleg a piacon. Ez csak egy példa. Szinte teljesen azonos specifikációk. És az Asrock már más, mint régen a Socket 478 idejében, ez biztos![ Szerkesztve ]
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs